Martin csinál kúpos végűt, carbon palásttal 74ért, nekem az jobban tetszik.
A raptor dobokat Csongrádon csinálják, és Kb. 90-100e-t mondott a srác, hogy annyi lenne a fazerre
Nesze neked! Na a ló is milyen drága dolog! ... havi 30 a bértartás! ... valakinek jól megy ittennn! Megnézem tavasszal kinek lesz új sportdob-új kormány-meg új fék a motoron!
Megválaszthatnátok engem! Én jó államfő lennék! Példát statuálnék, úgy kezdeném! Asszem páran lógnának ott Bp.-n az Andrássyn a kandellábereken! Én ennyire gerinctelenül nem lennék képes lopni, a népet meg megdögleni hagyni, meg nem adnám el az országot a zsidóknak! Hamar megtanulnák, kinek hol a helye, aztán ha meg hurrogna az unio, azokat is küldeném a picsába!
mindig szopatjak a magyar népet, vagy inkább mi szopatjuk magunkat ?!
a jó kis magyar kormány,,,,
arra mondjuk kiváncsi lennék ki köpött egy nagyott, hogy most előjöttek ezek a végkielégítések, meg egyéb dolgok amik mostanába napvilágra jöttek,,,
igazábol egy olyan vezetőség kéne ami becsületes nah de ilyet,,,,
Igen emlékszem a story-ra Azért az sem egyszerű ha valaki most így megcsináltatta, mert lejárt a műszakija pl., és mondjuk tavasszal lecsökkentik a díját.
Hát igen! Tudom a márkakereskedőknek is megkell élni valamiből na de 9000/ft óradíj ... meg 3x annyiba kerül minden, mintha bemegyek egy boltba és megveszem, vagy rendelem a netről! 9000Ft ért én inkább tankolok, és megyek soltvatkertre a cukrászdába, és jól bekajálok!
Elég érdekes, hogy nálunk 130.000 alatt nem adják. Nos, igen nagy árréssel dolgozgatnak a hazai kereskedők. Talán többekközt ezért sem látni egy árva lelket sem a motoros boltokban, és ezért zárt be
a suzuki is a régi Szentendrein, Budaörsi úton pedig egybe olvadt a ducatival.
multkor sokaltad a 35-40 ezret, hozzá kell tenni hogy a fazer felnije szinte megegyezik a régebbi r6 okéval, csak a trácsák nem,,,,