Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te merted főlé is
5,5.....őrült vagy ember,az nagyon veszélyes!
nem 5 centit 5,5 et
Csak olyanokkal balhézok akik Mónikából szöktek! Nem kell itt mindenkinek egymás vállára borulni mert ugyanolyan a moci! Arról meg nem tehetek hogy páran csak nyalni tudnak itt annak aki ment már 3ekm-nél többet fz6-on,meg befujta a láncot,2x!
A golyóim....hm.....nem...értem..... Nem nem Krisztinafz6 már harmadszor rugja el a pöttyöst ő már füles-érett! Szegény Kozmax is Karut kóstolgatja a barom krisztinafz6-miatt! Más:Én nem tudok egykerekezni! Te irtad hogy kettőben is emelgeti....vagy csak 5 centire?
Vegyél már vissza öreg... Nem tűnik fel h mindenkivel itt balhézol? Nem hiányzik ez ide. Gyanakodjál h nem mindenki más a hülye te meg a zseni.
látom neked könyen elgurulnak a bogyóid!
inkább adj pár tanácsot Athlonator nak hogy kő egykerekezni
Jim-x hát igen Freemailpeter a béke nagykövete! Ha visszanézel pár oldalt vannak még jó képek!
ezt nem birom!
Krisztinafz6 nálad nagyobb baromságokat nem ír itt senki! Kétszer megmérted a guminyomást a motorodon és szerelőnek gondolod magad! Majom! Beszerzek egy méteres plüs lámát és majd személyes talinknál feldugom a se..edbe! Idióta!
Hali!
Érdekelne az a dolog, hogy mennyire és milyen fordulatnál lehet visszaváltogatni a motort egy kis intenzívebb bohóckódáshoz:
Ilyen bugyutaságokat is régen olvastam ezen a fórumon.

Ha ezeket komolyan gondoltad saboto.....szégyeld magad!
Hát itt is esik sajnos :( Még az a szerencse, hogy tegnap elhasználtam másfél tank benzint, jeeee
Jó volt végigolvasni amúgy ezt a kis "békítő show"-t
Jaaa sabato a robogós képen egy fél órája röhögök

Üdv:Jim-X
Én most csak a jövőheti 20 fokért sírok....ideje lenne már.
Bp en esik is, vizes minden,
attol még meginnám a sört a csaj elől
Jó a kép ,Oliver600,hm........hm........3 csaj....hm...te + én meg talán a Freepeti....hm....ááá....nem...neki van bögyös......kihagyhatjuk.
Kinyúltok, az időjárás nálunk: 16 fok, száraz minden,és az ég úgy néz ki,hogy 3 perc múlva esik...........és ez reggel nyolctól............. Én meg csak sasolok....
Freepeti: Képet akarunk-képet akarunk-képet akarunk-képet akarunk........
Aláírom,hogy néha hirtelenek és marconábbak a poénból tett"beszólásaim" ,de hát nem vagyunk tejfölösszájú tizenévesek! (Kivéve Freepetit!) Ja és Oliver600,még a múltkor pont te irtad,hogy végre van jókedv az oldalon....! Nincs harag, a durvább szavakat szégyellem és visszavonom!
azért az enyém bögyösebb előröl
Részemről nincs harag, nem is volt. Barizós képnek meg én ezt választom:
Tudom Freepeti,hogy van barátnőd,tegnap láttam is!