Ma én is mentem, bár éppenhogy csak bemelegedtek a gumik, de nagyon jó volt. Jó volt hallani, hogy a szomszédban is feldübörögtek a hengerek és fincsi kipufogógáz illat jött a kerítésen át...
sziasztok:)
csak gondoltam, megosztom, hogy ma oolyan jó idő volt, hogy a hosszú tél után végre én is előbújtam, és mentem egy karikát:)
nagyon jó volt:) csak sötétben már lefagytam:)))
Ha nem rozsdamentes lenne akkor a sima polír is hazavágná szerintem, meg a nagy hőingadozást sem bírná! Képet teszel fel milyenek lettek a leömlők? A jövő héten én is lefényképezem milyen lett!
Én az elkövetkező 2 hétben szeretném lecserélni az olajat...igaz hogy csak 5000km van benne...de hát mégis...második tulaj vagyok.
U.i.: guminyomást ti mennyire lövitek be?
Így van a előírt szerviz intervalum 10ezer. de minden oktatáson felhívják a figyelmet a köztes olajcsere javaslatára.
A Honda 12 ezrezik, de az olajcserét ott is javasolják.
periódusidőt szerintem nagyban befolyásolja, hogy ki hogy használja, meg persze hogy milyen olaj van benne,,, meg hogy a gyár mit ajál,
amugy elég érdekes mert ha jol tudom csak a yamahanak van 10 ezeres olajcseréje, többi márkának 6ezrenként, de miért is?! nem hinném hogy a yamalube olaj minőségétől lehetne ,
Hali,nagyon remélem ,hogy a régebbi oldalak tartalma szerint valóban rozsdamentes anyagu a leömlő!Ugyanis olvasgatva a módszert nekem szaporátlan volt a dörzspasztás,h.zsiroldós és egyéb polirozós téma!Én 800-as csiszolóval próbáltam és eddig oké,de holnap veszek kissebbet! 10 centin kipróbáltam,majd adtam neki 2000s-el végül polir paszta!Csillog villog!Ja és rohadt gyors,a 4 szerintem max 30 perc,nyugisan!
Különben én is csak ugratni akartam(ott voltak a smile-k is),
már korábban is dícsértem a leömlőjét/motorját a kinézete miatt,
amikor feltette a képeit!
Akkor is csak AMATŐRÖK leszünk, de komolyan...
Üdv:Jim-X
Remélem hétvégén már meglesz a nagy "próba"
Amikor hoztam haza elég fura volt az eleje... 1,1 volt benne elül
csak gondoltam, megosztom, hogy ma oolyan jó idő volt, hogy a hosszú tél után végre én is előbújtam, és mentem egy karikát:)
nagyon jó volt:) csak sötétben már lefagytam:)))
ha pályára vagy tudom hogy kanyargos helyre megyek akkor meg lentebb engedemm
U.i.: guminyomást ti mennyire lövitek be?
A Honda 12 ezrezik, de az olajcserét ott is javasolják.
amugy elég érdekes mert ha jol tudom csak a yamahanak van 10 ezeres olajcseréje, többi márkának 6ezrenként, de miért is?! nem hinném hogy a yamalube olaj minőségétől lehetne ,
Tegnap megvettem az első olajcseréhez az olajat. Yamalube 4-s.
Használ valaki ilyen olajat a motorjába? Tapasztalatok?
Horvát tengerpartra tervezek magunknak motoros túrát.
Esetleg valaki tud jo apartmant ajánlani ami már bevált,és a motorost is megtűrik?
Ha bármire szükséged van vedd fel velem a kapcsolatot!
Érd: givishop@gmail.com
már korábban is dícsértem a leömlőjét/motorját a kinézete miatt,
amikor feltette a képeit!
Akkor is csak AMATŐRÖK leszünk, de komolyan...