Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.

Nagy a csend srácok....
Maradtam a matricánál, nincs időm szaladgálni a cuccokkal, meg a sablonvétel is macerás.
Megrendeltem a szettet 8500-ért.
Remélem fajin lesz.
Még 1-2 dekor lesz, aztán ennyi egyenlőre...
Valaki, valami upgrade?
Mivel most volna időm mindenféle barkácsolásra, a következőhöz kérnék Tőletek ötletet:
Az FZ6S fényszóróját szeretném olyan módon állíthatóvá tenni, hogy ne kelljen a villáskulccsal kutatni az idom alatt, ha utassal, vagy utas nélkül motorozok. Csinált (látott) már valamelyikőtök erre bármilyen megoldást?
Biztos tudnak de ne felejtsd a rendőr motorosok is össze törik magukat
szerintem biztos tudnak hasznos dolgokat mondani, nekünk mezei motorosoknak
Van ismerősöm, rendőr, tart oktatást, nyáron megbeszéljük vele óccsóé...
nah meg aztán okosabbaktol nem szégyen tanulni!
talán a rendőrbácsik elég jol tudnak motorozni nah meg persze büntetni is
no no, ne szolj be gyerek! ki mondta fizetősre akarok menni
nem vagyok se hülye, se gazdak,,,,
na...
Hát az a lényeg, hogy a kábelkorbácsot nem bontottam meg, csak kiaasztottam a gázbowdent, és úgy fűztem be, hogy ne tartsa elegy vastag vezeték sem a váztól.
A problémát a gyújtáskapcsoló vezetéke okozta, mert az a váz és a gázkábel között volt. Pont ez a pár centi kellett ahoz, hogy elérjen az új kormányig.
A mostani sorrend: váz, gázbowden, gyújtáskapcsoló kábelköteg.
Remélem érthető...

Ja és itt van Misi kormánya, ez is Lucas Superbike Alu, csak alu színű.
Na legalább lessz még valaki aki visz az instruktoroknak még 60-100ezret a semmiért Legalább újmotorra pénzük ebben a nagy válságban Tényleg okosabbnak hittelek,nem véletlenül fox ismételni
biztos van igazság abban amiről írsz.
én mindenesetre kényelmesebben motorozok végig egy napot úgy ha tejesen ki nyújtom a kezem, és tudok mint mámaszkodni, mint behajlítva... persze mindenkinem más az ami kényelmes..
fékezéskor meg egy szélesebb kormáy nagyobb biztonságérzetet ad, mint ez a gyári ami szerintem túlságosan vissza van hajlítva.
ízlések és pofonok.
én ugy hallottam a nagyokosoktol, meg tán olvsatam valami motoros könyben is hogy akkor tudsz a legjobbat fékeznielsővel, ha a karjaidat viszonylag lazán tartod, és a lábaddal szoritasz rá a tankra,,,

abban az esetben ha jol beveszitesz a kormányra és satuzol egy embereset, akkor tudsz elsőkerekezni?! ha jol tudom

a hátránya ha erősen kifeszidet a kezedet a kormányra, az az ha véletlen leblokkol akkor valamilyk irányba kifordul a kezed és bummmm, elestél, valószinű azért mert a karjaidra nem egyenlő erők hatnak, és elcsavarod, még jo hogy most tanuloma mechnikát, lehet előröl kéne kezdenem

nah ez csak az én selytésem, valamiki motoros oktatásra járó emberke elmondhatná e jol mondtam,
idén részt akarok venni ilyen okításon, sosem árt tanulni, vagy sosem elég tanulni?!
miért, te egy erősebb fékezéskor miben szoktál kapaszkodni, hogy ne ess átt a motorodon ?
no no!

fékezéskor kormány kitámasztás nem a legjobb dolog tudtommal,,,
hi

nah elég jól néz ki a cucc.
az biztos, hogy sokkal kényelmesebb ez a kormány, főleg hossszabb túráknál, meg jobban tudod magad támasztani fékezéskor.
Azt még elárulhatnád, hogy mi volt az akadály ami miatt nem jött össze a beszerelése elsőnek, én ne essek már ebbe a hibába. :)
Aztán meg raknád fel a kezed mi?
Brutttálisak ezek a TL Suzukik , ez meg gazán szép, de az idexet letépném ,ha az enyém lenne
Próbálj ki egy szélesebb kormányt, és rájösz..
Amúgy sokkal kényelmesebb.
Miért érdemes ennyit szöszmötölni egy kormánnyal? Van ennek valami gyakorlati előnye? A kormány az kormány.
Na ilyen állapotban van most a gép, kormányzár bezárva, nem ér hozzás emmihez.
Jólesz ez, ha kész lesz minden.
Most már a motorom érdekel, amiket nem tudom, hogy hogyan fogom megoldani, azok idegesítenek.
Már teljesen jól vagyok köszi, kedden megyek még egy CT-re h megnézzék hogy forrt össze a csont, remélem rendben találnak mindent. Lehet hogy már a korzett-et se kell hordanom, majd megmondják. A rendőrségi ügyről semmit nem tudok, a meghallgatás óta semmi hír.
Kitoltam a motorodat a garázsból.
A hétvégi szerzemény vadállat a gép.
Olyan hangja van hogy beszarsz.
Szerintem is szép az a piros szin, majd ha készen lesz rakjál fel képet.
Koszi Oliver. Felkeresem, aztan meglatom...
Marad gyari, csak gondoltam jobban nezne ki mint a matrica.
Egyenlore csak a gyari dolgokon gondolkozom...
Hogy vagy Jos?