Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocs nem figyeltem.
Kérdezz nyugodtan.
Köszi,alapjárat marad.
Arról nem is beszélve, hogy erre a cserére 1munkaórát lehetett elszámolni. Nem túl jó ingyen melózni, de ha valakinek ez bejön ám legyen.
Szerintem ez nem a bántás kategória! Élnék egy lehetőséggel amit felajánlott.
Alap járatott ha lejeb állitod, ellenőrizd a töltést.
Teljesen igazad van,én is csodálkoztam. Mondták bent volt aki megtudva a visszahívást azonnal rohant az 1000km futott mocival cseréltetni,mert ugyis elromlik alapon,zsir új-blokk ki...! Ez van! Alapjárat?
Csak azért mertem egy kicsit csodálkozni, mert ezekről a visszahívási kampányokról a Yamaha Europa minden kereskedőhöz kiküld egy teljes műszaki dokumentációt, amiben a részletesen lépésről-lépésre le van írva az érintett alkatrész cseréje. Ezek után felmerül a kérdés bennem, hogy nem tudja valaki elolvasni, vagy nem érti? Mit fog csinálni mikor komoly gond merül fel? Vajon felül bírálja egy főtengely csapágy szín kódjainak a számítását?
Kozmax nebáncsadmán! Más:Sportdobbal zajong nagyon nekem az ajánlott alapjáraton:1250-1350. Kell aza "magas" neki? FZ6
Múltkor fel ajánlottad, hogy kérdezhetek. Megtettem, de nem nagyon érkezik válasz
Köszi Karu, nem kellett csalódnom.... Más: a kis fejidomok érnek valamit? (N-es)
Ne halgass senkire ha neked ez bevált módszer csináld nyugodtan az idődbe belefér had csepegjen a fáradt olaj.
Evvel nem ártassz neki nyilván egy szervizben ezt nem csinálják.
(jr nélkül) Kozmax csodálkoztam volna ha szó nélkül hagyjátok! Ami tény: kiszigszallagozva,szürő lent, oldaltámoszon állva semmi nem folyt(egyszer már ledöntöttem!) 10percet várva minimum 0,5 deci fekete olaj még kifolyt,a zegzugokból!Szépen megfestette volna a frisset és nekem ennyit megért! 100km után aranyszinű még az olaj,volt olyan cimbi akinek feltöltés után beinditva azonnal fekete lett! A TPS.nél nem volt vészes,blokkcsavarok ki,meg a könyökök le,légsz.,csatik szét nagyjábol ennyi! Bár nyilván jobb ha nem szedik szét ennyire sem,Te másik suliban tanulhattad!
Még nem,tavaly 16400ft volt speedohealer néven fut, a powerral együtt húzós lett volna.
te vettél ilyet?
Ha jól emlékszem talán 15-20 ezer között van az ára.
kérdés hogy mennyibe kerül egy ilyen kütyü
még hogy km/h többet mutat az annyira nem izgat,, de megtett km az már rosszabb, pl ha egyszer elkarod adni a vasat nem mindegy hogy mennyit mutat
HealTech
Ezeknek van egy SpeedoHealer nevű kütyüje, amivel (papíron ) ezt lehet kompenzálni. (csak nem tudom közvetlenül idelinkelni, mert az egész site egy nagy flash )
Az AGO-nál lehet kapni...
Ha esetleg valakinek vannak vele tapasztalatai, ossza meg velünk!
km ben is többet fog mutatni.
Töldsd ki az adatlapod ! szép motor.
Karu! Kérdezd meg sabatojrt, hogy ki vagyok. Szombaton fellép!
le kell majd tesztelni,,, valós km ertől többet fog mutatni az óra
csak kérdés mennyivel,
Hát ezt nem tudom de valószinű hogy az is csalni fog.
Ezt meg kéne mérni.
vasárnap ha jo idő lesz megnézhetjük,,,
de ha csal a km/h ám, akkor adatot ugyanonnan számolja, szoval a megtett km erem is csal?