Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na, vegre vettel valami rendes motort!:) pontosabban mit? Szombatonmegyek reggel a cora- nàl levo hondahoz motort probalni, tesztnap van... Vfr nagyon bejon, most ki tudom probalni
Á a holnapi napom a gyalog túráé! Kimegyünk kirándulni a Börzsönybe!
De egyébként márka társak lettünk!
ring ről mit kertél ott tán nem csak mentél
Olyan 10 korul gondoltam ha megfelel!? Honnan jossz? Csak a talipont miatt kerdezem!
Mikor lenne a start?
Amúgy most jövök a ringől, volt egy kis szabad menő-manózás

Üdv:Jim-X
Eladó FZ6 ra való kipufogó dob.Saválló anyagból készítve, az apróban megtalálod, hang a videóim közt.Kérésre képet küldök, ugyanitt M es méretű Caberg JustOnePlus fekete sisak is eladó.
Esetleg meg valaki holnap? Cèl mèg nincs meghatarozva, de dinamikusan kezelem az otleteket!:)
Hy mester!:) up to date a gèpsas.... Mar vettel valamit? Nem totojaztal... Jo volt, de a vegen lemaradtunk! Bevartam a deauvillt, meg egy busas part, es 3an fejeztuk be a turat!holnapra van progid? Gurulhatunk 1 et valamerre ,de 4 re hazakene ernem!
akit esetleg érdekel:
BAGSTER TANKVÉDŐ HUZAT 30.000,- FT helyett 20.000,- Ft
corsaro.hu
YT12B-4es kellene.
keresnék 2003as 1000es fazerbe aksit jó áron.
Van vkinek eladó?
Tudtok segíteni h hol a legolcsóbb?
Kösz
Jocó
Hello Mester!
Hogy áll a vas?
Mikor motorolunk?

Láttam beneveztetek a gsxr balaton kerülő túrára!
Hogy sült el a dolog? A deavill, hogy vizsgázott?
Mennyi km van a tiedben?
A czetka lánc még olcsóbb
Szervusztok kis pajtások, gondoltam beköszönök, de már megyek is mert holnap marha korán kelek

Üdv mindenkinek
Szoktunk este csapatni pesten, legközelebb szólok, ha van kedved eljössz....
vagy az oktogonon, vagy m3 kivezető mekin szokott lenni a tali.
Legalább megstírölöm a mocid:D
Akkó csak a nap sütötte a dzsekidet Legközelebb pacsizunk is
nem volt rajtam a kukás mellény, de tényleg akkor mentem haza
bakker ha észrevettelek volna megálltam volna
Dehogyis autóval! motorral voltam, csak épp mikor bementél a forgóba én utána értem be és már eltűntél a nulláson :D Te a 11-esről én meg a nullásról jöttem ;) Jól láttam a kukásmellény rajtad figyelt? ;)
Önindítóval semmi gixer, pedig azóta már indítotam párszor! 99%, hogy a csatlakozó volt az, megnéztem a service manual-ban is!

Üdv:Jim-X
Ja, igen, majd elfelejtettem :) Köszi az ajánlást, akkor nem tévedtem. :) Még gondolkodtam a reginaban is, állítólag az is jó. Majd meglátom mit hoz a sors, egyelőre ez sajnos egy nem tervezett kiadás, szal kicsit necces :S
Budapest, 22. ker :)
jaja épp tötyörögtem haza fele te kocsival voltál? mert fazert nem láttam jol mükszik az önindítód
Igyekszem, vigyázok rá, és ő is énrám....
Most volt 40ezres szervizen a drága.
Új lánc, fogaskerekek, első gumi, meg minden....
Mostmár csak egy sérülésmentes tankot kéne találnom.....
sose jutok el citára valahogy mindig rosszul jön ki. de most lent leszek és dolgozok Kunmadarason ha esetleg arra jártok Bátszi motor a pálya bal szélén

kicsi SV nagyon jó lesz még nekem sokáig majrécsík már nincs de koptatócsavar még igen, szóval van még hova fejlődni
Szia Mara! Mostanában keveset gurulok, nem sok időm van. Tudod, mindig csak a munka........De az áprilisi Citán ott voltam, nem láttalak. És Veled mi van? Nem nőtted még ki a kicsi SV-t?