Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A zselére megtaláltam az occó megoldást csak még nem volt érkesésem elmenni odáig
képzeld oda
Ezek szerint az én motoromat az emberek 70%-a nem venné meg.
Egyébként én nem tartom fontosnak azt hogy vezetett szervizkönyve legyen a motornak,tudom hogy dolgoznak...persze van aki rinyál a gyári alkatrészekért is,minden áron...de az be kaphatja...majd abból a 30%-ból veszik meg a motort!
A képen nincs tükör te láma
Sok olyan számomra érthetetlen fanatikus van, akinek hiába magyarázod meg, hogy esztétikailg, kényelmileg, vagy biztonsági okokból lett csinálva valami a motoron, meg az, hogy te otthon szereled, és te megcsinálsz lelkiismeretessen magadnak mindent a motoron, lezsírozod, olajat cserélsz stb ... van akiknek ez "kóklerségnak" számít.. és a hülye gyári állapothoz, gyári alkatrészelhez ... yamahás márkaszervízes papírhoz ragaszkodnak! Most már én is látom, hogy az emberek 70% ilyen!

szerintem ne nézz gyakran a tükörbe mert megrémülsz
Ne is...elvégre Jim-et kérdeztem
nem mondok semmi
Ja értem.Szóval gyári üléssel eladják a motort és megmarad nekik a zselés.
Biztos jó lesz másra is...
mert vannak akik gondolnak az eladásra is

nem ugy mint te
Minek lenne 2 ülésed?
Persze szíved joga,de nem értem
persze hogy az eredetit , persze szivacsot cserélnek rajta,,, de az alap az megmarad,
Amúgy ha csináltatok, akkor is az eredetit húzzák át? Mert jó lenne, ha az eredeti is megmaradna, vagy a tököm tudja Mindenesetre 80ropi az durva egy ülésért...

Üdv:Jim-X
Lekapod a saját ülésed,leszeded róla a huzatot...aztán Rose módra átalakítod...kicsit vicces,de nem látszik...zselésnek zselés,de csak ott ahol kell
vissza térve az s2 es üllés kb 25-28e ft

zselés is drága, 80e körül

legjobban ugy jársz ha megveszed az enyém, és valami franko emberkével csináltatsz belőle zseléset
Áhh akkor felejtős, nem mindenkinek van "jóáron" Zseléset mennyiért lehet varratni? Tudsz árakat?

maga az üllés ugyan az csak a huzat más,
Az tény, hogy szebb, de kényelmesebb is? Mennyi az ára bontottan? Mert majd szeretnék új ülést, a gyári kalap kaki hosszútávon. Mondjuk a zselés k. drága, de ha az s2-é elég kényelmes, akkor az jobban jönne ki árban. Tetszeni nekem is tetszik

nah azt hiszem elnéztem, mert nem neki van
irjál egy emailt, és elküldöm a cimet
nekem jobban bejön szebb
S2-est jobban csípi a segged?

Tank valakinek olcsón?
álóháá

van egy gyári eladó ülésem, 15 rugóért
Az pont az én motorom. Hogy-hogy merre kell elvezetni? Amerre szeretnéd, amerre nincs útban.
"Sziasztok
Van egy R1-esem és lenne egy kérdésem....a múltkor kifolyt belőle egy kis hűtővíz és megpróbáltam utána tölteni,de valószínűleg az olajhoz öntöttem hozzá a hűtővizet. Ez ugye nem olyan nagy probléma? attól még használhatom a motort? nem lesz baja?"

ezen most nem tudom, hogy sirjak vagy nevessek