Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hallod poker face megfenyegettek
Zsenikém...
Ne kötözködj,megtalállak!
azé engem még nem fenyeget se a kék, se sárga se tököm tudja milyen , de talán még a kézen állás se
Plusz vagy minusz? Mer' nem mind1

Üdv:Jim-X
Te sem menekülhetsz!

Jövő hétre 7-8 fok is lehet...az már...az már izééé...TAVASZODIK?
nah ezt jol megkaptad Rosszi, kezdhetsz megtanulni kézen állni
Eljön az idő amikor már csak kézen állva fog állni...aztán a sárga is mehet a wc-be
Mondtam már,hogy a kék mára múlté,ma már sárgát használ a divatos paraszt
Milyen púpról beszélsz te borsodi ratyi fiú,gyere akkor simogasd hátha szerencséd lessz
lol... a szomszéd srác 600rr -el járja a falut..:D
ha para van legallább puha hóa esik :D
Na ... látjátok, ki elöl - ki hátul hordja a púpjában a vizet!
az nem a nagy hasa
Rosejblit bírom mikor motoron ül, neki már púpus bőrruhára sincs szüksége, anélkül is púpos a háta. Már lassan olyan, mint egy teve.
ne dumálj, te kék tablettás
legalább nekem még megy
te inkább használd a válasz erre gombot
elég nehezen tanulsz
Loooool

? kicsoda panaszkodott?
Mondjuk a babád is panaszkodott már Bár mindenkinek ugyanannyi ideje van
Ja, az pojén lenne, hogy a rajtnál a többiek nagy dirrel-dörrel elhúznak, te meg ott maradsz a csajokkal
Én csak az elejét szeretem az ilyen motor-autó-versenyeknek, míg a xexi csajokat egyszál csöcsben, meg tangában flangáva mutatják! Többit meg ki nem szarja le
Szerintem aki iszik, az a púpból iszik, met egyébként zavarná a pilótát a mozgásban. De ezt sem mindenki, mert sokan kényelmetlennek találják.

http://www.hondaracing-eu.com/...

A púpba egyébként még szoktak gyorsulásérzékelőt, helymeghatározót is rakni, hogy ellássa infoval a műszakiakat.
látod , aki gyors az gyors
Na mivan, beelőzöl?

Pedig a MotoGP-be és a SBK-ban is isznak verseny közben! Lecsatlakoztatni meg szerintem csak egy mozdulat és nem is veszed ézre mikor leszáll!

pedig van ilyen a motorosoknál is, pl "púpos" bör ruhákba is lehet tenni, gondolj bele abba a nagy hőségben ugyan ugy kiszikkad mint a forma 1es versenyzők

én 20 perc után ugy jöttem le a hungaroringről hogy tiszta száraz voltam, és könyörögtem a vizért