Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yamaha(Dainese) Kiron White bőrdzseki,vadonat új,54-es méretben 476euro(150 000Ft)helyett 50 000Ft-ért.
gyári, Honda GN-4
azé ovatosan azzal a "nagy probával"! hideg még az aszfalt!
Ma én is mentem, bár éppenhogy csak bemelegedtek a gumik, de nagyon jó volt. Jó volt hallani, hogy a szomszédban is feldübörögtek a hengerek és fincsi kipufogógáz illat jött a kerítésen át...

Üdv:Jim-X
Hát elég labilis volt az biztos...toltam erősen
Remélem hétvégén már meglesz a nagy "próba"
az elég kevés toljál bele!
Jaja...köszi mind a kettőtöknek.Asszem kb. igy lőttem be én is.
Amikor hoztam haza elég fura volt az eleje... 1,1 volt benne elül
sziasztok:)
csak gondoltam, megosztom, hogy ma oolyan jó idő volt, hogy a hosszú tél után végre én is előbújtam, és mentem egy karikát:)
nagyon jó volt:) csak sötétben már lefagytam:)))
elöl 2,3 hátul 2,5 az jó utcára,
ha pályára vagy tudom hogy kanyargos helyre megyek akkor meg lentebb engedemm
Ha nem rozsdamentes lenne akkor a sima polír is hazavágná szerintem, meg a nagy hőingadozást sem bírná! Képet teszel fel milyenek lettek a leömlők? A jövő héten én is lefényképezem milyen lett!

Nálam 2,3 Front és 2,5 Rear, 83kg vagyok vasággyal :D Ha ketten nyomjuk akkor is ez az érték, nem szoktam rajta változtatni!

Nekem repsol van benne, fullsynt, nem evett eddig egy ml-t sem a csereperiódus alatt, bár én tartom magam a 7ezerhez!

Én az elkövetkező 2 hétben szeretném lecserélni az olajat...igaz hogy csak 5000km van benne...de hát mégis...második tulaj vagyok.
U.i.: guminyomást ti mennyire lövitek be?
te milyen olajat használsz a motorodba
Így van a előírt szerviz intervalum 10ezer. de minden oktatáson felhívják a figyelmet a köztes olajcsere javaslatára.
A Honda 12 ezrezik, de az olajcserét ott is javasolják.
nem zsiványkodott véletlen valaki ma kecskeméteN
periódusidőt szerintem nagyban befolyásolja, hogy ki hogy használja, meg persze hogy milyen olaj van benne,,, meg hogy a gyár mit ajál,
amugy elég érdekes mert ha jol tudom csak a yamahanak van 10 ezeres olajcseréje, többi márkának 6ezrenként, de miért is?! nem hinném hogy a yamalube olaj minőségétől lehetne ,
Hali,nagyon remélem ,hogy a régebbi oldalak tartalma szerint valóban rozsdamentes anyagu a leömlő!Ugyanis olvasgatva a módszert nekem szaporátlan volt a dörzspasztás,h.zsiroldós és egyéb polirozós téma!Én 800-as csiszolóval próbáltam és eddig oké,de holnap veszek kissebbet! 10 centin kipróbáltam,majd adtam neki 2000s-el végül polir paszta!Csillog villog!Ja és rohadt gyors,a 4 szerintem max 30 perc,nyugisan!
Nekem ötezrenkénti cserét javasoltak. Azt is mondták,hogy a full szintetikust eheti egy kicsit, tökéletes a félszintetikus is bele.
Hali! nekem a szerelő az első 1000 után 7ezres időközönkénti cserét javasolt,! Szerinted az úgy okés?

csereperiódusra figyelj! és ne 10ezer legyen
Sziasztok!
Tegnap megvettem az első olajcseréhez az olajat. Yamalube 4-s.
Használ valaki ilyen olajat a motorjába? Tapasztalatok?
Sziasztok
Horvát tengerpartra tervezek magunknak motoros túrát.
Esetleg valaki tud jo apartmant ajánlani ami már bevált,és a motorost is megtűrik?
Új Givi termékek széles választéka a legjobb áron!

Ha bármire szükséged van vedd fel velem a kapcsolatot!

Érd: givishop@gmail.com
Különben én is csak ugratni akartam(ott voltak a smile-k is),
már korábban is dícsértem a leömlőjét/motorját a kinézete miatt,
amikor feltette a képeit!
Akkor is csak AMATŐRÖK leszünk, de komolyan...