Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képet nem is látunk?

amikor elkezd villogni ugy finom kézzel 50-70 kmert el lehet menni,bár olyan rég motoroztam nem is vagyok biztos benne
Hali! Ma hoztam haza a kis Yamakkát. Elégedett vagyok vele. Jó vétel volt. Mivel még csak kóstolgatom, érdekelne, hogy ha az üzemanyagszintjelzőnél elfogy az összes négyzetecske, akkor hány liter benya marad benne?
nem versal !

velem, és a motorommal úgy érzem senkinek nincs baja a környéken nem hiszem, hogy azért villgonának.
Hi

Végülis én csak azt akartam megtudni, hogy az autósok vilognak-e a fél fényszoróért.. tehát nem-e azt hiszik, hogy kiégett, és jeleznek. De valszeg nem ez a problémájuk, hanem az, hogy esetleg túlságosan felfelé világítok. (bár én nem vettem észre)
Végigolvastam tegnap, szörnyű ami történt ott, amit az emberekkel, az egész Földdel tettek. Megrázóak a fotók, videók, a motoros lány által leírtak.
Olvassa végig, akit érdekel, érdemes.
Nagyon szívesen,ha visszalapozol itt pár oldalt,van egy link ahol van magyar letölthető kézikönyv fz6-hoz.
Köszönjük a precíz választ .
Radio, végre valaki átvágta ezt a gordiuszi csomót! segitség:Villognak este, miért teszik ezt? Kinyúlok......
Na akkor precizen: Könyv: szürővel: 2,8l szürő cs.nélkül?:2,5l A blokkon 2,5l van. Tehát a 4 liter pénzkidobás!
és még marad is 1-2 deci huzóra
Nem vitázom.Akkor 3l.Köszi
felesleges! elég 3liter
Értem Nekem volt aki 3litert mondott.Szóval biztos ami biztos 4literes kiszerelésben fogom megvenni az olajat.
Osztom az ész,de én is most fogom még először cserélni ! 2,8 liter (könyv szerint). Bár a blokkon más van....
a pilácsot meg kell nézni, hogy hova visz... sokáig nem tart és akkor nem nekünk kell találgatni, hogy miért villogtatnak... lehet olyan jóképű csávó vagy (bukón és bőrön keresztül) hogy az összes csaj ismerkedni akar azért villognak...
Köszönöm.És ebből mennyit nyel el a kicsike?Mennyi kell bele?
...vagy mégsem olyan gáz...
nekem pont ez tetszik, hogy kromos, nem műanyag, meg egyéb utánzat,,, nah dehá nem vagyunk egyformák
Az egész motoron csak ez nem tetszik( meg a szögletes lengővilla)! Krómos retró feeling! Nekem. Jobb lenne valami kis formás,úgysem nagyon használom...... Na majd a motorbicikli kiállitáson!
mi bajod a gyári tükrökkel
amugy lehet mindefaját kapni hozzá pár tizezres
Hol lehetne a gyári busztükrök helyett valami csinosat nézni fz6-ra? Van valami trükk a menettel is úgy tudom?
motult elég sokan használnak, eddig én is, 5100asat, van aki 7100asat és van aki 300v-t, de emellett valaki castrolt,
én idén fuchs silkolene et fogok,

amugy ami az én véleményem, turázása ,de még némi pályázásra is 5100as tökéletes,
Motul 5100 10w-40 és kizárólag gyári szűrők!
Bajtársak Ti milyen olajat lötyögtettek a motorba? '06-os FZ6-ról van szó...Köszi
Az Fz6S félszeműsége miatt nem hiszem hogy izgatnák magukat főleg ha sötét van... De a magas tompított állásban lehet valami. Vagy van némi reputációd a környéken... Nem vagy véletlenül mindenki barátja? Tedd fel magadnak ezeket a kérdéseket!