Sziasztok!
Segítséget kérnék Tőletek. A párom szülinapjára markolatfűtést szeretnék adni a 600 Fazeréhez. Az eyik boltban azt mondják létezik 124 ezerért, de ugyanaz a beszállító embléma nélkül 12 ezer körül gyárt. Nos 120 ezrem erre nincs, viszont a 12 ezer Ft-ot meg gyanúsan olcsónak találom. A másik üzlet azt mondja nem létezik gyári csak BMV meg Honda. Én egy Yamahára nem tehete honda vagy bármilyen emblémás cuccot... Van ezen a téren tapasztalatotok? Megköszönném ha segítenétek. előre is köszönöm!
Kata
Most láttam csak a hozzáböfögésedet! A motor a Yamaha Harmati alkalmazottjától lett megvéve, gyári kulccsal törzskönyvvel, forgalmival adásvételivel! Ezért akár be is perelhetnélek, mert rágalmazás, becsületsértés, stb.
Amúgy elkelt darabokban, néhány cucc (fékek) még megvan.
Nem értem. Miért forgalmazzák a 98 pacisat is? Ha valakinek az kell, akkor megveszi. Ha meg én lemaradtam róla? Akkor mit tegyek? Megfűszerezem... Meg a használtautóponthun van egy hirdetés:
http://www.hasznaltauto.hu/2409877_yamaha_fz
6-n_2008 - választható teljesítménnyel?
Egy alkatrész módosításával! Márkaszervizben hivatalosan nem, mert ha utána van valami akkor szétrúgják a seggét, és még a dileri jogát is kockáztassa.
Fz6-os tulaj lettem egy hete, és volna egy kérdésem. Mivel sima 78 LE a paripa, ezt a számot meg lehet-e bolondítani egy 2o-assal, hogy 98 LE legyen? (mint az S2)
Segítséget kérnék Tőletek. A párom szülinapjára markolatfűtést szeretnék adni a 600 Fazeréhez. Az eyik boltban azt mondják létezik 124 ezerért, de ugyanaz a beszállító embléma nélkül 12 ezer körül gyárt. Nos 120 ezrem erre nincs, viszont a 12 ezer Ft-ot meg gyanúsan olcsónak találom. A másik üzlet azt mondja nem létezik gyári csak BMV meg Honda. Én egy Yamahára nem tehete honda vagy bármilyen emblémás cuccot... Van ezen a téren tapasztalatotok? Megköszönném ha segítenétek. előre is köszönöm!
Kata