Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hurrá, akkor ölrülhetsz.
De csak kéreti mgát mint a fürdős kurva
Elég rendesen be van,törölni nem tudtad
MOSTAKKOOORNEMMEGYÜNK

Akkor tanuld meg, hogyan kell rendesen belineklni!
Amiért a linkelt linkemet megpróbáltad törölni,ezért büntiből 2 naponta benyomatom
Ez már kísérteni fog mindig
http://www.motorozz.hu/main.pl...
Télleg Peti vazze, üdv a diplomások táborában

Üdv:Jim-X
Azért törölted, mert hozzáirogattak "csatlakozópontokat" ? Ne má...

Dehogy sértődtem, csak nem látom értelmét az ilyen jellegű hülyeségnek.
Ha valaki kiírja feliratkozom.
Most megsértődtél?
Én nem írok ki olyan túrát, amire sokan jelentkeznek. Ott csak vendég szeretnék lenni.
Akkor írd ki te. Nem kívánim kommentálni.
Privibe meg tudjuk beszelni, nem tudom mennyiert mennek, nem akarok alul licitalni.
Mennyire gondoltal, es mikori evjarathoz valo?
Hali.
Fóton van a muhely, szepen fuj a csaj. Van muanyagosuk is meg minden, ha kell a kontakt, dobj egy mail-t.
havernak komplett motort fujt, metal feketere. Vett bele valami csillamport, tobb szinut, az is marha jo lett. Tobb reteg lakkal kerte, hogy karcalobb legyen.
Meg a finster dobom javitasa van hatra, aztan kesz vagyok vegre.
Olyan vagy, mint egy gyerek. Inkább örülnél, hogy ilyen víg a csapat. Nem sok humorérzéked van, az biztos. Szerintem csak Te látod ilyen feketén ezt a túrakiírást.
Hát semmi, majd kiírja valaki más.
Igazából azért mert vaterán vettem 4000-ért Hiba lett volna nem megvenni :D Ennyit ha porfogónak használom is megér, amugy meg a füstös túraplexi újonnan naaaaon drága, így gondoltam az olcsóbbat csinosítom Szerintem kipróbálom max 500 FT-t vesztek vele ha mégse jó a fólia
miért nem füstszinűt rendeltél nem lett volna egyszerűbb
Olivér! Mi van már megint az évadnyitó túrával
A titokzatos évadnyitó annyira titokzatos, hogy el is tűnt? Vagy csak én vagyok vak?

Hali, arra gondoltam hogy rendeltem egy túra plexitet a fazerhez, és sima fehéret. Hogy mennyire lenne praktikus egy halvány nagyon vékony sötétített fóliát rátenni, és esetleg olyan hatása lenne mintha füstös színű lenne a plexi, mint a gyári. Ez nagyon hülye ötlet?
Nézegettem a képeket, még nekem hátravan a leömlők polírozása, mikor hazamegyek, már alig várom

Parasztvakítás...

Pont ezt a két elemet kellene fényztetnem nekem is. Valaki tud egy szépen dolgozó fényezőt?