Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

re
Van itt olyan aki Fazer-re csínált már dupla tompított világítást ?
http://fazer.tvn.hu/ -n leírtakból nekem nem teljesen egyértelmű, hogy a relét és a H7-es izzót összekötő 50cm-es vezeték darabot merre is kell elvezetni ?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Mi még tudunk ágaskodni!
Tépőzáras cipőt akart bekötni... Szerinted mennyire volt beállva?

Üdv:Jim-X
Na a két takonypóóóc megint ágaskodik
bántani
látszik hogy gyúrsz
Nem bántalak,mert haverom vagy....de azért na,vigyázzunk az ilyen komoly kijelentésekkel.
mert "felnőttem"
miért használsz múlt időt?
nah jo van gyerek, nekem nem kell tagadni, én elnézem
én is csináltam hasonlo dolokat
1.nem iszom.
2.én voltam a sofőr.

keményen belehettél állva
Mindketten álljatok be a sarokba és szégyenkezzetek!
Megint nincs igazatok
Jaja ez ismerős, egy havert... ha így kezdődik egy történet akkor az tuti a mesélővel történt

Üdv:Jim-X
lebuktál
Nééééém
valld be hogy te voltál
Lehet azért nem halad az ügyem mert ilyen komoly dolgokra fordítják az erőforrásaikat. Botrány.
Balassagyarmati rendőrök nagyon komolyak
Egy (ittas) havert meg akarták büntetni mert szerintük,túl sokáig tartózkodott a zebrán.A srác azt hozta fel mentségül,hogy cipőt kötött.
Tépőzáras cipő volt rajta...
Miután kiengedtek a kórházból telefonon adtak valamennyi információt mikor felhívtam őket, már tervbe van véve hogy felveszem a kapcsolatot velük, hogy mégis mennyi ideig húzódhat ez el vagy hogy most mit gondolnak mi lesz ebből (semmi).
Most itt félév elején még kicsit nyugi van az egyetemen, rárepülök a témára. Személyesen lenne a jó, csak Balassagyarmat nincs olyan túl közel.
Króm,de nem a gyári retek.
Ám FZ nem igazán sportmotor...sajna
Mér milyen tükröd van?
Enyém Sport Edition. Volt.
bekéne menni hozzájuk, aki intázi az ügyed, valami kis ráhatást tenni
Még szerencse hogy nem a gyári tükröm van
Sportmotorra?
Hát tudom, épp ezért most csak 1 kormányt akarok hirtelen meg egy deklit, hogy lehessen arrébb tolni meg beindítani mert nem olyan jó dolog hogy olaj nélkül van a blokk és van rajta egy lyuk.
De így 3 hónap után már lassan valamit felmutathatna a rendőrség. Ha eddig nem lett meg már nem is lesz. Csak húzzák az idegeimet meg az időmet.