Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pakold már el a monitor elől a légszürőket!
= barizójel (most)
hee az a szivecske nem ide illik van bnőm
tudod neki van suzukija
A "beszólásomnál" nem használtam jelzőket! Nagy különbség!
Freepetire való tekintettel:
ha humornak szántad minek fújod fel ennyire, mellesleg fekete nincs?
inkább jelentkezz fel ide jopár fazeres lesz ott!
nah nah! azért vigyázunk a hangnemre! többek között én se vettem volna poénnak ha azt nekem irod! ez nem a veszekedés ,köpködés színhelye!
Tessék,köcsög hova küldjem,hogy te se maradj le! Stilusban illik hozzád meg a fosodhoz!
Elvtársak,tud valaki olyan céget/figurát aki lefúja és lefényezi a kormányom?Brutál karcos sajnos...
Balassagyarmat/Vác környékén lenne a legjobb.

Vagy esetleg új kormány? Thx.
A szig.szallagrol meg annyit,garantálom,hogy itt többen fogják kipróbálni mint ahányan nem! De te ne tedd,megviselne anyagilag! Gyökér Ákos imitátor!
Ha a gyújtáskapcsoló be van kapcsolva, elindul magától. Ha nincs, akkor nem.
Hali Freepeti mizujs?
Olivergyökér humornak szántam! De nem olyan nagy ez az ország összefutunk mi még a nyáron,akkor majd picit megegyengetem azt a nagy arcodat! Igérem!
Te Öcsisajt, nálad még a föld is műveltebb! Te osztod itt az észt, aki olajcserekor szigetelőszalaggal beragasztja a kuplungot! Inkább bújj el az ilyen bezsólásaiddal, mert felétek úgytudom ma viszik a szemetet!
Ja, és a motorom akkor látott utoljára Yamaha szervízt, mikor elhoztam a szalonból, minden karbantartást magamnak csinálok....
leállitod és csá, ha kell magátol elinditja leállitás után is
nah látom itt vagy humorherold
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Amikor járó ventillátorral érkeztek meg a motorozásból (meleg hűtővíz), szoktátok még bekapcsolva hagyni hogy visszahűljön? (alapjáraton vagy akksiról) Vagy rögtön le lehet venni a gyújtást?
Na jó Oliver600,de neked komplikált lenne átállítani,be kellene vinned egy yahama szervízbe!
Karu ez nagyon balesetveszélyes így!
Én nem állítottam el nyár óta az órát, így most nem kellett nyomkodni.
....hát nem elaludtam....
Montuk már hoy hajnal egykorkell vissza tenni az aksi sarut ez a legegyszerűbb módszer.
Kalapács?
Ha valakinek segitségre lenne szüksége:
-gyujtás ON
-az órához SELECT gomb egy másodpercig (visszatéréshez előző üzemmódhoz select)
Óra beállitás:
-SELECT-RESET egyszerre min. 2 másodpercig
-óra villog beállít RESET-el
-SELECT, perc villog beállít RESET-el
-óra indit: SELECT
Figyu Krisztián csak hülyitett benneteket nekem a tps gariban cserélték
a márka szervizben.
De ha kell ki tudom cserélni és be is tudom állitani ha szügséges.
A mostani értékem 16-100
Neked van? 14564-es hozzá szólás
Sziasztok!
Ma voltam az ezres szervizen Yamaháéknál. Semmi extra, 5900 HUF, plusz egy ezres a szerelőnek. Olajleeresztő úgy meg volt húzva, alig tudta meglazítani. Tömítő alátétet azért kicserélhették volna! Különben egy pecsétet megért a garancia füzetbe.