ha csak maga lábtartó kell , a shoxba valami 3000ft gumi nélkül
de a legegyszerübb ha elmész Karuhoz, vagy át hivod, csináltok egy hibafelvételt, mit, hol , kivel, és megvan oldva
biztositó felvette már a kárt fotokat csinált
mert azt tudnod kell ha helyre állitod és előkerül az ember aki okozta és igazat adnak neked, és helyre hozod a motort, akkor már kurvára nem akarnak fizetni,,,,,
Hát most elsősorban a héten veszek egy LSL StreetBar (asszem azt) kormányt, meg most a dekli, hogy be tudjam indítani végre. Azon kivül egy bal lábtartó, amit pandryss mondott hogy lehet hogy neki lesz eladó, kipufogó, azt még megnézem meg lehet e menteni, de ha nem akkor uj Egrus kell rá, farokidomra minden (lámpa, idom...), 2 első index de az nem nagy ügy, 2 tükör. A segédváz még kérdéses, a felnit kell javítani, tankot ha lehet. A legjobban az nyomaszt hogy hogy lehet ezt a vázat igényesen megcsináltatni, és hogy kivel. Amik voltak itt, hogy kitörte az LSL a vázat, azokkal mi lett?
Majd Karuval is tervezem beszélni, valamikor átugrom már hozzá, hogy tud e vállalni meg segíteni esetleg ezt-azt, mert egyedül ez nekem nem fog menni.
mondjuk Josibaráthoz az van legközelebb
és annál tisztább dolog nincs amikor személyesen átveszed, és látod mit kapsz, nem ugy hogy jön a posta osz lesz benne valami vagy sem
Ma meguntam a várakozást (életet akarok verni a motoromba), felhívtam pár bontót dekli ügyben, a bajaiban lenne, el is postáznák, 15 ezer Ft, csak necces hogy esztétikailag milyen lenne, mert ha karcos akkor lefújni hőálló színre kevert festékkel gondolom nem egy olcsó mulatság. Amúgy megérné. Valakinek van velük tapasztalata? Korrektek? Jók a cuccaik?
de a legegyszerübb ha elmész Karuhoz, vagy át hivod, csináltok egy hibafelvételt, mit, hol , kivel, és megvan oldva
biztositó felvette már a kárt fotokat csinált
mert azt tudnod kell ha helyre állitod és előkerül az ember aki okozta és igazat adnak neked, és helyre hozod a motort, akkor már kurvára nem akarnak fizetni,,,,,
Majd Karuval is tervezem beszélni, valamikor átugrom már hozzá, hogy tud e vállalni meg segíteni esetleg ezt-azt, mert egyedül ez nekem nem fog menni.
ott van az eladó cuccok közt.. nem tudnátok rá vevőt ?
és annál tisztább dolog nincs amikor személyesen átveszed, és látod mit kapsz, nem ugy hogy jön a posta osz lesz benne valami vagy sem
Rendszámvilágítás,kompletten.Ráadásul az egyik fele törött volt,szóval csak 1csavar fogta volna.
Ha valami kell akkor Ricsi bontó,és kész.
Jól emlékszik a Peti, hogy te voltál aki FZ6 utángyártott deklit árult 15 ezer Ft-ért?
remélem jol emlékszem
n/
Olvastátok már Erre gondolni sem mertem volna, hogy ez előfordulhat
Nem tud valaki FZS 1000 fazerhez hasidomot szerezni/ eladni nekem?
Újat nemakarok iszonyat drága
Ma meguntam a várakozást (életet akarok verni a motoromba), felhívtam pár bontót dekli ügyben, a bajaiban lenne, el is postáznák, 15 ezer Ft, csak necces hogy esztétikailag milyen lenne, mert ha karcos akkor lefújni hőálló színre kevert festékkel gondolom nem egy olcsó mulatság. Amúgy megérné. Valakinek van velük tapasztalata? Korrektek? Jók a cuccaik?
vigyázz, komolynak tünt,,,