Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küldtem mailt!
milyen power commander hanyas
üdv
Helo. Küld már el légyszi az elérhetőségét. köszi
Érdekel valakit egy pár fz6 hoz való arrow dob? power komanderrel RJ07 es típusokhoz (2007 előtti megvan a papírja is). Sajnos nekem a csomagtartó konzol miatt nem megy rá . Nem az enyém, de az eladó elég korrektnek tűnt. 110e körülre tartja kompletten, de szerintem ebből még lehet alkudni...
Ha valakit érdekel írjon és megadom az elérhetőséget.
Nem tud valaki esetleg LeoVince-t használtan?
Mondjuk most énsem kárognék, ha lenne egy UAZ-om amivel a bejárómon kihúznám a kocsim, és nem kéne havatlapátolnom ... De akkor is ... NY-i kocsipárti vagyok ! Én nekem még a T72, meg a T55 bika is kijutott, elég is volt arra, hogy meggyűlöljem! Bár a 72-es kicsit meghergelve morcos jószág volt... 1200ladát gyorsulta ! Igaz egy gázfröccséből a mostani nagynyomású dieselm elmagy vagy 500Km-t!
az biztos hogy máshogy vélekedik róla az akinek nap mint nap kellett sok éven át használni, meg aki csak hébe-hóba,,,,
mienk már kicsit átalakitott szerkezet volt, diesel motorral, nagyobb platóval,magasitással, és az aksi ebben már elöl volt, fűtés meg szinte nuku
de jo szolgálatott tett, szarásig lehetett pakolni és ment,,,
Végülis a parancsnoki UAZ (kasznis) nem is lenne olyan szar autó, ha nem 18L-t enne, meg a vezető joblába télen ne lenne havas, a bal lábát meg nem égetné szarrá a fűttés.. az ülés alatt lévő aksi az meg nem marná le a valagát... És ez apám véleménye aki a Dél Dunántúli Áramszolgáltató cégnél 20 évig halytotta a céges UAZ-t.
Meg is értem, hogy UAZ után a Reanult Trafic egy álomautó volt.. viszont nem is ment el a szántásban.
Mégis ezek az ezer éves fostalicskák minden évben Somogybabodon nem kis érdemet vívnak ki maguknak a mai napig.Sőt ha valakinek van egy csepp esze a vadásztársaságok még most is ezt választják meg a Nívát erdőjárásra nem a mai divat buzi terepjárókat.Amik szépek kényelmesek gyorsak de egy rakat szarok.
UAZ ... pffff Te voltál katona? ha lettél volna te is csömörlenél az UAZ-tól! Én 2000-ben 1 évig fostalicska T72-eseket, UAZ-okat, gazokat, és egyéb rakás szar orosz csodát szereltem a Tapolcai honvédségnél! De utáltam a sorkatonaságot ...
jah az se rossz de egy 4x4 ketyere is jó vagy akár egy UAZ

imádtam ezt a gépet
Kocsival ... egy jó suzi LTZ 400 egy jó sportdobbal ..hűűűű, hogy szeretnének engem a lakótelepiek, hajnali kettőkor
inkább most essen mint márciusba vagy később

meghát legalább kocsival lehet egy kicsit szórakozni
Ma ráültem a motor vázára, elképzeltem, ha egyszer kész lesz milyen lesz ... pfff még brümmögtem is picit hozzá! Erre valami piroskás riasztást benyögnek a dunántúlra, hogy havazni fog irdatlanul! Nah, gondoltam, rohadjanak meg ezek is, ha igazuk lesz... Há a k***a nyát... nem lekezdett havazni! Talán juniusra, az alsóörsi motortalálkára jóidő lesz ...
jah lehet
engem ez most nem fenyeget, ágyat nyomom
mindenki motorozik lehet :D
nah mi ez a kuka nagy csend

ma csináltattam egy kis dekorációs matricát
Nem dumálok irogatok,és nem rosszindulatúlag csak azért mert szeretlek,de nem úgy mert az én korosztályomban az nem olyanannyira divat,mint ahogy porokon sem élünk.A disznóhús a fontos
te Rosszi, ne dumálj
Na nézd meg ezt a hozzászólást,most sem voltál tiszta.Akkor ki is van eltévedve?
te elvagyokt tévedve, én egy rendes gyerek vagyok
Úgy be voltál tépve hog nem tudtál a kérdésre sem koncentrálódni
persze hogy nem rendelkezel, mert mind megeszed....
én nem rendelkezek ilyen illegális szerekkel,,,,
Akkor azért alszol mindig mert drogos vagy,anyádék tudják?Keress gyorsan valami jó szakembert,vagy két rosszat erről neked beszélned kell!
És mikor?