Olviér, hogy tetted fel a kormányvégeket? Épp én is ezzel küszködöm, bár én szeretnék oldalanként 1-1cm levágatni az alukormányból! Ha menetfúróval vágok bele egy menetet a kormányvégeknek, az miért nem jó úgy?
Igaza van Kozmax-nak, de én nem fúrék bele, mivel a gyári kormány úgy van megoldva, hogy van benne egy acél persely, amiben a menet is van.
Az alu kormányban ilyen nincs, így én csak az aluminiumba nem fúrtam bele. Szereztem egy gyári kormányvégsúlyt és kicsit azt alakítottam át...
Érdekelne nektek mennyi km van a fazeretekben? Nekem most lesz 60e és (2003-as FZS 1000) kezdek már kicsit parázni, h mikor lesz vmi komolyabb baja:S már az olajcserét is lecsökkentettem a felére (5e).évente 10e legalább belecsúszik, amúgy 2007-ben vettem 25e-el. Persze tudom, hogy azon nagyon sok múlik ki h használja...
Na most látom hogy írtad! megírod a címét a gbucsi@freemail.hu-ra vagy ide vagy motorozz.hu-ra? Pont ma beszéltem a Ricsi bontóval, de a srác hétfőig olaszban vagy hol van alkatrészekért.
Na háj Evribadi! Breszéltem ma a rendőrséggel, mondta a nő, hogy pont ma zárta le az ügyemet. A kamion nem lett meg, a műszaki szakértő nem talált vétkesnek engem se sebességileg se máshogy. Úgyh részükről az ügy lezárva. Gyönyörű. Akkor lepődtem volna meg ha nem így lett volna. A nő azt mondta h azért szerinte kérdezzem meg a MABISZ-t hogy ilyenkor nem jár e valami kártérítés a súlyos sérülés meg mittudoménmi végett. De szerintem 0%, azért holnap egy telefont rájuk engedek.
Az egyetlen pozitívum, hogy lehet nekiesni a motornak.
Üdv!
A vaterán épp van egy eladó első sárvédő,fekete színben,jelenleg 9500ft-os áron.
Egyébként pedig bontókban is próbálkozhatsz.
Lista itt: http://fz6.uw.hu/
(szervíz/motorbontók)
sziasztok
a segítségeteket szeretném kérni,egy kék színű fazer s2-re kellene első sárvédő egy tavalyi baleset okán.ha valakinek lenne eladó,vagy ismer valakit akinek van eladó,vagy tudja hol lehet jó áron kapni leírhatná nekem.előre is köszönöm
Úgy érzem az én motorom sem a 70% -é lesz ... de az a 30%-ból az 1 aki megveszi, rosszul nem jár majd vele, mert én "magamnak" csinálom ... és nem úgy mint a szervíz, aki a nagyobb bevételre hajt!
Amúgy az a zselés ülés annyira jó? sosem volt még szerencsém olyanon ülni... nekem mindíg csak a fapadosok jutnak!
Az alu kormányban ilyen nincs, így én csak az aluminiumba nem fúrtam bele. Szereztem egy gyári kormányvégsúlyt és kicsit azt alakítottam át...
Érdekelne nektek mennyi km van a fazeretekben? Nekem most lesz 60e és (2003-as FZS 1000) kezdek már kicsit parázni, h mikor lesz vmi komolyabb baja:S már az olajcserét is lecsökkentettem a felére (5e).évente 10e legalább belecsúszik, amúgy 2007-ben vettem 25e-el. Persze tudom, hogy azon nagyon sok múlik ki h használja...
sajnos nem rendelkezek ilyenekkel, csak töröttekkel
Tip-top állapotú ócó bal Fazer tükröt és bal indexet nem tudsz esetleg bótolni?
megvan a csaj akinek van a dekni
Az egyetlen pozitívum, hogy lehet nekiesni a motornak.
A vaterán épp van egy eladó első sárvédő,fekete színben,jelenleg 9500ft-os áron.
Egyébként pedig bontókban is próbálkozhatsz.
Lista itt: http://fz6.uw.hu/
(szervíz/motorbontók)
a segítségeteket szeretném kérni,egy kék színű fazer s2-re kellene első sárvédő egy tavalyi baleset okán.ha valakinek lenne eladó,vagy ismer valakit akinek van eladó,vagy tudja hol lehet jó áron kapni leírhatná nekem.előre is köszönöm
Amúgy az a zselés ülés annyira jó? sosem volt még szerencsém olyanon ülni... nekem mindíg csak a fapadosok jutnak!
Üdv:Jim-X