Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki?veri.
Megvagy sabatojr! Remélem tudod ki vagyok!
gondolom nem is sok kuplungot szedett már szét. Gyakorlatilag a lamellák között nincs olaj mert kipréselik a rugók az olajat közölük.
Olaj akkor jutt oda mikor behúzza az ember. és a váltó primertengelyén keresztül oda jutó olajnyomástól a belső agyból a centrifugáli erő hatására közé tud folyni. Ez a kiendedés pillanatában onnan kipréselődik.
Kb 150 db TPS cseréltem. Egyből sem engedtem lejjebb a blokkot. Az injektor sor bilincseinek a lazitása után ki lehet emelni azt kicserélni. Ez a végén már 30perc alatt ment.
nekem csak tippem van h kijöjjön a lamellák közül is az olaj talán de ez csak tipp
Helló!
Azt a "kiszigszalagozzák a kuplungot" azt minek kell az olajcserénél?
Fz6-ra van értelme a kapható kicsi fejidomok közül feltenni bármelyiket is? Most elég szeles,fog az rajta valamit?
K.va nagy akciók vannak a Super-Zone-ban! A netes ártól (akciós!) még sokkal olcsóbban! Csak személyesen kell érdeklődni! Vettem is gyorsan egy kabátot!

www.superzone.hu
ááá most hallottam hogy idén nem lesz hungaroringes yamaha nyiltnap igaz ez Kozmax
ezt teszi a puha gumi,a mi tapaad is,,, tura gumikat, meg még talán a sport tura gumikat is inkább elforgatja,
.....nyuszi.....
igy meg hogy egyel kisebb nem is tudom a pontos km/h át,,, mivel gyári fogaskerékkel is csal valamenynit, igy meg pláne,,,
se előtte se utána nem tudom 1esbe tiltásig nem is szoktam nagyon huzni, ott már emelkedik a kerék is,,, aztán fostos lesz a gatya
köszi csak mert láttam már ilyet készletben is akkor meg aztán minden motor meg autó típushoz meglenne...... majd utána nézek
ez egy db, 1500ft kürül volt, de állitolag autosboltba van olcsobban is,
ha jol emlékszem, 65 ös átmérő kell és 14 az élek száma, de az a legbiztosabb ha leméred otthon,
Gyönyörű testem van, izomtartó gumibakokkal! Jó drágán vetted,hány légszürő kijött volna a suzihoz belőle! Majd megmérem a szűrőt ,a szerszámboltban meg csak tudja a szaki ! Fontos kérdés: mennyi km/h-t vitt a gíped 1-ben lánckerék csere előtt?
Én nem ezt mondtam h a te kezedbe volt hanem azt h azzal nem jön le. de amit te vettél az egy db vagy több van egy készletbe? amúgy tényleg pikk pakk vissza lehet húzni kézzel is
akkor tuti gyursz vazze! ha ilyen kemény vagy
pont multkor néztem maikor megvettem , jo a fazerre , fiatra , meg talán a "mi autonkra is jó!" azaz a suzukira
Ez az a célbigyó! Fogok venni én is,nem szeretem ha nincs szerszám. Bár a kocsinál is kézzel húztam meg,soha nem volt vele gond,egy gumigyűrűt még csak el tudok lapítani!
én nem emlitettem láncos olajszürű leszedőt, sose volt kezembe,,,

én ilyet vettem:
csak a láncos olajszűrő leszedő nem fér be az fz6 os nál legalább is nálam nem ment körbe jártam a környéket persze sehol nem tudtam venni így maradt a csavarhúzo vissza meg kézzel de príma lett nem csöpög semmit a havernak. Van egy jó kis szerszám erre egyszer volt a kezebe de nemhagyták h benn maradjon http://www.louis.de/_30c5cdd2f... ö az sztem ez megold minden szűrő leszedés felrakás gondot
amugy az a szerszámot meglehet venni 1000-1500ft ért, nem vészes...
"célbigyó"
Szóval semmi változás?
Akkor örökre ilyen kis vérszegény marad?
Pedig én azt hittem, hogy fogunk tudni együtt motorozni!