Mióta mind2 lámpa világít, legszívesebben mindig éjjel motoroznék... összehasonlíthatatlan az a biztonság, amit az 1 lámpával szemben nyújt... eddig a látni-és-látszaniból csak az utóbbi volt, most már látok is . Én nem is adnék el S-es Fazer-t, csak úgy, hogy át van kötve 2 lámpásra.
Szia Kozmax!
Ellátogattam volna ma hozzátok, de nem voltatok nyitva.
Újabban nem vagytok nyitva szombaton?
Így elmentem a City-hez, és ott néztem meg az XJ6-ost. Így élőben még szebb, mint a képeken.
Mi az, hogy nem kikapcsolható az egyik lámpa?! Nálam télen, csak az egyik ég, mivel az araszolós közlekedésben a pusztuló akksim nem veszi fel annyira a töltést, így kénytelen vagyok egy kézmozdulattal lehúzni a bal csatlakozót. Nyáron minden ok, akkor jobban töltődik az akksi, még alapjárat közeli tartományokban is.
A motorgyártók mostanság vajon miért eggy lámpát működtetnek a dupla lámpás motorokon?
Nem lehet hogy ez így ésszerü?
De az is lehet hogy az összes motorgyártó "hülye"
Valójában miért is jó ha,mind a két lámpa világít?
előnyei : jobban látni vele sötétben (átlagban motorral megtett összkilóméterek 20%-a)
hátrányai : dupla energia szükséglet (többlet fogyasztás ,kisebb teljesítmény , mivel nem kikapcsolható a megtett kilóméterek 80%-ában)
Pár kérdés: Vezetékelni nem kellett? Nem okoz ez majd valami elektromos bakit? Nem lehet a foglalatot kicserélni?
Mert ami megoldásokat eddig láttam, azok mind vezetékelős, relés beépítések voltak.
Március 15 után már biztos.
Ellátogattam volna ma hozzátok, de nem voltatok nyitva.
Újabban nem vagytok nyitva szombaton?
Így elmentem a City-hez, és ott néztem meg az XJ6-ost. Így élőben még szebb, mint a képeken.
...egyébként az ötletet innen vettem: http://www.youtube.com/watch?v...
Nem lehet hogy ez így ésszerü?
De az is lehet hogy az összes motorgyártó "hülye"
előnyei : jobban látni vele sötétben (átlagban motorral megtett összkilóméterek 20%-a)
hátrányai : dupla energia szükséglet (többlet fogyasztás ,kisebb teljesítmény , mivel nem kikapcsolható a megtett kilóméterek 80%-ában)
Pár kérdés: Vezetékelni nem kellett? Nem okoz ez majd valami elektromos bakit? Nem lehet a foglalatot kicserélni?
Mert ami megoldásokat eddig láttam, azok mind vezetékelős, relés beépítések voltak.
A bal oldali h7 helyett egy h4-es izzót szereltem be, faragni kellett rajta egy kicsit.
Íme az eredmény: