Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha kivittem, megkereslek és egy Isle of Man túrában benne vagyok !
Szerintem a legegyszerűbb, hogyha bemész egy szalonba és megkérdezed.
Mi ez a baromság?
Bár nem ismerem egyik felet sem, de ez szerintem egy sértett fiúcska szellemtelen visszavágása...
Kell ez ide?!
Nahát...akkor szervezhetünk majd Ír-angol turát:)

Köszi a linket, írtam nekik...remélem lesz vmi pozitív válasz.
Már csak valami stabil csomagolás kellene neki...

A gyári, újmotoros csomagolást újrahasznosítják? Vagy kidobásra kerül?
Szia!
Igen én is néztem ilyet, mert csütörtökön repülök Skóciába melózni. Őket kérdezd meg:

http://www.arvatrans.com/?p=3

Én is ki akarom majd vitetni a mocit.
Sziasztok!

Csinált már valaki olyan "szentségtörést", hogy feladta a motorját, valamilyen csomagküldési módon, hogy úgy érje el a célt?
A lényeg, hogy ki kellene juttatnom Írországba...és kivinni lábon időben és pénzben sem kevés...de hallottam róla h pl vonaton, csomagolva, fel lehet adni..tud valaki ilyesmiről?
Előre is köszi!
Hát épp ez a baj hogy konkrétan nem tudom milyen kell bele mivel holnap érkezik meg a motorom.Szóval egyenlőre elképzelésem sincs hogy milyen izzó kell bele
Holnap tudok, de azt konkrétan kellene tudni, hogy mit szeretnél, és milyen.
Munkafelvétel: 3581480 118 mellék Czikkely Zoltán.
Yamaha World Soroksári út 158. Budapest
Értem.És hol van az a nálunk? :)
Esetleg egy árat tudsz mondani?
Kicsit offolok, de ezt olvastátok már. Valahol motoros téma, de valahol meg tökmindegy mivel van ott az ember.

http://www.angelfire.com/extre...
Nem ismerősök jönnek szembe veled és csak köszönnek?
Kedves Barátunk !

Szeretettel meghívunk 2009.03.06.-án pénteken délután 16.00-tól a Yamaha World Soroksári út 158. alatt található szalonjába, ahol bemutatásra kerül a Yamaha egyik 2009 évi csúcsmodellje, az új YZF R1.
Versenyzők és szakújságírók egybehangzó véleménye alapján soha nem állt még olyan közel egymáshoz a verseny- és az utcai technika, mint ebben a modellben. Valentino Rossi világbajnoki gépének, az YZR M1 fejlesztése során elért eredményeknek az esszenciája ettől a pillanattól bárki számára elérhető.
Gyere el és csodáld meg Te is a Yamaha új büszkeségét!

Üdvözlettel : a Yamaha World csapata
hi! nem vettem még, mert teljesen tanácstalan vagyok, mit is vegyek.. michelin v. conti. ki ezt ki azt mondja de azt hiszem vagyok annyira márkahű, hogy michelin lesz.
Érdeklődj az oldalon található mail címen, hamar válaszolni fog...
itt az árak nincsenek kiírva?
Itt biztosan találsz fehér indexbúrát: http://tutilampa.extra.hu/yama...
hali.
Nemtom mivan a vasammal, de sokszor van úgy, hogy sötétedés után villantanak rám az autók.. mitől van ez ?
vagy rosszl van beálítva a lámpa és elvakítja őket, vagy azt hiszik a fél fényszoróra, hogy kiégett a másik fele, és így jeleznek..
tanácstalan vagyok..
veletek is van ilyen ?
Szereltem már be egy párat, és nálunk kapható
1-2 ora fele nálunk is lehett volna motorozni(szarvason)
de a motorom bp en van nagy felindulásbol elővettem a simomat, leporoltam , kifutottam egy kis benyáért , és tologattam mint a hülye gyerek , de nem indult bééé kicsit értetleül állok a dolog előtt, igaz lassan egy éve nem volt beinditva , de szikra volt ,benya volt , és folyt is, mélyebben nem merültem bele, nah de ha nem is motoroztam, de az udvarba tologattam jobb mint a semmi
üdv. 25000 km van benne és elvileg nem sérült a váz .
Szia Péter!
Sikerült kimotoroznod magad? Vagy legalább egy kicsit?
Felénk jó volt az idő, déltájban kinn voltam, sok motorost láttam.
szia

menniy km er van benne? váz sérült?
üdv. eladó fazer 600, 2000 évjáratu mkp., elől törött állapotban, villaszárak is, törzskönyves, kitűnő motorral, streetfighternek kis pénzből helyreállítható, vagy alkatrészeket keresek hozzá! ára fix 315 eft. 0620/992-4528
Hali,létezik fz6-hoz a gyári sárga indexbura helyet "fehér"? Ha igen,hol beszerezhető? Köszike.
Köszi a tippet! Megnézem!