Örömmel jelentem a kormány a helyén, minden elér mindenhová.
Kicsit trükközni kellett a gázbowden befűzésével, de jólett.
Jön a köv. akadály.:
A fémhálós fékcső elvezetése két oldalra...
Ez csak azt bizonyítja, hogy gyenge anyagból csinálták... Sztem amikor csinálják ezeket a gombákat ügyelnek arra, hogy ne legyen erősebb anyagból, mint a motorok váza.
neeemááá
én is akartam széles kormányt, de akkor ez az ötlet is bukott.
oliver semmi megoldást nem látsz, hogy sikerüljön ?
oszd már meg velünk, ha majd valamire jutottál....
Tököm kivan, nemjó a széles kormány, nem ér el a gázbowden...
Ma megvolt a kormánycsapágy zsírzása, telóolaj csere, gyári fékcsövek leszerelése, alapos tisztítás és zsírzás...
De ez a "tök" kormány nem akar jó lenni
Bocsi, én idáig nem figyeltem eléggé, úgy látszik. Fő a jóindulat, mi Még jó, hogy a Peti azért ennek ellenére azért válaszolt. Mivel Yamaha szalonban ajánlották, sőt, azt mondták, jobb, mint a gyári, nem gondoltam, hogy nem jó.
Jó hát azt nem teljesen védte meg, de 2 sávot repült a motor, azért csodát nem lehet várni 2 gumótól, én is bukócső párti vagyok, csak nem raknám fel a motoromra. (túrásabb verzióra igen) De az LSL-nek már a látványa is gagyi számomra.
Mondjuk ez a váz törés olyan dolog, h az enyém is olyan elvileg, hogy töri a vázat, ahhoz képest elég szépen védte meg a motort és váz törésnek nyoma sincs, ráadásul mind2 oldalát megvédte már 2szer is sajnos, tehát engem meggyőzött ami rajta volt. Felhajlott a vékonyított részeknél és lekopott, de megvédte. Ha már az töri a vázat, akkor ott már nagy baj van. De az is lehet h csak szerencsém volt. De LSL-t én se vennék.
16x írod le ha nem látta még had érezze saját kárán.Én nem vagyok Yamahás de már 3x láttam emiatt törött vázat.Nagy baja ugyan nem lesz de csak ki törik,de viheti a blok oldalát is.
Na hali! Igazából így vettem én is, tehát sajnos nem nekem jutott eszembe. Amit én se tudok még, hogy az R1 segédvázon kellett e módosítani (főként a rugóstagnál a felfogatások miatt, illetve a kipufogófelfogatásnál biztosan), de hamarosan kiderül amikor szétszedem hogy újraépítsem. A kipufogórendszer full nyitott, ordít mint az állat. A farokidom burkolat az olyan anyagból van mint a pályaidomok, nem gyári rajta, meg az első sárvédő sem. Nagyjából ennyi. A többi meg látszik. Inkább kérdezz, ha valamire még kiváncsi vagy.
Ja, 36820.- HUF a motordiszkont.hu -n a gyári.
Nem értem hogy lehet, hogy olyan utángyártott gombát árulnak, amelyik töri a vázat pedig épp azt, illetve azt is kellene megvédenie egy csúszásnál.
Kicsit trükközni kellett a gázbowden befűzésével, de jólett.
Jön a köv. akadály.:
A fémhálós fékcső elvezetése két oldalra...