Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt csak neked linkelem be : felni

multkor sokaltad a 35-40 ezret, hozzá kell tenni hogy a fazer felnije szinte megegyezik a régebbi r6 okéval, csak a trácsák nem,,,,
Honnan gondolod, hogy eladják az országot a zsidóknak?
most jutott eszembe hogy a sisakorma kéne uj plex
kéne valami viszonylag olcso hely ahun elehet szerezni
Martin csinál kúpos végűt, carbon palásttal 74ért, nekem az jobban tetszik.
A raptor dobokat Csongrádon csinálják, és Kb. 90-100e-t mondott a srác, hogy annyi lenne a fazerre
nálunk nincs bértartás,,, eltartjuk mi
kinek lesz uj kormány, fék stb,
gondolom neked
Nesze neked! Na a ló is milyen drága dolog! ... havi 30 a bértartás! ... valakinek jól megy ittennn! Megnézem tavasszal kinek lesz új sportdob-új kormány-meg új fék a motoron!
Megválaszthatnátok engem! Én jó államfő lennék! Példát statuálnék, úgy kezdeném! Asszem páran lógnának ott Bp.-n az Andrássyn a kandellábereken! Én ennyire gerinctelenül nem lennék képes lopni, a népet meg megdögleni hagyni, meg nem adnám el az országot a zsidóknak! Hamar megtanulnák, kinek hol a helye, aztán ha meg hurrogna az unio, azokat is küldeném a picsába!
discovery most
jah van egy lovunk is de azzal apám foglalkozik,,,
mindig szopatjak a magyar népet, vagy inkább mi szopatjuk magunkat ?!
a jó kis magyar kormány,,,,

arra mondjuk kiváncsi lennék ki köpött egy nagyott, hogy most előjöttek ezek a végkielégítések, meg egyéb dolgok amik mostanába napvilágra jöttek,,,
igazábol egy olyan vezetőség kéne ami becsületes nah de ilyet,,,,
Martin nem tecccccik! Vennétek meg boltban az úja akrapovic karbonossat! ... annak láttam az árát! Felér egy negyed fézert!
Meg a Martin mos csinál akcióba 74e ért február végéig amúgy 82. Van egy videó is róla a Sportmotor videói között.
Pfffffffff ... na tessék! Egész füreden nincs annyi motor, mint a te garázsodban! Lovad is van?
Igen emlékszem a story-ra Azért az sem egyszerű ha valaki most így megcsináltatta, mert lejárt a műszakija pl., és mondjuk tavasszal lecsökkentik a díját.
Hát igen! Tudom a márkakereskedőknek is megkell élni valamiből na de 9000/ft óradíj ... meg 3x annyiba kerül minden, mintha bemegyek egy boltba és megveszem, vagy rendelem a netről! 9000Ft ért én inkább tankolok, és megyek soltvatkertre a cukrászdába, és jól bekajálok!
milliomos....
ha elárulom van egy simosonom is , akkor trilliomos leszek
Neked még olyanod is van? Nah ... a miliomos! Kiderül itt a végén még, hogy otthon meg gyűjteménye van motorokból! Csak rejtegeti előllünk!
add nekem, én megszabaditlak tőle
Elég érdekes, hogy nálunk 130.000 alatt nem adják. Nos, igen nagy árréssel dolgozgatnak a hazai kereskedők. Talán többekközt ezért sem látni egy árva lelket sem a motoros boltokban, és ezért zárt be
a suzuki is a régi Szentendrein, Budaörsi úton pedig egybe olvadt a ducatival.
Amúgy nekem igencsak nagy, és morc hangja van a leo-nak de messzirűl alacsony fordulaton olyan gethásnak hallom!
használd! nem megeröltető

ma sikerült a Pannóniámba egy viszonylag egészséges váltót össze guberálni
Ááá, én feleslegessen nam rongálom itt az oldal gombjait! Még a végén tönkremegy, azt lehet azt is cserélni!
Hát, olyan sokan nem vagyunk itt,hogy ne lehessen tudni, kinek mondom!
és ha vissza akarod nézni hogy kinek beszéltél akkor meg az előzmény gombra tud kattintani,
és megjelenki kinek irtad, voalááááááááá