Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Közben most most beszélgettem svájci haverral, (genfben malózom én is) és ő nem érti, mondja nekem, hogy mit szerencsétlenkedek egy 600-as 2006-os szarral... mondja ő... miért nem veszek egy 1000-rest, és viszem el valami faxa tuning céghez, akik áttalakítják és megcsinálják nekem, amilyenre szeretném! He-he-he-he ... vicces fiú, alapfizetése 5.600.- sváci frank ... De mondta, hogy felhívott nekem 2 bontót ottkint, és van nekik egy csomó fazer 2004-es évjárattól, szal asszem alkatrészgondom megoldottam :-)
ok gyere
hozzám te jóképű
Köszi! Eszméletlen, hogy mennek
:-) Gondoltam mindjárt :-))))... Közben olvasgattam a commanderről... nemtudom... elgondolkoztató! 10Le nem sok amit 70 ezerért vehetek, de nekem nem a Le a gáz, hanme érzek olyan furcsa lukakat a fordulatok között! Vagy csak szokatlan nekem még a 600-as....
enyém is fekete de én 10 ért tuti nem adom
azért hivj fel
Eddíg 1 felnin vettem, mert fekete a gyári kerekem, bár az túlzás, hogy vettem, egyik haverrel "barteloltam" így kb egy 10-es be fájt nekem! De holnap téged is hívlak a felni ügyében! Neked milyen színű a felnid?
hozzzám minek
Sziasztok.

Péter, reggzel 9-9:30kor indulunk hozzád.
10-10:30kor ott vagyunk, majd csörgök.
olvas bepe a power commander topikba, mert hogy van ilyen!
ami a cd van az szinte szart se ér,,, minden egyes motor saját beállítást kiván, nah de te tudod
menniyért vetted a 2 felnit , ha megkárdezhetem
Kíváncsi leszek milyen gépet építesz majd.
A PC-re visszatérve, ha olvasgatod a fórumot ott egyesek a beállítás mellett komplett rendszerekről beszélgetnek, hogy lánckerék-kipu rendszer és pc. hogy igazán akkor ér valamit.Én ezt olvastam róla.
Miért? Olyan nehéz beállítani? épp a héten kaptam elemeire a motort, állítottam be a szelepeket, még a gyertyákra várok, bár nemhiszem, hogy tavasz elött összerakom, jövő héten telót olajozom, meg kormány zsírzok, meg most regeltem oda a netse boltba amit írtatok! Egész jó kis hely! Holnap meg is rendelek onnan jópár cuccot! Nekem nem volt még commanderem ... gsxr -ek nem kívánták, de nemhinném, hogy olyan nehéz lenne azt beállítani! Rádugom laptopra, van cd-je ... elkell olvasni, mit hogyan .. és addíg kell próbálni, míg azt nem érzem, hogy "na most jó" :-) ! Áttételt nemtom még, meghagyok egy gyári kereket, hogy azért motorozni is tudjak vele, meg veszek ha viszonylag olcsón kapok még 2 hátsó felnit, aztán ... próbálgatom hogy a 600-as blokk milyen áttétet kíván! A hátsó bukócsövet, épp ma rajzoltam meg, mert mértem ki, azt vízsugaras vágón megcsinálom ... szerintem annyira nem lehet bonyolult ez a motor! Nagy előnye, hogy viszonylag jó a súlya...
eurosport irc élőben belsőkamerával ha vkit érdekel
Sziasztok. Tudtommal az ago motors foglalkozik ezzel. A honlapjukon van mérés is, és a fz6-os amit így mértek 108 le lett.
Annyi zsugáért 10 le szeintem sok, de ezt mindenki maga ítéli meg. Ja és lehet, hogy észre sem veszed, majd a különbséget.
De csak akkor ér valamit, ha be is van állítva!
szegény motor
rakhatnál róla fel képet!

milyen áttétel lesz rajta
az oké hogy 70 ért megveszed, d vagy 40 e a beállitás vagy mennyi
Nekem 30ezer Km van a mociba, ismerőstöl vettem, és vigyázott rá, mint a hímes tojásra! Mikor meglátta mire építem átt, majdnem elsírta magát :-) ! 120 uff az sok a commander-ért .. én 70-en körül már tudok pow.commander III-at e-bay-ról! Általában e-bay-ról rendelek mindent, mert ott olcsóbbak a cuccok!
csak nem olcso, 120ezer körül mozog beállitással
itt a forumrol tudtommal Spuri motorjaba van power commander, mostanába elvan veszve a pálya vadász
ő csak jot mondott róla,
előtte érdemes egy szelephézag ellenőrzés ill szinkront csinálni, főleg ha km er is ugy adja...
Power commander-t használ valaki közülletek?
Szia, aha már ki is ment a fejemből----motor nélkül voltam tavaly. Ha rámcsörögsz én megyek Kecskemétre. számom ugyanaz, amúgy is jó lenne dumálni, mert ismét kiérett egy jó kis Fazer vásárlás és hát Te annyit hajtasz bele, hogy ha lenne hibája, biztos tudnád. Amúgy veled mi a helyzet? Mennyi van már a vasban?
nincs mit
Szia! Köszi a linket Peti, megnéztem, ezt az oldalt eddíg nem ismertem, egész sok cuuc van ott, és viszonylag jó áron! A felni ügyében pedíg hívlak!