Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

most Ti hogy beszélgettek egymással?egyik szobában Apa,másikban Te?
Szerintem a második! Fiatal vagyok? A te korosztályodból ezren mesélik,hogy 13 meg 14 évesen milyeneket csapattak! Akkor nem hinném,hogy 16 évesen fiatal vagyok. Meg nem most fogok életemben először motorra ülni,és tudom,hogy ha jobbos kanyar van akkor nem balra kell dőlni!
én is félteni fogom a fiamat ha arra kerül a sor egyszer hogy motorozni akar
De ő még fiatal a motorozáshoz. Vagy én vagyok maradi? Na mennem kell..........szasztok
Én eddig kénytelen voltam, nem volt más választásom! (sajnáljatok már meg...!) Amióta megtanultam menni a simsonnal,azóta nincs megállás! Igaz,hogy ennek nem mindenki örül(REDFAZER),de ez van!
nem is jó ott hátul én sem ülök hátra
hmm motoroscsaj..:)
Vagy csak le leszel szólva.........
Helyes megfogalmazás! Én kérek elnézést,hogy már nem jön be az a kemény hátsóülés! Viszont lassan a keresztfiaidon a sor,nem leszel utas nélkül!
Nini ... mennyen vannak még itt a fórumon! Mi lesz velem, ha megint egyszer visszaülök egy gixer-re? Ki leszek innen tiltva?
akartam éppen írni hogy igaz hogy szőke vagyok de azért elsőre is megértem,nem kell kétszer írni
valamiért dupláztam....bocs
Szia! Én sűrűn itt vagyok, ill. olvasom a fórumot, de csak ritkán irogatok. És ezt nem hagyhattam szó nélkül......méghogy éjjel-nappal.......hi-hi-hi. Az tény, hogy az utolsó szezonban már nem szivesen ült föl a hátsó ülésre az én édes aranyos egyetlen kislányom. (kinőtte a mocimat..... )
Szia! Én sűrűn itt vagyok, ill. olvasom a fórumot, de csak ritkán irogatok. És ezt nem hagyhattam szó nélkül......méghogy éjjel-nappal.......hi-hi-hi. Az tény, hogy az utolsó szezonban már nem szivesen ült föl a hátsó ülésre az én édes aranyos egyetlen kislányom. (kinőtte a mocimat..... )
Hétvégén 5-8 fok
Egész hétvégén babrálhatom a gépet...

Na meg festegethetek...(nem,nem a motort)
na mi van Apuci?ma mindenki előkerül?
Ettől féltem!
ne is,csináld a jogsit,legalább lesz kivel motoroznom
"....éjjel nappal tanulok......." , , ,
Próbálok..:D Bele vagyok merülve az A1-be! Idén már nem játszunk benzintyúkosat! Meg tudod,az iskola elveszi minden időmet,éjjel-nappal tanulok
jééééééé,Te még élsz?
Nem tudom kiről van szó,de igaza van! ETZ-vel meg pláne nincsenek távolságok!
Most akkor mérnök úr leszel vagy konferanszié?
6kor keltem és konferenciára mentem
Ki az a féligszelidített, aki reggel negyed 7 -kor felkel beírni a fórumba? Vagy még le sem feküdtél?