Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem mindenki koránkelő

Üdv:Jim-X
jó reggelt , mi ez a nagy csend
megy mint a meszes
Fiat 126 z yamaha r1 !áááááááááááááááááá
gépközelbe vagy még tudok veled beszélni
Köszi!

nemhasználtam a válasz erre
hring eseménynaptár
Jegyezd meg a dátumot, meg az időpontot és a találkahelyet Az nem fog változni, csak a kiírás

Nem tud valaki egy 2010-es eseménynaptárt a hungaroringről? Mert a honlapon nem jön be...

Van aki már 3x jelentkezett.
Egyébként minden úgy van,ahogy volt.
Mi a retek van? Én már 1x jelentkeztem ... most megint mit basztatok el? Nekem az jó volt úgy, ahogy volt!
2010, harmadik fazer túra. Most már a végleges.
http://www.motorozz.hu/main.pl...
Olvass és láss:
fz6.uw.hu

(ott a csapágyjel, milyen való bele...)
Attól még hogy ott vetted, biztos hogy SKF?

Én ami alattam van szekér karbantartom, de ez vezetett szervízkönyves volt!
Meg kell zsirozni legalább 2évenként megfelelően be kell fesziteni és akkor nem lessz gond.
Kb 36.000 km va naz enyémbe ... nyár végén vettem valahol 30ezerrel! Megvan még a csapágy amit kibasztam belőlle! Ha kell letudom fényképezni! Nem én tartottam karban a gépet! Yamaha szervízbe horta a srác, akitől elhoztam! Van képem milyen olaj volt az első telóban, milyen fekete olaj volt a fékekbe, szal ... a szakszervíz baszott a motorra! Szerintem gyertya sem volt cserélve benne, mert mint a tű hegye olyan volt a gyertya is!
Fogadjunk, hogy azKF-ben vettem a csapágyat
Sőt a faszi még egy gyári fazer csapágyat is elővett a polcró! Valaki rendelte nála, és nem vitte el! Veszprémi SKF üzlet! Fel lehet hívni ... Perei ANdrás a nevem, ismer a faszi, meg lehet kérdezni tőlle, hogy vittem e "olyan" érdeke csapágyat!
Tehát szerinted, ha még most tavasszal, széttkapnánk a gépet, egy sima zsírzással meg is oldható a történet...? És lényegében onnantól teljesen gondozásmentes ?
Ha ez igy van akkor a te csapágyad még hibátlan.
Az én gépemben 46000km van és még tökéletes a gyári csapágy.
Csak időben kell karbantartani meguszható a drága csere.
Oké Karu.
Ha kijön a jóidő mindenképpen meg foglak keresni ezügyben.
egyébként a motorom 2007 áprilisi, és 12ezer van benne..
használtan vettem elötte a motor állt egy teljes szezot...
szóval nemtom hol, és mennyit ázhatott...
Te vetitessz az SKF nem árul fazerhez csapágyat az speciális méret .
A Japánok gondoskodtak ról hogy ne tudd megvenni a boltban nem beszélve a spéci szimeringről ami alul van.
Most két garnitura van ithon.