Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Most, így szezon előtt szeretném megkérdezni, hogy Ti mivel szoktátok polírozni a leömlőket? Múlt télen valami polírpasztával lekentem, majd szépen kipolíroztam, de a 2008-as alatt szarabbul néz ki mint előtte! Foltos lett, mintha ráégett volna valami! Most akarok nekiállni, mit javasoltok?

Üdv:Jim-X
itt a kolega érdeklődött a plexikről, amugy szerintem egy jo sisak többet ér mint a plexi,,, naked bike ra viszont nem könnyű jó sisakot találni

mágneses leeresztő csavart hol vetted
Nekem kettő is van most a Givit használom de azt is átszabtam egy kicsit.
Én azt mondom probálj ki egy Nolan n102 sisakot nagy tempónál lehet hogy sokat segit.
Oli! motoroazisban a láncok egy 10essel olcsobbak, bár igy is elég borsós az áruk, (persze nem mindegyikre igaz), de most mindere akcio van, mert elköltöznek, én megvettem a kisfogaskereket
lehet ér valamit, ma olyat hallottam hogy givi nek plexije jobban eltereli a szelet mint a gyári, aztán hogy mi igaz ebből ,,,
talán olyat kéne megkérdezni akinek van mindkettője
de legalább egy
igy még gonoszabbul nézz ki, nekem tetszik
R6 feeling..
171 - 172 cm vagyok
Xenonnal elég üt?s lehet
http://images.google.hu/imgres...
Az a rohadt Murphy már megint nem alszik! Én március 5én repülnék, de ma megyek egy állásinterjúra. Vezető pozícióba dolgoznék itthon, így ugyanannyit keresnék mint kint. Nem tudom mi lesz, azért vagyok ébren még mert ideges vagyok, hogy miért most szóltak.
Most inkább nem "hazudok" semmit! Ha kimegyek akkor úgyis szólók, hogy kerüljünk egyet !
Nincs is mesze.........
mint amúgy a víz mindent tönkretesz ahova bejut...láncot is...de láncspray-t egyébként is bőven használom....
de féktárcsa is vetemedett már meg így, hogy felmelegedett és rá a hideg víz...
az baj hogy szerintem az eső nyirja ki legkönyebben a láncot,,,
Nem a motort féltem...japóknál is sokat, esik, erre biztos felkészültek...én vagyok csak ilyen száraz kontinentális gyerek aki inkább napozik, mint ázik:)
nem rég volt téma a lánc, de tud valaki olyan láncspray mondani, amit az eső 5 percen belül nem ver le , mert amit én használok a motul road plusz, nagyon faszányos amikor nem esik, de amikor elkezd, nyomát sem látom,,, vagy csak álmodozzak hogy van olyan láncspray amit nem ver le az eső
akkor vigyél magaddal sok láncsprayt
Nagy túra lesz:))))

válaszoltak egyébként: 170-180 GBP lenne egy szállítás, de ez Bristol-ba.
Te mikortól leszel kint?
Szerintem sok szép hely van arra...csak sokat esik:S
milyen magas vagy
itt lentebb volt egy srác aki eladja,,,
meg a vateran is van most, 15 körül adják,
uj árukat nem tudom, nekem ami tetszet az gyári ,és szinre volt fujva,persze nem telibe, csak az valami kimondhatatlanul drága volt
Jaja Kedves Péter! Túraplexiben tudsz-e segíteni? Pénz? Érdekelne nagyon... Köszönöm előre is.
itt mindeki ma vett motort
Üdvözöllek a klubban.Én is ma hoztam.És úgyszint elégedett vagyok.
Miközben zavartam hazafele.
Igérem holnap teszek fel róla képet, mivel már nem tudok annyi fényt generálni rá hogy jó legyen a photó. Kitolom az udvarra és majd napfény alatt, amit kétlek, mert borult idő van erre. A falu előtt már esett is.