Szerintem a második! Fiatal vagyok? A te korosztályodból ezren mesélik,hogy 13 meg 14 évesen milyeneket csapattak! Akkor nem hinném,hogy 16 évesen fiatal vagyok. Meg nem most fogok életemben először motorra ülni,és tudom,hogy ha jobbos kanyar van akkor nem balra kell dőlni!
Én eddig kénytelen voltam, nem volt más választásom! (sajnáljatok már meg...!) Amióta megtanultam menni a simsonnal,azóta nincs megállás! Igaz,hogy ennek nem mindenki örül(REDFAZER),de ez van!
Szia! Én sűrűn itt vagyok, ill. olvasom a fórumot, de csak ritkán irogatok. És ezt nem hagyhattam szó nélkül......méghogy éjjel-nappal.......hi-hi-hi. Az tény, hogy az utolsó szezonban már nem szivesen ült föl a hátsó ülésre az én édes aranyos egyetlen kislányom. (kinőtte a mocimat..... )
Szia! Én sűrűn itt vagyok, ill. olvasom a fórumot, de csak ritkán irogatok. És ezt nem hagyhattam szó nélkül......méghogy éjjel-nappal.......hi-hi-hi. Az tény, hogy az utolsó szezonban már nem szivesen ült föl a hátsó ülésre az én édes aranyos egyetlen kislányom. (kinőtte a mocimat..... )
Egész hétvégén babrálhatom a gépet...
Na meg festegethetek...(nem,nem a motort)