Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell sokat túrni, a kúp előtt a gyűrűre van ütve a leonál
Peti .Nemtudom milyen sisakod van, és mennyibe kerül rá a plexi, de én le akartam cserélni az FM sisakomon de nem sikerült mert megszünt a gyártó. Viszont találtam egy srácot Pesten, aki felpolírozta 3rongyért és egész pepec lett. Mondjuk nekem nem volt más választásom mert új sisakot nem akartam ezért venni.
cask ne a dobozba keresd
legalább is az "e" betűt a papir lehet a dobozba van
Na mingyá lemászok asszem a garázsba és megtúrom a dobozát, meg megnézem én azt az E-t
bodis küllemre lehet nem szép, de nagyon dicsérik,,,,
hűű ha 3an igen egyszerre irtunk
ha megvan hozzá a papirod akkor az
az az benne van az E
Igen, legalábbis amit itthon vásároltak. Sőt egy bizonylat is van hozzá amit a műszakin elfogadnak
Hű, a leo- szabványos?
Magyarországon amit csinálnak úgy tudom egyik sem az, a Martin bíztosan nem. Itt nem is számít, csakhát a külföldre mész...
szerintem az se,,,
A raptoros srác valóban nem E szabványos. Nem tudom a MARTIN dob szabványos é?
pff... 100ezer ... drága egy dolog ez a motorozás... főleg hogy márc.-ban még műszakiznom is kell vinni a gépet!
80e
Értekeztem vele mail-on, és kérdeztem tőle mik az alternatívák. a fotogalériájában van ilyen asszem az egyéb képek közt.
A bodis amit a yamaha kereskedők Cegléden ajánlottak. Nos 100e felett beszélgettek, de lehet a gyártónál olcsóbb.
Az ergus-ról hallottam még ami magyar, de az árát nem tudom.
megjött Picassa
lyukat furtál rá
1 fazeren láttam kúpos végűt az nekem bejött.
400€ -ért tudtam Bódis dobokat,hosszabbítással hogy katalizátort is ki iktassa.... anno én a kormányom 5ért adtam...

Ja,és ma +3volt,le tudtam pingálni a kormányt...legalább ennyire vagyok 2hónap alatt
Jajj a bódis de ocsmány! Ne tegyél rá olyant! Én nem valami jó véleménnyle vagyok a bódis-ról, mert semmi esztétikai szépérzéke sincs annak az ürgének!
ááááááááá Ki a beteg vesz annyiért felniket? Nekem a tartalék hátsó felnim talán ha egy 10-es volt, igaz nincs féktárcsa meg lánckerék rajta!
itt a raptor, jo meg szép, csak nem"e" szabványos , igy a 90-100 e megint nem ér meg szerintem
mondta
Ilyet hol láttál a Martintól? Nekem csak a polirozottat mondtam. még a Bódisra is kiváncsi lennék, de a hazai forgalmazó elérhetetlen, lehet becsukta a bótot
Nekem tuti nem lesz új fékem! Max használt! A kormány az lehet új lesz ... de az egy 10ezres ... abból egy patkó is alig jönne ki!