Az a nagy ötletem támadt, hogy péter kész lesz a tankal, akkor megy fújatni, és arra gondoltam, hogy a matricaszett helyett airbrush-al fújatom fel a gyári feliratokat...
Tud valaki festőművészt, hogy az árakrol tudjak érdeklődni?!
Szerintetek milyen ötlet?
nem saját részre lessz, nincs ilyen motorom, nem tudom anyas lyuk van ott azért kérdezek olyat akinek van ilyen gépe. igen googl-s kép csak berajzoltam mire van sükségem!
Elfér az idomtól, és a tülörbe sem ütközik bele, kormányzárat is belehet zárni, most is úgy hagytam.
Nagyvasról rendeltem, Lucas Superbike alu, így hogy fentvan, és kipróbáltam a fogást, nagyon megvagyok vele elégedve.
Menni még nem mentem vele, mert nics fék, kicseréltem a fékcsöveket, csak a rögzítést kell megoldani.
Kellenének ilyen vastag gumi hengerek, ami a gyárin csöveken van és akkor az eredeti helyen lehetne rögzíteni ezt is..
Képet megpróbálok holnap...
Gombát gyártasz, de nem ismered ezeket az adatokat?
Nem a moci megismerésével kellene kezdeni ezt a dolgot?
Freepeti régebben tettél fel képet egy fazer feliratos gombáról, ami elég nagy volt, inkábbb a gomba és a cső keveréke... Neked az van fent vagy csak valami guglis kép.?
Sziasztok! tudnátok segíteni nekem?
Egy FZ6-os-ra gyártok bukó gombát és érdeklődnék h milyen átmérő a vázban lévő furat ahová a gombát kell rakni és h hanyas csavar megy be milyen menettel. esetleg közeli kép a gomba helyéről nagyon megköszönném!
nahh fasza :D
Figyu és a kormány elfér az idomtól is ? arra gondolok ,hogy teljesen elfordított állapotban kormányzárra lehet rakni ? majd ha van kis időd feldobhatnál egy képet hogyan is mutat a gépen.
Egyébként ezt a Nagyvasból vetted,
Lucas Superbike alu. kormány ?
+36-30/362 24 21
Keresd őt:
airbrush
Ismerősöm, beszélj vele.
Az a nagy ötletem támadt, hogy péter kész lesz a tankal, akkor megy fújatni, és arra gondoltam, hogy a matricaszett helyett airbrush-al fújatom fel a gyári feliratokat...
Tud valaki festőművészt, hogy az árakrol tudjak érdeklődni?!
Szerintetek milyen ötlet?
van minden amit szeretnétek, formára is méretre is
milyen anyagbol csinálod?
valami terv , vagy rajz van már
mennyibe fog kerülni
Van itt minden, csak szétkell dikházni!
Nagyvasról rendeltem, Lucas Superbike alu, így hogy fentvan, és kipróbáltam a fogást, nagyon megvagyok vele elégedve.
Menni még nem mentem vele, mert nics fék, kicseréltem a fékcsöveket, csak a rögzítést kell megoldani.
Kellenének ilyen vastag gumi hengerek, ami a gyárin csöveken van és akkor az eredeti helyen lehetne rögzíteni ezt is..
Képet megpróbálok holnap...
Gombát gyártasz, de nem ismered ezeket az adatokat?
Nem a moci megismerésével kellene kezdeni ezt a dolgot?
Freepeti régebben tettél fel képet egy fazer feliratos gombáról, ami elég nagy volt, inkábbb a gomba és a cső keveréke... Neked az van fent vagy csak valami guglis kép.?
Jim-x el mi van?
Egy FZ6-os-ra gyártok bukó gombát és érdeklődnék h milyen átmérő a vázban lévő furat ahová a gombát kell rakni és h hanyas csavar megy be milyen menettel. esetleg közeli kép a gomba helyéről nagyon megköszönném!
Figyu és a kormány elfér az idomtól is ? arra gondolok ,hogy teljesen elfordított állapotban kormányzárra lehet rakni ? majd ha van kis időd feldobhatnál egy képet hogyan is mutat a gépen.
Egyébként ezt a Nagyvasból vetted,
Lucas Superbike alu. kormány ?