Ja kicsit gáz, ha neked megcsinálják az eredetiség vizsgát, aztán utánna valamikor kiderül, hogy mégis lopott a kocsi, nem válallja a felelősséget érte senki! Akkor meg minek az eredetiségvizsga! Szokásos ritkanagy lehúzás ez!
jah én is hallottam hogy lehet változtatnak, azaz csak csökkentik, talán ez is jobb, de eltörölni nem hinném el fogjak,
ugy hogy remélem megbocséát nekem az a emberke aki multkor a szemere hordta beszólásom
Akció, de! Én tegnap vettem 20kg macskakaját wiskast 1.5kg kiszerelésekben a fresnapf-ban, mert így tök olcsó volt! 16900.- helyett így csak 9300.- volt! Amúgy minek vagy mihez nyomkodjak én azon a válasz erre gombon?
amugy meg ha azt nézzük hogy külföldről hozza , valószinű bontokbol, ott meg szarért hugyért neki adják, akkor meg elég drága,,,
olyan ez mint a használt gumi, kint megvesznek több százat, 2000 ft/db os áron, amire haza jön már 10-20e ft,,,
Nekem a p.c.-t nem említette, de az arrow-hoz sem volt neki kat. kiváltó cső, legalábbis azt mondta.
Valójában sztem a sportdob elhatározás kérdése, hogy szánsz e rá pénzt vagy inkább másra költöd, pl: benzinre.
Nekem amúgy az arrow nagyon tetszik hangra, kinézetre is.
A kipu. belezéshez nemárt egy tartalék gyári dob sem, mert ha nem sikerül, a műszakin lehet némi probléma.
A leo amit árul nincs benn hangtompító meg az összekötőcső is hiányzik.
Azért írtam be ezt, mert szerintem commanderrel ennyit megér ha valakinek erre lenne szüksége.
Te úgysem akarod már eladni, miért is érdekel?
Amúgy 85e- t mondott, az arrow-ra 90e-t. Azért mondom, hogy sztem sok, mert beszéltem már olyannal aki ugyancsak ezzel foglalkozik és 65e-t mondott az arrow-ra. Leo vince-t pedig 75e-t árultak már itt a kipu-k közt.
Köszi szépen. Felhívtam, és beszéltünk. Mondta hogy van neki más sportdob is, pl: leo vince is. Elég drágára mondta őket szerintem, de ő ezzel foglalkozik.
Végre széttszedtem az első lengőket ... igaz már szerdán a festőnél kellett volna lennie, de .. jó lesz az 7főn is ! A nyát aki ilyen szárszámokat kitalál...
Nem tudom a csávó azt mondt, hogy megvan a dob típusbizonylata aszerint az RJ07 hez jó. Az pedig ahogy utánanéztem külföldi fórumon 2007 ig van.
Gondolom az s2 variáltak valamit mert arra már RJ14 kell
ugy hogy remélem megbocséát nekem az a emberke aki multkor a szemere hordta beszólásom
Akciót nem tudok, de tán változtatnak az eredetiség vizsgán, mert több szervezet is aggályosnak tartja. A fn-en olvastam.
olyan ez mint a használt gumi, kint megvesznek több százat, 2000 ft/db os áron, amire haza jön már 10-20e ft,,,
Valójában sztem a sportdob elhatározás kérdése, hogy szánsz e rá pénzt vagy inkább másra költöd, pl: benzinre.
Nekem amúgy az arrow nagyon tetszik hangra, kinézetre is.
A kipu. belezéshez nemárt egy tartalék gyári dob sem, mert ha nem sikerül, a műszakin lehet némi probléma.
Süketülünk!
Azért írtam be ezt, mert szerintem commanderrel ennyit megér ha valakinek erre lenne szüksége.
Amúgy 85e- t mondott, az arrow-ra 90e-t. Azért mondom, hogy sztem sok, mert beszéltem már olyannal aki ugyancsak ezzel foglalkozik és 65e-t mondott az arrow-ra. Leo vince-t pedig 75e-t árultak már itt a kipu-k közt.
Gondolom az s2 variáltak valamit mert arra már RJ14 kell