figyi, több fazeren volt ilyen lsl bukó gomba, persze ideális esetek között ez is tud védelmet nyujtani, de nagy % ban ugy jártak az emberkék hogy eltörte a motor vázát,,, onnantol meg kuka az egész
talán a gyári anniyval becsülöm jobbnak hogy az elvan vékonyitva és lehet letörik egy nagyobb esésnél, mint kitörik a váz,
KI tudja? Mindenesetre érdekel a dolog! Egyenlőre biztosan nem nyúlok hozzá, de szerezni egy kis infót soha nem rossz dolog! Mellesleg nekem nagyon tetszik a régi R1 feneke! Ezen a motoron pedig istenül néz ki!
Nagyon jó motor. Amire figyelj, kuplung, váltó jó legyen, ne legyen tekergetve az óra, reális legyen a futásteljesítmény, vezérmű bigyók jók legyenek. Nagyon megbízható kis gép, ha vigyáztak rá 100 km simán...
Üdv mindenkinek. Következő motornak Fazert tervezek, 2000-2001 körüli évjáratút. Azt szeretném megtudni hogy van-e valakinek tapasztalata a géppel. Vásárláskor mire figyeljek oda amit a Fazereknél nézni kell? Van típushibája a gépnek? Tapasztalatokat, véleményt szívesen fogadok. Remélem összejön és meg tudom venni.
Köszönöm.
Sziasztok.
Hat, csak 2en voltunk reggel a fazer talin:)
elore is koszonom peter.
Remelem sikerul, utana mar csak a fenyezes, es megint ragyogni fog a taltos:)
Felugrok pestre a tankért.
Ha jó az időpont, vagy mielőtt feljössz pesten a pályára rámcsörögnél, azt megköszönném.
0630 kettőhetvennyolcnegyvenhétnullahét
talán a gyári anniyval becsülöm jobbnak hogy az elvan vékonyitva és lehet letörik egy nagyobb esésnél, mint kitörik a váz,
vagy vegyél bukó csövet az nem töri ki,,,,
nekem kb enniy a véleményem,,,
mennyiért árulják