Nagy a csend srácok....
Maradtam a matricánál, nincs időm szaladgálni a cuccokkal, meg a sablonvétel is macerás.
Megrendeltem a szettet 8500-ért.
Remélem fajin lesz.
Még 1-2 dekor lesz, aztán ennyi egyenlőre...
Valaki, valami upgrade?
Mivel most volna időm mindenféle barkácsolásra, a következőhöz kérnék Tőletek ötletet:
Az FZ6S fényszóróját szeretném olyan módon állíthatóvá tenni, hogy ne kelljen a villáskulccsal kutatni az idom alatt, ha utassal, vagy utas nélkül motorozok. Csinált (látott) már valamelyikőtök erre bármilyen megoldást?
Hát az a lényeg, hogy a kábelkorbácsot nem bontottam meg, csak kiaasztottam a gázbowdent, és úgy fűztem be, hogy ne tartsa elegy vastag vezeték sem a váztól.
A problémát a gyújtáskapcsoló vezetéke okozta, mert az a váz és a gázkábel között volt. Pont ez a pár centi kellett ahoz, hogy elérjen az új kormányig.
A mostani sorrend: váz, gázbowden, gyújtáskapcsoló kábelköteg.
Remélem érthető...
Ja és itt van Misi kormánya, ez is Lucas Superbike Alu, csak alu színű.
Na legalább lessz még valaki aki visz az instruktoroknak még 60-100ezret a semmiért Legalább újmotorra pénzük ebben a nagy válságban Tényleg okosabbnak hittelek,nem véletlenül fox ismételni
biztos van igazság abban amiről írsz.
én mindenesetre kényelmesebben motorozok végig egy napot úgy ha tejesen ki nyújtom a kezem, és tudok mint mámaszkodni, mint behajlítva... persze mindenkinem más az ami kényelmes..
fékezéskor meg egy szélesebb kormáy nagyobb biztonságérzetet ad, mint ez a gyári ami szerintem túlságosan vissza van hajlítva.
ízlések és pofonok.
én ugy hallottam a nagyokosoktol, meg tán olvsatam valami motoros könyben is hogy akkor tudsz a legjobbat fékeznielsővel, ha a karjaidat viszonylag lazán tartod, és a lábaddal szoritasz rá a tankra,,,
abban az esetben ha jol beveszitesz a kormányra és satuzol egy embereset, akkor tudsz elsőkerekezni?! ha jol tudom
a hátránya ha erősen kifeszidet a kezedet a kormányra, az az ha véletlen leblokkol akkor valamilyk irányba kifordul a kezed és bummmm, elestél, valószinű azért mert a karjaidra nem egyenlő erők hatnak, és elcsavarod, még jo hogy most tanuloma mechnikát, lehet előröl kéne kezdenem
nah ez csak az én selytésem, valamiki motoros oktatásra járó emberke elmondhatná e jol mondtam,
idén részt akarok venni ilyen okításon, sosem árt tanulni, vagy sosem elég tanulni?!
nah elég jól néz ki a cucc.
az biztos, hogy sokkal kényelmesebb ez a kormány, főleg hossszabb túráknál, meg jobban tudod magad támasztani fékezéskor.
Azt még elárulhatnád, hogy mi volt az akadály ami miatt nem jött össze a beszerelése elsőnek, én ne essek már ebbe a hibába. :)
Már teljesen jól vagyok köszi, kedden megyek még egy CT-re h megnézzék hogy forrt össze a csont, remélem rendben találnak mindent. Lehet hogy már a korzett-et se kell hordanom, majd megmondják. A rendőrségi ügyről semmit nem tudok, a meghallgatás óta semmi hír.
Koszi Oliver. Felkeresem, aztan meglatom...
Marad gyari, csak gondoltam jobban nezne ki mint a matrica.
Egyenlore csak a gyari dolgokon gondolkozom...
Hogy vagy Jos?
Nagy a csend srácok....
Maradtam a matricánál, nincs időm szaladgálni a cuccokkal, meg a sablonvétel is macerás.
Megrendeltem a szettet 8500-ért.
Remélem fajin lesz.
Még 1-2 dekor lesz, aztán ennyi egyenlőre...
Valaki, valami upgrade?