Teljesen igazad van,én is csodálkoztam. Mondták bent volt aki megtudva a visszahívást azonnal rohant az 1000km futott mocival cseréltetni,mert ugyis elromlik alapon,zsir új-blokk ki...! Ez van! Alapjárat?
Csak azért mertem egy kicsit csodálkozni, mert ezekről a visszahívási kampányokról a Yamaha Europa minden kereskedőhöz kiküld egy teljes műszaki dokumentációt, amiben a részletesen lépésről-lépésre le van írva az érintett alkatrész cseréje. Ezek után felmerül a kérdés bennem, hogy nem tudja valaki elolvasni, vagy nem érti? Mit fog csinálni mikor komoly gond merül fel? Vajon felül bírálja egy főtengely csapágy szín kódjainak a számítását?
Ne halgass senkire ha neked ez bevált módszer csináld nyugodtan az idődbe belefér had csepegjen a fáradt olaj.
Evvel nem ártassz neki nyilván egy szervizben ezt nem csinálják.
(jr nélkül) Kozmax csodálkoztam volna ha szó nélkül hagyjátok! Ami tény: kiszigszallagozva,szürő lent, oldaltámoszon állva semmi nem folyt(egyszer már ledöntöttem!) 10percet várva minimum 0,5 deci fekete olaj még kifolyt,a zegzugokból!Szépen megfestette volna a frisset és nekem ennyit megért! 100km után aranyszinű még az olaj,volt olyan cimbi akinek feltöltés után beinditva azonnal fekete lett! A TPS.nél nem volt vészes,blokkcsavarok ki,meg a könyökök le,légsz.,csatik szét nagyjábol ennyi! Bár nyilván jobb ha nem szedik szét ennyire sem,Te másik suliban tanulhattad!
HealTech
Ezeknek van egy SpeedoHealer nevű kütyüje, amivel (papíron ) ezt lehet kompenzálni. (csak nem tudom közvetlenül idelinkelni, mert az egész site egy nagy flash )
Az AGO-nál lehet kapni...
Ha esetleg valakinek vannak vele tapasztalatai, ossza meg velünk!
Kérdezz nyugodtan.
Alap járatott ha lejeb állitod, ellenőrizd a töltést.
Evvel nem ártassz neki nyilván egy szervizben ezt nem csinálják.
Ezeknek van egy SpeedoHealer nevű kütyüje, amivel (papíron ) ezt lehet kompenzálni. (csak nem tudom közvetlenül idelinkelni, mert az egész site egy nagy flash )
Az AGO-nál lehet kapni...
Ha esetleg valakinek vannak vele tapasztalatai, ossza meg velünk!
csak kérdés mennyivel,
Ezt meg kéne mérni.
de ha csal a km/h ám, akkor adatot ugyanonnan számolja, szoval a megtett km erem is csal?