Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, ezen lehet spórolni, de nem hinném, hogy kellene az a +20 ló.
Nekem így is elég, legalábbis egyenlőre.
Azt nem tudom, mennyire macerás, de az biztos, hogy én nem vonatom ki, még télire sem. Mivel még novemberben használom, és télen is előveszem, ha az idő engedi, tavasszal pedig már márciusban használatba veszem, így nem megoldható.
Hali!

Ezzel a képpel még tartoztam! Szerintem ez a színkód, de ha nem akkor tévedtem! Nekem a szervízkönyv első lapján ez van!
ezért jo a te géped mert megveszed 78 lovasnak, majd egy kütyüt kicseréltetesz és 98 lo lesz belőle
nem lehet hogy autokra és motorokra más vonatkozik?! amugy szerintem az okmány irodába biztos tudnak valamit mondani, legrosszabb esetben anynit hogy rossz helyre jöttél érdeklődni
"Ha kivonatod a forgalomból, gondolom arra az időszakra nem kell fizetned. Ez legkevesebb fél év lehet, ha jól tudom."

Ez így van. Csak elég időgyilkos kivonatni, majd újra forgalomba helyezni + addig eladni sem tudod, ha véletlen úgy gondolod a biztosítás miatt.
nekem most jött a levél 33000 ft. ezt hogy találták ki? haverom meg a kétezres sharan-jára fizet 16-ot. hogy van ez kikalkulálva, ki dönti ezt el?
Már nem súlyadóról, hanem teljesítmény alapú adózásról van szó. Ezzel fejik le a sok motorost.
Szerintem a forgalomból kivonás nem befolyásolja a teljesítményadót. Itt a gép kora számít, és a teljesítménye.
Ha kivonatod a forgalomból, gondolom arra az időszakra nem kell fizetned. Ez legkevesebb fél év lehet, ha jól tudom.
Szia!
3 éves koráig 300Ft / KW
4-6 éves kor között 260Ft / KW
7 éves korától még "olcsóbb" azt hiszem.
2008 as. Ha idokozben kivonom a forgalombol, akkor az milyen hatassal van a dij nagysagara?
Mennyi idős a gép?
0-3 évig 300Ft/kw
3-7évig 240Ft/kw
Ha jól tudom
esetleg hol talalok ilyen sulyado kalkulatort?
sziasztok

fz6 os yamaha sulyado eves dija mennyi? (78 LE)
Nem tudom mennyi az új ára.Én 100 euroért vettem,tavaly összel.15ezer?
Egy kis érdekesség a motordöntés tudományáról, na meg hogy miért is jó:)
http://www.pasztoy.hu/motor/do...
Pályázás: kérdezd Ottót az MT fórumon, én csak feltettem a hírt, mert Ő ide nem jár. Gondolom agyontuningolt pályagéppel nem lehet majd felmenni.

Ádámék: HUMOK
TeeJay! olvastam a pályamotorozásba amit irtál! nem rossz ötlet , de arra kiváncsi lennék hogy lehet kiszürni hogy csak amatörök legyenek és ne legyenek ugymond olyan "vad állatok"

illetve az a oktatás az gondolom különállo dolog ,arrol hol lehet olvasni
hali mit kérsz érte?
Tényleg. Elkerülte a figyelmem. Köszi!
jót nézel?! ezt lesd meg! tudomtmmal eza ember sose árult castrolt ,motult gyakrabban
Nincs már csak Castrol, úgyhogy marad a bolti ár.
Sziasztok! Érdekel valakit 1szélterelö plexi 2006ig gyártott fz6n re? Majdnem új alig használtam.