Hali! Ma hoztam haza a kis Yamakkát. Elégedett vagyok vele. Jó vétel volt. Mivel még csak kóstolgatom, érdekelne, hogy ha az üzemanyagszintjelzőnél elfogy az összes négyzetecske, akkor hány liter benya marad benne?
Végülis én csak azt akartam megtudni, hogy az autósok vilognak-e a fél fényszoróért.. tehát nem-e azt hiszik, hogy kiégett, és jeleznek. De valszeg nem ez a problémájuk, hanem az, hogy esetleg túlságosan felfelé világítok. (bár én nem vettem észre)
Végigolvastam tegnap, szörnyű ami történt ott, amit az emberekkel, az egész Földdel tettek. Megrázóak a fotók, videók, a motoros lány által leírtak.
Olvassa végig, akit érdekel, érdemes.
a pilácsot meg kell nézni, hogy hova visz... sokáig nem tart és akkor nem nekünk kell találgatni, hogy miért villogtatnak... lehet olyan jóképű csávó vagy (bukón és bőrön keresztül) hogy az összes csaj ismerkedni akar azért villognak...
Az egész motoron csak ez nem tetszik( meg a szögletes lengővilla)! Krómos retró feeling! Nekem. Jobb lenne valami kis formás,úgysem nagyon használom...... Na majd a motorbicikli kiállitáson!
motult elég sokan használnak, eddig én is, 5100asat, van aki 7100asat és van aki 300v-t, de emellett valaki castrolt,
én idén fuchs silkolene et fogok,
amugy ami az én véleményem, turázása ,de még némi pályázásra is 5100as tökéletes,
Az Fz6S félszeműsége miatt nem hiszem hogy izgatnák magukat főleg ha sötét van... De a magas tompított állásban lehet valami. Vagy van némi reputációd a környéken... Nem vagy véletlenül mindenki barátja? Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket!
amikor elkezd villogni ugy finom kézzel 50-70 kmert el lehet menni,bár olyan rég motoroztam nem is vagyok biztos benne