Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van valamelyik FZ6 tulajnak xenon izzó a motorjában?Pontosan milyen kell bele?Macerás a beszerelés?És egy oldalat tudna adni valaki ahol találok megfelelőt?Köszi.
szép motor
Sziasztok!

Eladó Yamaha FZS 600 Fazer, 2003.07., második tulajdonostól, rendszeresen karbantartott, szervizkönyv, törzskönyv. Magyarországi, gyári kulcs, GIVI túraplexi, új akku, nagyon szép állapotban áron alul. Ár: 790eFt. Érd.: 20/3508433
140-ig jó, fölötte már nem ér semmit :(
Telefonoddal mi van mért nem veszed fel?
tiéden van plexi , van annak értelme vagy csak dísz
ujra fent van! igazábol nem kell egy protékája sem, mert hasidomom van, szélterelő nem kell, xenon ra meg nincs kess
de viszont annál jobban érdekelne hogy milyen festékkel festették neki a hasidomot, mert azt mondja használtak a cuccok, de a fényezés az hibátlan rajta, nekem szörnyen nézz ki, sok kavicsfelverődéstől a hasidomom
oké! kösz , rákérdezek hogy mit árul még
vaterán hírdette -de szerintem már kibaszták, mert megadta az e-mail címét :))
Helló!
Én az akksikat az Akku-r bt.-nél veszem IX. ker Illatos út. Nagyon normális áron adják.
melyk oldalon hirdeti? itt az aproba nem láttam!
kösz hogy szoltál!
Peti!
umiklos@optimusz.hu címen egy emberke gyári narancs hasidomot, és nem gyári (de nem is givi, valószinüleg Rmax) plexit árul. Nézd meg, ha érdekel!
nincs még képem a motorról, adatnak meg az e-mail van üdv!
Mi ez az állatkodás? Adatlap smafu?
Ne rinyálj! Vasárnapra jobb időt ígérnek, én is AKAROK menni egy kört!
üdv. yamaha fazer 600/400-hoz keresek elsővillákat , valamint ami elől törik mindent, 1998-2004- köztihez. timua@invitel.hu köszi!
januárban inditottam be utoljára motorom szörnyűűűűű
csövi

vettél már gumit
Szia!
Kérdésem lenne/ újj-e, gondozás mentes-e, mennyi idős?/

Előre is köszi!
Üdv nálam van jó -gyári- akku 1 db. 10pénz.
Adjon az Isten!

Segitséget szeretnék kérni tőletek, meghalt az aksim tudna valaki 1 boltot ahol esetleg elfogatható árban vannak gondozásmentes újj aksik? YT12B-BS. vagy YT12B-4. érdekelne előre is köszi szebb JÖVŐT!
kűld el a számod 70-332-1017-re
Ezzel én is így vagyok, de ismerek olyat aki október körül kivonatja, februárba meg az első napsütötte napon meg szétb*ssza az ideg
azért még el fér az 20ló a háznál
Szia!
Roppant egyszerű : 111 szorozva 300-zal = 33300.
A Te motorod teljesítménye 110.3 Kw