Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ááááá nagyon kedves,barátságos ma este itt a hangulat! Jim-X megúszod! Áááááá
majd meghalgatom a kipuffod! aztán ha van közel hozzátok valami bank, kiraboljuk és megcsinltatom én is
A Bt 20 nálam 16000ret birt ki a Sportech M3 13000 ret sokkal jobb a sportech én már a második garn használom.
megleőztelek
Jaj kirázott a hideg:5,5! Nagyon-nagyon-nagyon veszélyes!
gondolom most vette be a srác életében elöször, csak véletlen nagy sebességel gurult bele
nálam 5,5 centinél megáll az élet
Freepeti = áttételguru!
Majd ha jösz hozzánk, a Mátrába te is így adod neki a kis lánckerekeddel!
Jó kis vidi,csak rövid,van dzsedi!
Freepeti fejezd már be a légszürőcserét a suzin! Ki kell csinálnuk Jim-x-et ez ma az ő napja! Meg foglya úszni igy!
jo kis vidi, gondolom levolt áttételezve
Ehogy viszi, kapja el valaki.
Swarzenegger a motortolvaj
Swarci végülis jó motoros ember is, a Terminátorba is milyeneket ugrat a HD vel!
Muszály gyurni, mert miota V-powert tankolok, nem bírja a karom a megterhelést
Szerintem Swarci meg ellopta a motorod.
khm.......khm.....most olvashatnád Somber Norbi-"hogyan legyünk kicsik" c.könyvét is! Legyen némi esélyünk........ Banzááááááj! Támadás van fejezzétek be fiuk a gyurást!
BanzÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁj!
Bocs srácok, de ahhoz, hogy ilyen felsőtesttel rohangáljak, nagyon sok tonna vasat kell össze-vissza gyurmáznom! Szóval minden időmet leköti és csak ilyenkor tudok feljönni fórumozni, bár most is épp protein turmixot iszogatok !
Sabato az igazsághoz tartozik,hogy az egy régi kép rolam, azota elolvastam a Schwarzi könyvet
Ja ja a bodzaszedők! Én meg kicsit növeltem az izomtömeg csökkentő adagomat!
Hát igen, most váltottam, 6x4-es szériákat nyomok. Muszáj vagyok vazze, a sok rétinéger szaporodik felénk...
Oliver laza testtartással is milyen definiált vagy!
Sőt, te még napgépbe is befeküdtél délelőtt, miután hazamentél a gyúrásból...
Azért magabiztossá tesz,hogy ilyen kigyurt állatok a barátaim!