Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt a sportmotoron, nézz be az aproba!
2500 ? Hol vetted? Én 3500 alatt sehol se láttam a neten. Nem fogok nagyon száguldozni vele, de szerintem a Factory Line-t próbálom ki, csak párszáz forint a különbség.
én a road pluszt használom 2500ft ha normál tempoba közlekedsz sokat kibir, annyira nem is veri le,
Motult, és Yamalub-ot is kapsz nálunk
Nincs mit,remélem jó lesz.
Köszönöm!
Megnézem ha kell javítom.
Te kis szarházi te nem értessz a dolgokhoz.
Ugyhogy ne szolj bele.
Köszi.
Szia Karu!
Szívesen jönnék az évadnyitó túrára, ha lehet.
A találkozási pontok táblázatban a shell kútnál a dátum 04.01. Ez elírás? A túra 25-én lesz, nem?
Érkezés 07.30, indulás 08.00?
olajshop.hu -t nézd meg,asszem házhoz szállítás is van...vagyis régebben volt...
Yamalube-ot használ valamelyikőtök? Nekem a Castrolt kicsit szórja, és mivel épp most fogyott ki, váltanék másikra. Motul-t hol lehet kapni?
Motul motorolaj is kéne, Budapest környékén merre van bolt?
Köszi!
Annak is a fele mindig a felniden és a motorod oldalán landol. Miért nem veszel már valami normális kenőanyagot arra a csúf motorodra?
A factori line az igazi én mindig azt használom.
Road Plust vagy Factory Line-t használsz? Csak mert most, hogy többen is írtátok a Motult, "megkívántam" a Castrol helyett (az dobálja).
ezzel azért kicsit vitatkoznék! nekem motul spray - m van, /kicsit vicces ezt így leírni/ de a felnim még sosem volt se zsíros, se olajos. talán egyszer, mikor nem volt időm megvárni tisztítás után azt a pár percet... ugyanis egy idő után, olyan kissé ragadós lesz a folyékony anyagból, és akkor már nem csapkod össze vissza.
kép az apróban.
SZia üvegszálas hasidomom van.
Hi
Hasidom is érdekelne!
Köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Szeretném megkérdezni hogy fz6s as kiadásúra tudtok megfizethető áron, oldalidomot?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Lestem...igyekszem majd. :)
Gondolom a gyártó viccből ajánlja a láncok kenésére!
Ha valaki esetleg nem tudna az eseményrőlhttp://motorozz.hu/main.pl?men...
Én álltalában Hrusovnak járok fel egy jó szerpentines részen és onnan pedig Krupina felé.Szép hely :)
Persze,nagyon jó hely.Egész jó utacskák vannak arra felé,szeretek arra járni...és látnivaló is akad.