Az a baj az első lengővel, hogy az alsó csavar is gumiban van, hogy ne szivárogjon az olaj, és a porfestésnél utánna rásütik a festéket, és ha a nem szedem teljessen szétt megsütik a gumit is benne! Azt meg nem szeretném! Találtam egy képet egy fekete motorról némi, sötétpiros-naracs belefestéssel! Az ilyen nekem nagyon tetszik!
Annyira nem lesz krix-krax, de aki fényezi, ő a várpalotai yamaha-német motorjait is ő csinálja! Nagyából fekete lesz a motor alapszíne, nem ez a szürke, és nem lesz annyira durva festése, csak pár narancssárga fz6yamaha(ez 2x a két ülés alatti oldalidomom) a hátdó farokrész az fekete minimális narancs csíkkal, max az alsó idom lesz ami majd jobban összelesz kraxolva a tank is egységes fekete lesz, azzal a különbséggel, hogy a yamaha logo nem matrica lesz, hanem ők fúják bele narancssárgával!
Pandryss vigyázz ezzel az egyedi fénnyel!Láttál már hasonlót élőben? Nekem amikor a cimbik fényeztek,az aki csak ugy kitalálta az elég gagyit alkotott,aki meg látott már olyat(pl:külhonban) az ütős lett!
De nekem szükkkkkksssséééégem van még azokra, csak azt a rohat teleszkóp-külsőt szürkéről feketére szeretném porfestetni, és ha szerdán nem viszem oda, ... elhajt a picsbe a festő!
Még mindíg nem tudom az első lengéscsillapítókat széttszedni! Ami az alján van csavar, azt teljessen ki kell csavarnom? A lengőbe belül ellen kell tartanom a csavarnak? Ha igen hogyan? honnan a búsból ... rohadt lengő... faxom ... ha holnap sem tom széttszedni megcsapkodomo ...
Amúgy ha most feb. közepéig nem jön össze egy másik kinti meló, azthiszem mászok fel egy picit Bp.-re melózni ... Muszály, kell valamiből a nyári benzint finanszíroznom!
Amúgy ebből is látszik, hogy félig magyar főnököm volt.... pfff nem ócsárolom a magyarokat, de mindenhol bemutatkozunk, és nem hazuttoljuk meg magunkat!
Jah, remélem tudok könnyen mást keresni... de nem én voltam a hibás a vitában! Paraszt volt a főnökcsaj, és én meg nem fogok még pitizni is neki...
Én a 2. tulaj vagyok, és ez a motor, hát mondjuk úgy kicsit érdekessen került hozzám! Ha költök rá most kb 150ezret, szerintem még akkor sem volt nekem annyiba, mint a mostani árának a 80% -a ! Sokat nem válogathattam, ez a motor volt, hoznom kellett ! Amúgy eleinte szerettem volna megválni tőlle, de elvagyok, elbabrálgatok vele! Szeretek babrálni Van egy nagyonjó kar.lakatos-feső ismerősöm, és a festése a motornak az .. tényleg egy potom összeg lesz! (szerintem annyiból egy hátsó betétre sem futná) Erre jó a poker, ismeretség...
Szerszámjaim voltak, meg vannak is dögivel, de ahogy az szokott lenni, jön valamelyik haverom, hogy kéne neki kölcsön ez-az, na ez egy nagy hiba! Tanulok belőlle, mert amit elvisznek, azt többet nem szoktam látni!
A szimeringeket meg majd akkor cseréled,ha már tudod hogy hogyan állj hozzá.
flex?!
van jo vékony korongom hogy az anyag vesztesség kevés legyen
cserébe te meg ide adod a jókat
ugy nem te vagy a vonal végén
nah gratulálhatok ma volt a vizsga nem
Én a 2. tulaj vagyok, és ez a motor, hát mondjuk úgy kicsit érdekessen került hozzám! Ha költök rá most kb 150ezret, szerintem még akkor sem volt nekem annyiba, mint a mostani árának a 80% -a ! Sokat nem válogathattam, ez a motor volt, hoznom kellett ! Amúgy eleinte szerettem volna megválni tőlle, de elvagyok, elbabrálgatok vele! Szeretek babrálni Van egy nagyonjó kar.lakatos-feső ismerősöm, és a festése a motornak az .. tényleg egy potom összeg lesz! (szerintem annyiból egy hátsó betétre sem futná) Erre jó a poker, ismeretség...
Szerszámjaim voltak, meg vannak is dögivel, de ahogy az szokott lenni, jön valamelyik haverom, hogy kéne neki kölcsön ez-az, na ez egy nagy hiba! Tanulok belőlle, mert amit elvisznek, azt többet nem szoktam látni!