Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi stressz,szorít mindenki...igaz?

Szerintem jobb lenne ha maradna fazer centrikus a Horvát kiruccanás...vagyis hát...nem muszáj,de 10emberrel már elég húzós lenne,szóval szerintem ne írd ki a motorozz.hu-n.
Na megjött az én emberem...szóval új csapággyal,munkával...mennyi egy csere nálatok?

Érdekelne,félek hogy igénybe kell majd vennem.

Egyébként szerinted az enyémmel baj lesz?
Jó estét!

Az aug 20-ai kirándulást nézegetem, bár a szervezésre ráaludtam egy kicsit az államvizsga miatt, de holnap vége.
Csütörtökön elutazom Olaszba, és majd jövő vasárnap jövök. Azt követően kimehetnénk Kakucsra! Majd nekiállom összerakni Horvátországot. Kérdés: Kitegyem a motorozz. hu-ra vagy maradjon inkább fazerorientált?
Peti, hol, és mennyiért tanulsz angolt? alap, közép?
Tényleg nem tudom mi tart ennyi ideig. Nálunk más fél órát szokak számlázni egy kormánycsapágy cseréjéért
én csak saját részre gondoltam, foglalkozna a fene ezzel,
és ugy is megveszik az öregebb gumikat is az emberek, mert vagy nem értenek hozzá, vagy pénz miatt,
egy gsxr es haver, most rakatott fel gumit, finga nincs a műszaki dolgokhoz, megnéztem 2001es gumit kapott , mondom ügyes vagy
Jaja reggel felhívom őket, annyi, hogy közel 100 km oda-vissza, de az még mindig csak 1500 Ft.

Hát nagyobb tételben biztos lehetne fogni rajta, mondjuk 250-260 Ft-os Euro árfolyammal lenne az igazi... hát igen vannak árak rendesen.
behozzák akciosan a "kiöregedett gumit", azaz 3-4 éveset vagy öregebbet és és eladják , gondolom van rajta hasznuk rendesen,

egy példa: télen vettem yw ben a hátsómat talán 14 ezerért, 2006 os,
most hivtam egy csokat ugyan azt a tipust csak 2003 asat 28 ért akarja adni, ami már tényleg öregecske, ha magyarországon megkaptam a 3éves gumit 14 e ért ,kintről menyniért hozta be a 6 éves gumit? amikor 2 után akciozzák le az eladók,,,,
pffffffff
ha forgonal ugyan ennyi és fel is teszik ingyen, egyértelmű
hivd fel reggel őket,
mostaában én is elkezdtem keresgetni, de mocskos drágák az uj gumik az semmi de még a valamire való jo használt gumi is drága,
azon gondokoztam épp lehet megérni ha 5-9 ember össze tudna fogni kimenni külföldre és magunk megvennénk olcsobban a gumit lehet jobban jönnénk ki, Isten tudja menniyt tesznek rá
a melegről ne is beszéljünk, útálom
A kékholdnál 6200ért szerelnék, nem tudtam belealkudni, sőt még lejjebb alkudni sem. Sportec M3, áfa emelésnek köszönhetően 68.600 Ft.
vannak hát, most kapják az ivet, du nem volt valami jo kedvem, ez a buzi angol tanulás kikészit
szeritnem ingyenes, de ha nem alkud bele
mit veszel mennyiért ,
Üdv! A Forgó guminál vett már valaki gumit párban? Az érdekelne, hogy ha párban veszem, akkor is ingyen van e a szerelés, mert ha darabra, akkor azt írják igen. Csak mert holnap mennék venni a kékholdnál, de akkor Keszin tudnám szereltetni legolcsóbban 5000ért, maga a gumi ugyanannyi forintra pontosan.
vannak szomszédaid?

egyébként nekem a szomszédok csak ebből a szempontból jók...mindig ordít valahol a zene szóval,elviseljük...
szegéyn szomszédok
beizzitottam a hangfalakat ,
az talán korai, most megcsappant a buxa tartalma
leghamarabb jövőhét
Aki megteheti, az alszik
Konkrétan csüt. vagy pénteken is ráérek

Üdv:Jim-X
én 21 ére gondoltam, de most is lenne kedvem menni
mostanában elégé motorozhatnékom van, vasárnap ota kifejezetetten sokat alszok , nem is értem miért
Nem...csak biztos forrásból tudom hogy freepeti akkor nem lesz otthon aztán ő nem jöhet

na de nem is csak akkor fogok ráérni szerintem...te is addig pancsolj a balcsiban
Miért hónap végén? Akkor kapod a zsebpénztet?

ne szóljál be mert megtalállak...te főláma...rontod itt az összhangot Te is

na kakucsozás valahogy a hónap vége felé lehetne...az úgy faja lenne...
rusnya vazze...elrontaná az összhatást...

meg egyébként is,ha leengedve nem fog mozogni az eleje akkor teszek rá egyenlőre.
nah akkor könyen ment , ,
Na! Minden rendben van Asszonyt megfürdettem a balcsiban a 7végén, meg egyebek és minden OK

Kakukcs mikor?

Olvastam az augusztus 20-i kirándulás tervet! Én benne lennék, addigra meglesz a dobozom is