hi
ezekre a gombákra mondják azt, hogy törik a vázat ?
...és melyikek azok amelyikek nem ? és azok mitől nem ?
(bukógomba vétel elött állok)
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Sziasztok! érdekel valakit bukógomba Fz6-ra? ugyan olyan mint ami a képen van kivéve a csikokat, azok nincsenek a gomba fején. havalakit érdekel képet csinálok róla. csavarral eggyüt 6000FT.
Én 2007-ben vettem a motoromat, ugye akkor jelent meg az s2, nézegettem is a kiállításon, de nekem sokkal jobban tetszett a 2006-os verzió, ezért vettem azt újonnan. Ahogy én használom a motort, nem volt gáz egyenlőre, hogy nem 4dugós az első nyereg. Jó, jó a pályán vége volt, de nem is oda vettem...
Sziasztok.
Végre összeállt a fényezésem.
1-2 fotó...
metálpiros lett, szeritnem marhajól néz ki.. :D
Majd ha összerakom, rendes fényviszonyoknál is csinálok...
Ja és az s2 létezik gyárilag fekete első villával ... de! Azt hiszem erre most rácáfolok! A 2006-os Fz6 -is van gyári első fekete telóval, vagy mint nálam, gyárilag én általam módosított fekete villával!
Nekem jobban tetszik az s2 (2007-től van) fejidoma, picit változott, meg, hogy a km óra a fordulatszám mérő része mutatós, nem pedíg digit! Meg persze a fékek! Az s2 4 dugós első fékekkel van! Szóval, ha tényleg ott tartasz, hogy motort veszel, érdemes elgondolkozni azon az 1-2százezer plusszon, mert szerintem te sem 1 évre veszed, hanem többre, és lehet az első hónapokban mindegy mit veszel mert újdonság, de mikor csapatostol vonullunk, és látod a másiknak a gépét, akkor jössz rá, hogy hmmmmm ... olyan kellett volna nekem is!
Kicsoda-micsoda szeret itten pókerezni? Szeretettel várunk mindenkit PÓKEREZNI! Most szombaton is lesz egy kb 60fős kis társulat! ... 10+2 2xreb. 1add. nal! LEHET JÖNNI!
Ez az építőipari cég fából készült tetőszerkezeteket készít, és aki tőlük rendeli meg a háza tetejének az elkészítését, az megnyerheti azt az autót.
Vagy azért, mert így nehezebb ellopni.
Jééé...hát te meg ki vagy? Olyan rég jártál már erre,hogy szinte el is feledkeztem rólad! De azért még nem....eszemben van,hogy jössz nekem egy gixerrel!
Helyzet? Még mindig kint vagy?
Póker? Azt eszik vagy isszák?
A Drestav mint a neve is mutatja (főleg) fa konstrukciójú házakkal foglalkozik...persze tetőtereket,meg egyéb kis fa házikókat is össze dobnak.
A kocsi azért van,mert így reklámozzák,hogy bizony ők értik a dolgukat és az ő építményeik könnyen elviselik a terhelést.
ezekre a gombákra mondják azt, hogy törik a vázat ?
...és melyikek azok amelyikek nem ? és azok mitől nem ?
(bukógomba vétel elött állok)
Válaszaitokat előre is köszönöm.