Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

figyi, több fazeren volt ilyen lsl bukó gomba, persze ideális esetek között ez is tud védelmet nyujtani, de nagy % ban ugy jártak az emberkék hogy eltörte a motor vázát,,, onnantol meg kuka az egész

talán a gyári anniyval becsülöm jobbnak hogy az elvan vékonyitva és lehet letörik egy nagyobb esésnél, mint kitörik a váz,

vagy vegyél bukó csövet az nem töri ki,,,,

nekem kb enniy a véleményem,,,

mennyiért árulják
World-ban azt mondták, illetve mondta egy szaki, hogy szerinte jobb, mint a gyári De én hiszek Neked.
szerintem felejsd el, vagy bukócsövet vagy gyári bukó gombát vegyél,,,,
Freepeti! Ehhez mit szólsz World-ból ajánlották
KI tudja? Mindenesetre érdekel a dolog! Egyenlőre biztosan nem nyúlok hozzá, de szerezni egy kis infót soha nem rossz dolog! Mellesleg nekem nagyon tetszik a régi R1 feneke! Ezen a motoron pedig istenül néz ki!
jah
Pártatlan kívülálló véleményt is elfogadsz ezekről a bontószökevéyekről
átakarod alakitani a tiedet
mi a bajod vele
a narancssárga után a 2. legszebb legalább is nálam

nah most tuti kinyirnak a többiek
Nagyon jó motor. Amire figyelj, kuplung, váltó jó legyen, ne legyen tekergetve az óra, reális legyen a futásteljesítmény, vezérmű bigyók jók legyenek. Nagyon megbízható kis gép, ha vigyáztak rá 100 km simán...
Mielőtt bárki félreérti, nem a tankra céloztam!
Nagyon tetszik az átalakítás! Megtennéd,hogy írsz pár sort róla (minden érdekel)! zoltan0210@citromail.hu Köszönettel: Zoli
Üdv mindenkinek. Következő motornak Fazert tervezek, 2000-2001 körüli évjáratút. Azt szeretném megtudni hogy van-e valakinek tapasztalata a géppel. Vásárláskor mire figyeljek oda amit a Fazereknél nézni kell? Van típushibája a gépnek? Tapasztalatokat, véleményt szívesen fogadok. Remélem összejön és meg tudom venni.
Köszönöm.
mondtam én hogy nem kell beszarni
Sziasztok.
Hat, csak 2en voltunk reggel a fazer talin:)
elore is koszonom peter.
Remelem sikerul, utana mar csak a fenyezes, es megint ragyogni fog a taltos:)
Tudnék én is egy csomó bontott alkatrészt árulni
jó lenne ha lenne egy fazered mi
Az M3-ason holnap reggel fazer találkozó?
Na az jó, akkor erre majd visszatérünk ha aktuális lesz (remélem már nem sokára ).
ezt lehet hogy szétkell vágni de meglehet csinálni
Szia! És ezt meg lehet csinálni szerinted (szépre)? Vagy kuka?
ok reggel csörögj rám 6 körül és megmondom merre járok 06209466931
most megyek szunyálni mert mindjárt reggel
helló
Felugrok pestre a tankért.
Ha jó az időpont, vagy mielőtt feljössz pesten a pályára rámcsörögnél, azt megköszönném.
0630 kettőhetvennyolcnegyvenhétnullahét
Akkor olyan 7körül lennél Gödöllő környékén?
Gödöllő előtt ott a jet, ha megtudsz állni pár percre, megköszönném...
Ha okés neked kiugrok 7re oda...
Tessék a javíthatatlan javítás megoldva,gondolom szervizes modta a javíthatatlanságot
fél ötkor indulok egerből és kb 6 félhét körül vissza ferihegyről.