Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HI! holnap délelőtt mit csinálsz?
áá az nem kóser!
Te csak a nézőtér díjakat nézd !
most nézem a kurva nyiltnap dijakat
legalább volt egy kis izgalom az életedbe
Ugy értettem,hogy döntögetni van jobb gumi is! Ami tény:Ducatikon van,hogy ne mondjak sokat 8e km-nél még új a mintázat és mindketten rühellik!(nyilván a csúszkálás miatt) Ma én is megcsúsztam a Dunlop Qualifierrel, a tükörsima csatornafedélen!
hát... nem tudom a haverjaid hogy motoroznak, de én spec. a BT020-ra mondanám azt, hogy egy f*stalicska... road attackkal voltam szerpentinezni és egész jól lehetett vele menni, nem sport gumi nyilván (ott van a sport és race attack akkor ha azt szeretnének), de azért barokkos túlzásnak tartom, hogy műanyag gumi (egyszer megcsúsztam vele a hegyekben, de azért mert kimentem az út szélére ami porosabb)... videóm megnézheted látszik az eset is. Amúgy pedig jártam Pécs fele is motorozni és ezt a "műanyag" gumit is le lehet rakni peremig hidd el.
Jön a jó idő gyerekek!
http://www.idojaras.hu/mo_6nap...
Köszi szépen!
Erre az infóra vártam.
Mikről maradtam le halljátok!
Ha beléd akarnak kötni úgy is megteszik.
Egyébként sebességet ajánlom betartani lakott területen....ha csak nem akar valaki gyalog hazamenni.
Egyébként elsősegélycsomagot kérnek non-stop és izzókészletet,vagyis nekem így mondták h azt kell nézniük.
Ja és reflexmellény is jól jön.
És arról mit tudsz, hogy a szlovák ellenőrzések szigorodnak idén? Vagy van-e valami amire oda kell figyelni a magyar motorosnak nálatok?
Szerintem inkább motorozz 6e kmt élvezetesen,biztonságban,mint csuszkálva,betojva 15e-t. Haverok vettek conti.road attac-ot, utálják mint a sza.t! 2 szezon után még uj rajta a minta, müanyag "gumi"! Jóéccakát.
még nem mentem vele sokat 80 kmer körül,kb 1hónapja lett felrakva
de első érzésre még hidegben is jobbnak tünt mint az előző (d208)
meg mintha mélyebre lehet vele dönteni, szoval profilokban is van eltérés,,, csak hát itt az élettartammal lesznek problémák, dehát mindennek van ára!
Pont ezért nem vettem m.pilot sportot, jó gumi de elavult mondták az okosok!Milyen a pirelli?
szeretek kijárnia Hringre , onnan lopom az ujdonságokat ki mit használ,hogy megy vele
több értelemben is fejlődnek a gumik, tapadás , keverékek száma,1 tipuson belüli keménységek, ezek általában már utcai verseny gumik,
de pl egy régebbi sport gumit összevetnél egy ujal akkor nem hogy nagyobb a tapadása de élettartamra is többet megy el némileg,
Például (tapadósat) ?
nekem az van fent, kombóba
annak a mintája tetszik nekem, régen nagy vágyam volt, egy sima pilot power elfogadnék most is, de nem a 2ct , manapság már azért van nála jobb gumi is,,,,
Vagy amit nagyon sokan dicsérnek:Pirelli Diablo Corsa III
Nincs tapasztalat, kb 80 km, hideg aszfalton! A tesztekben dicsérték, alkalmi vétel volt 90%-osan. De a köv. gumi tuti: Michelin pilot power! Belenyomod a körmöd,félig elnyeli!Puhácska!
Nyugi én is a hétvégi 20 fokért sírok
tapasztaltok vele ha jol tudom z750 gyári gumija,
mennyi km ert mentél vele
Ja ja ,profiknak! Jó szemed van ember!