Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

De jó, hogy írtál. Van még nálam egy kabát, ami a tiéd. A közeljövőben megyek Kecskemét környékére, elvigyem? Hogyan juttathatnám vissza?
Huh ez nagyon állat! ez nagyon tetszik, remélem árügyileg jó lesz belőve... Jó, hogy elmentek a sportos vonal felé...
Hali! Ez a stunt-motor építés tetszik, majd ha lesz időd/kedved tájékoztass képekkel meg infókkal, hogy hogy áll a dolog, érdekelne.
szia

nekem van hátsó felnim, ha gondolod hivj fel 20 515 2223

kormányt meg a nagyvas.hu rol rendeltek a srácok
No ... olvasgattam itt visszamenőleg a fórumot, és sok érdekes dolgot, és hozzászólást találtam! Találtam egy képet egy kormányról, esetleg tudnátok segíteni, hogy milyen típusú kormány ez, és hol rendelhető? Olvastam visszamenőleg valahol, hogy valakinek van power commanderje? Tettem a fazer-re egy komplett leo-vinci rendszer egy sportlégszűrővel, de kicsit olyan "kehes" hangja lett... vagy csak nekem tűnik annak... az s2-es fazer-nél mennyire észrevehető a commander ... sokat javít a teljesítmény lyukakon? Használt commander nemtud valaki? Köszi a segítségeket!
Sziasztok! Eseteleg valakinek nincsen valakinek 2006. évjáratú fz6-hoz eladó hátsó felnije? Érdeleklne még power commander, és, hogy hol kaphatnék fém első fékcsövet? áááá és használt bukócső! :-) (stunt-motort építek a fazer-ből... szerintem erre a célra egy igencsak alkalmas motor) Köszi!
Haszontalan divatmotor válik majd belőle.
Szerintem a jelenlegi fazereknek és az elődjeiknek is a titka a sokszínűség volt. Nyugodtan elmehetsz vele pályázni és még endurósokkal túrázni is, mert én bátran elmegyek vele olyan helyeken ahol a Varaderos haverjaim. Szóval csak arra próbáltam célozni, hogy ezek az új "látványtervek" nem igazán tükrözik a sokszínüséget. sajna :(
mondjuk ez egy N es, naked verzió, ebbe bele fér, mondjuk a pakolás tényleg neccesebb
mintha megkopasztottak volna egy R6-ot..
tiszta sportmotor, guszutstalan..
hogyan nézne ki ilyenen a doboz szett, meg mongyuk a hengerzsák :)
szerintem mellé fog nyúlni a Yamaha, ha ezek így fognak kinézni.
A jelenlegi fazerhez képest ezek egyáltalán nem fogják kiszolgálni a túrázni vágyókat.
igazábol nem tul sok ujdonság nincs ebben a fazerben, pár r6 alkatrészt átpakoltak rá, oszt kész,,,,,
futóművön alakitottak rendesen, ez jó ötlet volt már,,,
Akkor talán az ára is elérhető lesz majd egy pár év múlva...
Ez a 2010-es fz-6 fazer. legalábbis ezt írták.
Sziasztok. Szerdán tudom Pesten átvenni a sráctól, csütörtökön szerelés! Azt mondotta, hogy minden megvan hozzá.
Nagyon komoly a kép az új 1000es? fazer-ről. Bár nekem már a jelenlegi fz1 is nagyon bejön, csak elég húzós áron osztogatják.
ok szépek
Fz-8 csak nyárra, nyár végére várható, azt hallottam.
Ezt is találtam
FZ-6 2010
ez miez

talán 800?
Ezt láttátok már
Megvan már, megvetted
Esik hát. Fel kéne rakni elölre a két gátlószárra sítalpat, hátra szöges gumit, azt nyomás
Na mi van, felébredtél már, Te kis könyvmoly
Egyébként gratulálok én is!
esik ez a szar nálatok is ?