Szerintem vigyél bukót és próbáld bele. Fájni tud ha nem fér el. Nekem a régi befér, az új Uvex meg szélesebb és nem :( Mondjuk az enyém nem is Givi...
Bocs, hogy ezt leírom, de akármelyik FZ6-ost nézem, egyszerűen gyönyörű! Nemhiába esett erre anno a választásom A héten már én is teszek fel villantós leömlőket, nehogymá...
Hétvégén én is leömlőt políroztam. Ilyen lett. Nagyon jó ez a 3M polír. Köszi Karu az anyagot! Majd visszaviszem a maradékot, bár nem maradt már sok benne, de igyekeztem spórolni.
Ezt nem értem. Karu,levettem ma a blokk bal oldali deklijét,volt rajta egy horzsolás,kijavitom. Kérdésem:a tömités teljesen jó,visszatehetem csak ugy,vagy kenjem be valamivel,ha igen mivel? Estleg tudod-e lehet ezt a tömitést kapni csak ugy magaban?
Köszi.Fotomasinával készült,de inkább ezt a vaku nélkülit tettem fel ide mert nagyon csillogott a vakuval! Komolyan! Az 1200-al szöszmöszölősebb,lassabb,de jó,olyat is vettem ma ,de csak a 800-al csináltam.Bármelyik normális festékboltban lehet venni kb:20x30-as lapokban. (Én OBI-ban vettem,145 ft)! A fényessége csak türelem kérdése,ez a képen egy gyors fényesítés!
Gondolom telóval csináltad a képet, de így is látszik, hogy baszott jó lett! Nekem 1200-as vásznam van, szerintem az is jó lesz, aztán meg jöhet a paszta!
Kawáknál 10 illetve 12e.
Pl. ami pörgösebb mint zxr400 ott 10e.
Ha meg olyan motorról van szó aminél olajcserekor a váltót nem engedjük le nincs gond a 12e periodussal. (ha már a barom japán sajnos egy olajteret használ)
ő árul giviket.
Üdv:Jim-X
A LEÖMLŐ ROZSDAMENTES UTÁNA SAJNOS NEM.
Javaslatom ha halgattok rám 1500-2000 vagy szürke dörzsi Skocs brite.
- 800-as csiszolóvászon
-2000-es csiszolóvászon(inyenceknek)
-bármilyen fénypaszta,polirozó!
Pl. ami pörgösebb mint zxr400 ott 10e.
Ha meg olyan motorról van szó aminél olajcserekor a váltót nem engedjük le nincs gond a 12e periodussal. (ha már a barom japán sajnos egy olajteret használ)