Csak olyanokkal balhézok akik Mónikából szöktek! Nem kell itt mindenkinek egymás vállára borulni mert ugyanolyan a moci! Arról meg nem tehetek hogy páran csak nyalni tudnak itt annak aki ment már 3ekm-nél többet fz6-on,meg befujta a láncot,2x!
A golyóim....hm.....nem...értem..... Nem nem Krisztinafz6 már harmadszor rugja el a pöttyöst ő már füles-érett! Szegény Kozmax is Karut kóstolgatja a barom krisztinafz6-miatt! Más:Én nem tudok egykerekezni! Te irtad hogy kettőben is emelgeti....vagy csak 5 centire?
Krisztinafz6 nálad nagyobb baromságokat nem ír itt senki! Kétszer megmérted a guminyomást a motorodon és szerelőnek gondolod magad! Majom! Beszerzek egy méteres plüs lámát és majd személyes talinknál feldugom a se..edbe! Idióta!
Hát itt is esik sajnos :( Még az a szerencse, hogy tegnap elhasználtam másfél tank benzint, jeeee
Jó volt végigolvasni amúgy ezt a kis "békítő show"-t
Jaaa sabato a robogós képen egy fél órája röhögök
Kinyúltok, az időjárás nálunk: 16 fok, száraz minden,és az ég úgy néz ki,hogy 3 perc múlva esik...........és ez reggel nyolctól............. Én meg csak sasolok....
Aláírom,hogy néha hirtelenek és marconábbak a poénból tett"beszólásaim" ,de hát nem vagyunk tejfölösszájú tizenévesek! (Kivéve Freepetit!) Ja és Oliver600,még a múltkor pont te irtad,hogy végre van jókedv az oldalon....! Nincs harag, a durvább szavakat szégyellem és visszavonom!
inkább adj pár tanácsot Athlonator nak hogy kő egykerekezni
Érdekelne az a dolog, hogy mennyire és milyen fordulatnál lehet visszaváltogatni a motort egy kis intenzívebb bohóckódáshoz:
Ha ezeket komolyan gondoltad saboto.....szégyeld magad!
Jó volt végigolvasni amúgy ezt a kis "békítő show"-t
Jaaa sabato a robogós képen egy fél órája röhögök
Üdv:Jim-X