Hali.
Fóton van a muhely, szepen fuj a csaj. Van muanyagosuk is meg minden, ha kell a kontakt, dobj egy mail-t.
havernak komplett motort fujt, metal feketere. Vett bele valami csillamport, tobb szinut, az is marha jo lett. Tobb reteg lakkal kerte, hogy karcalobb legyen.
Meg a finster dobom javitasa van hatra, aztan kesz vagyok vegre.
Olyan vagy, mint egy gyerek. Inkább örülnél, hogy ilyen víg a csapat. Nem sok humorérzéked van, az biztos. Szerintem csak Te látod ilyen feketén ezt a túrakiírást.
Igazából azért mert vaterán vettem 4000-ért Hiba lett volna nem megvenni :D Ennyit ha porfogónak használom is megér, amugy meg a füstös túraplexi újonnan naaaaon drága, így gondoltam az olcsóbbat csinosítom Szerintem kipróbálom max 500 FT-t vesztek vele ha mégse jó a fólia
Hali, arra gondoltam hogy rendeltem egy túra plexitet a fazerhez, és sima fehéret. Hogy mennyire lenne praktikus egy halvány nagyon vékony sötétített fóliát rátenni, és esetleg olyan hatása lenne mintha füstös színű lenne a plexi, mint a gyári. Ez nagyon hülye ötlet?
http://www.motorozz.hu/main.pl...
Üdv:Jim-X
Ha valaki kiírja feliratkozom.
Én nem írok ki olyan túrát, amire sokan jelentkeznek. Ott csak vendég szeretnék lenni.
Mennyire gondoltal, es mikori evjarathoz valo?
Fóton van a muhely, szepen fuj a csaj. Van muanyagosuk is meg minden, ha kell a kontakt, dobj egy mail-t.
havernak komplett motort fujt, metal feketere. Vett bele valami csillamport, tobb szinut, az is marha jo lett. Tobb reteg lakkal kerte, hogy karcalobb legyen.
Meg a finster dobom javitasa van hatra, aztan kesz vagyok vegre.