Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Peti, Yamahások ma 17-kor a Discoverin Yamaha történelem lessz!
Eddig inkognitóban voltam, de figyeltem ezt az oldalt is!
jééézzuussommmm
Hol a fa*omba van ez a motor Haitin ?
Te úúúriten rázuhant a tető ?....pff nem ismerem a dologt, de elég csúnya story lehetett.... van egy eladó plexim szerintem jó áron, mondjuk ide más is kell..
Ez az igazi kép szerintem ez rosszabb

azt nem írtam hogy lehet bármilyen színű az idom csak sérült ne legyen

ezek után
Neki van az akra most próbálom össze szedni neki a dolgokat hogy legyen valami a mociból a szezonra
az enyém meg van a villa dologra azt mondták az nem gáz amennyit mozog mert ha szoros lenne teljesen akkor koptatná ki magát meg most több vasat megnéztem egy pici játéka van mindegyiknekfz6 fz1 de még más típusoknak is a sportgépek szorosabban de ott más a rögzítés is csak nem tudtam az elején mire vélni a dologokt. Most már készül az enyém is vettem rá bubis plexit meg kap egy PC-t még, hogy szép legyen a nyomaték görbe
húú baszki, ez még mindig durva kép
ennek a srácnak van akra kipufogoja nem

te motoord helyre jött
szevasztok
Érdeklődnék ki tudna segíteni a haveromnak ebben a dologban, hogy ez a vas újra kinézzen valahogy tudtok e bontót vagy valakit akinek vannak eladó cuccai Kb úgyis látni mik azok amik kellenének. Vagy ha olyan megoldás is van hogy fejidom nélkülire át építeni az is jöhet gondolom nem ott van anyagilag mint a fejidomot újra rászerelni. De azért a gyári persze jobb lenne. Lámpák kellenek fejidom, km, óra ami fontos a többi majd megoldódik
ááá Szia Nyul! betörtél ide is
jah ma valahogy korán ébredtem mindjárt kilökdösöm az anyóst az ágybol és viszem bevásárolni , francnak kell huzni a lóbőrt reggel 8 kor
Peti te nem tudsz aludni?!?!
lusta népség , hol vagytok
nem tudom mit akarnak ezek, tök amatörök
jó reggelt
Na itt egy kis vezetéstechnika Petikém. Francia utcai verseny, nagyon kemény:
http://www.youtube.com/watch?v...
én irtam neked, de ők nem ilyen gumikkkal foglalkoznak, hanem kimondottan pálygumikkal...
amugy most leszáltam a témárol, nem vettem,,,,
Szted írnék akkor?
Elég sokba vágtam már menetet, de nem volt vele probléma. Az anyag bőven kiadja, csak menetfúró kérdése.
vissza is irtam! nem kaptad meg
Na mi van már a gumijaitokkal? Írtam múltkor, hogy milyen árakat mondott az az Ancsi vagy ki?!
minek veszel szélesebb kormányt, ha levágsz belőle
nem értem
jahh. hogy duplaszemű legyen :D
idokep.hu szerint egész nap békéscsaba és környékén 8-10 C° -volt
felénk meg a balatonnál 1-2.. szóval faszkivan..
Gondolom a duplaszeműsítéshez (hú de szép magyar szó ) vette a relét

Szemét Talmáék meg Barcelonában "motorozgatnak" full jó időben, napsütésben

Ha esik ha fúj, ha hazamegyek motorozok

Üdv:Jim-X
Relét azt mihez vettél?
relét is vettem
5 lábút.
holnap kiderűl, hogy kigyullad-e a motorom zárlat miatt vagy nem.. :D
Okés! Köszi!
köszi