Ezek szerint az én motoromat az emberek 70%-a nem venné meg.
Egyébként én nem tartom fontosnak azt hogy vezetett szervizkönyve legyen a motornak,tudom hogy dolgoznak...persze van aki rinyál a gyári alkatrészekért is,minden áron...de az be kaphatja...majd abból a 30%-ból veszik meg a motort!
Sok olyan számomra érthetetlen fanatikus van, akinek hiába magyarázod meg, hogy esztétikailg, kényelmileg, vagy biztonsági okokból lett csinálva valami a motoron, meg az, hogy te otthon szereled, és te megcsinálsz lelkiismeretessen magadnak mindent a motoron, lezsírozod, olajat cserélsz stb ... van akiknek ez "kóklerségnak" számít.. és a hülye gyári állapothoz, gyári alkatrészelhez ... yamahás márkaszervízes papírhoz ragaszkodnak! Most már én is látom, hogy az emberek 70% ilyen!
Amúgy ha csináltatok, akkor is az eredetit húzzák át? Mert jó lenne, ha az eredeti is megmaradna, vagy a tököm tudja Mindenesetre 80ropi az durva egy ülésért...
Az tény, hogy szebb, de kényelmesebb is? Mennyi az ára bontottan? Mert majd szeretnék új ülést, a gyári kalap kaki hosszútávon. Mondjuk a zselés k. drága, de ha az s2-é elég kényelmes, akkor az jobban jönne ki árban. Tetszeni nekem is tetszik
"Sziasztok
Van egy R1-esem és lenne egy kérdésem....a múltkor kifolyt belőle egy kis hűtővíz és megpróbáltam utána tölteni,de valószínűleg az olajhoz öntöttem hozzá a hűtővizet. Ez ugye nem olyan nagy probléma? attól még használhatom a motort? nem lesz baja?"
Egyébként én nem tartom fontosnak azt hogy vezetett szervizkönyve legyen a motornak,tudom hogy dolgoznak...persze van aki rinyál a gyári alkatrészekért is,minden áron...de az be kaphatja...majd abból a 30%-ból veszik meg a motort!
szerintem ne nézz gyakran a tükörbe mert megrémülsz
Biztos jó lesz másra is...
nem ugy mint te
Persze szíved joga,de nem értem
Üdv:Jim-X
zselés is drága, 80e körül
legjobban ugy jársz ha megveszed az enyém, és valami franko emberkével csináltatsz belőle zseléset
irjál egy emailt, és elküldöm a cimet
van egy gyári eladó ülésem, 15 rugóért
Van egy R1-esem és lenne egy kérdésem....a múltkor kifolyt belőle egy kis hűtővíz és megpróbáltam utána tölteni,de valószínűleg az olajhoz öntöttem hozzá a hűtővizet. Ez ugye nem olyan nagy probléma? attól még használhatom a motort? nem lesz baja?"
ezen most nem tudom, hogy sirjak vagy nevessek