Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Örömmel jelentem a kormány a helyén, minden elér mindenhová.
Kicsit trükközni kellett a gázbowden befűzésével, de jólett.
Jön a köv. akadály.:
A fémhálós fékcső elvezetése két oldalra...
Kormány próba 2 indul..
Le kell belőle vágni oldalanként 5-5 centit
amugy nem értem miért használta egyen talán a hátsó féket, hogy még blokkoljon is,,,
ez brutális akkor te még nem láttál élőben motoros balesetet sajnos tavaly én láttam
http://www.youtube.com/watch?v...

Nekem is van videóm, de ez elég brutális. csak erős idegzetűeknek :D
Erősödik bennem a gyanú, hogy én bénázok...
Misitől kaptam egy videót, neki is ugyanilyen kormánya van, neki jó:
video
Ez csak azt bizonyítja, hogy gyenge anyagból csinálták... Sztem amikor csinálják ezeket a gombákat ügyelnek arra, hogy ne legyen erősebb anyagból, mint a motorok váza.
neeemááá
én is akartam széles kormányt, de akkor ez az ötlet is bukott.
oliver semmi megoldást nem látsz, hogy sikerüljön ?
oszd már meg velünk, ha majd valamire jutottál....
...
Tököm kivan, nemjó a széles kormány, nem ér el a gázbowden...
Ma megvolt a kormánycsapágy zsírzása, telóolaj csere, gyári fékcsövek leszerelése, alapos tisztítás és zsírzás...
De ez a "tök" kormány nem akar jó lenni
áhhh ez brutál.
maradok a csőnél.. nem kell gomba.
Bocsi, én idáig nem figyeltem eléggé, úgy látszik. Fő a jóindulat, mi Még jó, hogy a Peti azért ennek ellenére azért válaszolt. Mivel Yamaha szalonban ajánlották, sőt, azt mondták, jobb, mint a gyári, nem gondoltam, hogy nem jó.
Tessék egy kép LSL.
Jó hát azt nem teljesen védte meg, de 2 sávot repült a motor, azért csodát nem lehet várni 2 gumótól, én is bukócső párti vagyok, csak nem raknám fel a motoromra. (túrásabb verzióra igen) De az LSL-nek már a látványa is gagyi számomra.
Nem kell oda túl nagy kerepenc,a Pagéé csak oldalról beakadt az autó ajtajába,30nál már tépte is ki!
oldal deknidet megvédte
nem tudom de már lassan csinálunk egy képet egy törött vázról és ha valaki beirja azt a szót hogy lsl akkor automatikusan betölti a képet
Mondjuk ez a váz törés olyan dolog, h az enyém is olyan elvileg, hogy töri a vázat, ahhoz képest elég szépen védte meg a motort és váz törésnek nyoma sincs, ráadásul mind2 oldalát megvédte már 2szer is sajnos, tehát engem meggyőzött ami rajta volt. Felhajlott a vékonyított részeknél és lekopott, de megvédte. Ha már az töri a vázat, akkor ott már nagy baj van. De az is lehet h csak szerencsém volt. De LSL-t én se vennék.
16x írod le ha nem látta még had érezze saját kárán.Én nem vagyok Yamahás de már 3x láttam emiatt törött vázat.Nagy baja ugyan nem lesz de csak ki törik,de viheti a blok oldalát is.
mert nem gondolkoznak
Na hali! Igazából így vettem én is, tehát sajnos nem nekem jutott eszembe. Amit én se tudok még, hogy az R1 segédvázon kellett e módosítani (főként a rugóstagnál a felfogatások miatt, illetve a kipufogófelfogatásnál biztosan), de hamarosan kiderül amikor szétszedem hogy újraépítsem. A kipufogórendszer full nyitott, ordít mint az állat. A farokidom burkolat az olyan anyagból van mint a pályaidomok, nem gyári rajta, meg az első sárvédő sem. Nagyjából ennyi. A többi meg látszik. Inkább kérdezz, ha valamire még kiváncsi vagy.
Ja, 36820.- HUF a motordiszkont.hu -n a gyári.
Nem értem hogy lehet, hogy olyan utángyártott gombát árulnak, amelyik töri a vázat pedig épp azt, illetve azt is kellene megvédenie egy csúszásnál.
Gyárit 54600-ért, ezt a másikat lsl 24000-ért.