Sziasztok. Olyan segítséget szeretnék kérni, hogy lenne egy középsztender a mocimra minden alkatrésszel(csavar, rugók stb.)
Megtudná e valaki mondani, hogy hány db. és milyen kiegészítők kellenek hozzá, hogy feltudjam szerelni, mert nem akarom hiányosan elhozni. A segítséget előre is köszönöm.
nem vagyok érintett a témában, de szinte biztos vagyok benne, hogy lehet kaapni olyan fexibilis glettet amit ha rákenysz szinte biztos, hogy nem fog berepedni, meg el sem válik... meg kell kérdezni valami karosszériástól ami ilyen cuccokra van rá állva.
cinezni olyan helyeken szoktam ahol eggyáltalán nemlehet még spottal sem egyengetni lemezt és igen vastag (5-10mm)gittet kéne húznia a festőnek,és ráadásul kivan téve dinamikus mozgásnak.(pl.ajtók)
Hogy a fém ne más anyagal legyen feltöltve hanem fémmel.Egy ügyes lakatosnak ezt is kenni vágni kell:)A túl vastag gitt réteg előbb utóbb beszívódik reped kihullik.
Itt van. De a legegyszerűbb ha berakod a tanktáskádba és fülhallgatóval hallgatod. Nem vonja el a figyelmed. Az aksira rá kell kötni egy ilyen 12 voltost és kész is van.
Megtudná e valaki mondani, hogy hány db. és milyen kiegészítők kellenek hozzá, hogy feltudjam szerelni, mert nem akarom hiányosan elhozni. A segítséget előre is köszönöm.
Nem küldted még el a címet, illetve szombat de megfelel-e neked!?
nah mi van gumi mester mit választasz 100 tipus közül
ez valami köcsög átmérő vagy mi a fene
http://www.nagyvas.hu/motorosb...
Köszi szépen, szombat délelőtt mennék érte ha lehet.
Egy címet tudsz küldeni sms-ben?
után így sikerült,már ha képről látni lehet v mit.
az első lépés tisztítás: