Peti .Nemtudom milyen sisakod van, és mennyibe kerül rá a plexi, de én le akartam cserélni az FM sisakomon de nem sikerült mert megszünt a gyártó. Viszont találtam egy srácot Pesten, aki felpolírozta 3rongyért és egész pepec lett. Mondjuk nekem nem volt más választásom mert új sisakot nem akartam ezért venni.
Értekeztem vele mail-on, és kérdeztem tőle mik az alternatívák. a fotogalériájában van ilyen asszem az egyéb képek közt.
A bodis amit a yamaha kereskedők Cegléden ajánlottak. Nos 100e felett beszélgettek, de lehet a gyártónál olcsóbb.
Az ergus-ról hallottam még ami magyar, de az árát nem tudom.
Jajj a bódis de ocsmány! Ne tegyél rá olyant! Én nem valami jó véleménnyle vagyok a bódis-ról, mert semmi esztétikai szépérzéke sincs annak az ürgének!
Ilyet hol láttál a Martintól? Nekem csak a polirozottat mondtam. még a Bódisra is kiváncsi lennék, de a hazai forgalmazó elérhetetlen, lehet becsukta a bótot
legalább is az "e" betűt a papir lehet a dobozba van
A bodis amit a yamaha kereskedők Cegléden ajánlottak. Nos 100e felett beszélgettek, de lehet a gyártónál olcsóbb.
Az ergus-ról hallottam még ami magyar, de az árát nem tudom.
lyukat furtál rá
Ja,és ma +3volt,le tudtam pingálni a kormányt...legalább ennyire vagyok 2hónap alatt