Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennek csak most van ilyen ára
Sziasztok! Fz6 használati útmutatót, nem tudjátok honnan lehet beszerezni? Fel szeretném billenteni a tankot , hogy hozzáférjek az aksihoz , a segítségeteket szeretném kérni!
Köszönöm!
Még nem sürgős, azért nem írtam vissza ezügyben, mert nem kell egyenlőre! Illetve jó lenne már most letudni, de most másra is kell a pénz, tavasszal meg majd vissztérünk a kérdésre

Üdv:Jim-X
hali

még nem rendeltem meg, kéne?
kb holnap vagy holnap után pontot akarok tenni a végér
Csak néha látom a hátadat amíg nagy sebességgel közeledek és előzlek

bőrszerkó nem is dicsekedtél
0,000015kg.Lemértem.

Majd idén is találkozunk a ringen...és idén is csak a hátamat nézheted
Hali ... koos66 számával megtudna valaki engem kínálni? Kéne szólnom neki, hogy lassan megyek az alsóidomért, hogy van e nékijeee vagy legyártja vagy rendeli, vagy valakijéről lebontja vagy mi van ... ?
Bruttó hány kilóval nehezebb a sok festék miatt? Érezhetően szarabbul gyorsul azért nem festesz már mi?

Bazmeg két hónapja nem láttam súlyzót, lesz izomláz majd rendesen

Motoron már elég festés van...még 1-2 dolog kell amit elterveztem (pl. lábtartók) aztán elég.
Maradok,igen...de sokat nem lehet,nem fog rám jönni a bőrszerkó!
Peti rendeltél gumit? A kettő közül amit írtál szerinted melyik lenne jobb nekem az évi 1-2 pályázást beleszámítva?

Nyáron kéne cserélnem majd a garnitúrát

szerintem maradj a gyúrásnál, hagyj fel a motor pingálással
Egyébként ha csináltam volta,akkor nem fújtam volna,hanem körömlakk ecsettel estem volna neki
Mégsem festem le!
Még nem mondtam? Pedig már 3hete biztosan tudom....
Most kap kéket,még pluszba,eleget...szóval úgy gondoltam az már ott sok lenne,szóval meghagyom úgy feketén,h ne tűnjön nagyon ki.

De az összehúzót az szervizeltem!
hogy áll a hátsó teló pingálás
dobjál már rola fel képet, hogy áll
milyen vastagságú ecsetet használsz
Zsírozva lett,Karu mester által...az újak még nincsenek benne...de most csak áll a vas,szóval nem fáj neki
De le is cserélted őket nem?

Karban van az tartva az miatt ne aggódj ...a csapágyakról nem én tehetek,mire hozzám került a gép már el voltak *aszva a csapágyak.
neked is többet kéne karbantartani a vasat
Aki megteheti....
...az tegye is meg
az enyém tízezrenként zsírzott a gyári van bent
Nem véletlenül kúpgörgős a neve

Arra céloztam,hogy golyó helyett cserélje le komplett,de csak sunyiban.
Madár akupgörgősben szögletes golyók vannak.
A kerámia az jobb.