állitolag jopár moci szenvedett ilyenbe, de hallottam olyat akinek nem volt baja ,kicseréltette, és utána lett szar enyém bele esik a cserébe de nem cseréltettem ki
Mi az a sterimov? Ha a nagynyomású mosóra gondoltál( STERIMOB)
akkor azt én nem javasolnám.... Ha hagyod a brigéciolt, hogy leoldja
a koszos szennyeződéseket akkor elég simán leöblíteni...
A nagynyomású mosó sajnos már be tud szórni a lánc gumitömítése mögé...
Szervusz Olivér! Végre van időm, itt vok.
Szóval KATICA!
A markolatfűtés lehetőségén nem ajánlatos elmélázgatni, ha az ember fanatikusan szereti a mocizást(akár mikor : télen tavasszal ősszel) , akkor nem rosz ötlett a markolat fútés. Nekem spec Saito van. Naggyon jó! IMÁDOM! Ha egy átlagos kesztyűben vagy akkor 10 c-fokig oriási komfort érzetet nyújt hosszútávon és rövidtávon is egyaránt. Van még egy Oxford nevezetű márka is, aminek az a hepje, hogy mivel régebb óta gyárt markolatfűtést, így többet kérnek érte ,de szeretném megjegyezni, hogy kibontva megvizsgáltam mind a 2 fajtát(és a technikai adatokkat is összehasonlítva=tottál egyforma mind a kettő, csak design különbség van, ja és persze ár (néhány ezer) :) . Nekem a Saito, nagyon frankón működik kb 60 másodperc alatt meleget varázsol a mancsom alá.
Ki is próbáltam, felkavartam vele Debrecenböl Gyöngyösre 13 fok ban és nem a kezem fázott, hanem inkább az arcom :D !
Szó mi szó, csak ajánlani tudom !
Szijja! Köszi kedves vagy. Az az igazság, hogy nem is láttam adatlapot, meg igazából nem akarok állandó tag lenni - hisz csak a páromat akarom meglepni a mocihoz valamivel - ezért nem is szándékoztam részletesen kitölteni. Úgy látom nem igazán jó helyen keresgélek, hisz nem nagyon tudtok segíteni.
Még egyszer köszi!
szijja
Kata
Szia Kozmax!
Hallottam, hogy elő szokott fordulni FZ6-osokon a fojtószelep szenzor meghibásodása. Mint típusbetegséget emlegették.
Kérdésem, hogy az én 2007-es motoromon is előfordulhat ez a meghibásodás, vagy ezt már orvosolták? (FZ6-N 78 Ps)
Valamint engem is érdekelne a véleményed a lánc mosásával kapcsolatban. Brigi, vagy nem brigi? Egyébként a könyve gázolajat ír a mosáshoz.
Válaszodat várva üdv.
Katiica, ezt arra ért, hogy itt az a szokás, hogy akkor válaszolunk a kérdéseke, ha a kérdező veszi a fáradságot és kitölti az adatlapját, és legalább egy képet feltölt magáról. Mindezt azért, hogy nagyon minimálisan megismerjük a másikat, és valakit a sorok mögé tudjunk képzelni.
Amúgy én nem használok marokfűtést, de ahogy nézegettem neten, 15e Ft körül kezdődnek. Vannak itt olyanok akik használnak, ha elolvassák válaszolnak...
ezeket, amiket írtál milyen sűrűn kell cserélni? csak mert magam szervizelem a gépet és én csak olajat szoktam 6ezrenként...
Mond meg a frankót. Te hogy takarítod a láncod egy esős-saras túra után?
Nem baj erre való a holt szezon.
Teljesen elment a kedvem a láncmosástól..
Nem tudja valaki, hogy mikor lesz legalább 10 fok?
akkor azt én nem javasolnám.... Ha hagyod a brigéciolt, hogy leoldja
a koszos szennyeződéseket akkor elég simán leöblíteni...
A nagynyomású mosó sajnos már be tud szórni a lánc gumitömítése mögé...
Ha valakit érdekel, raktam fel művészi képeket a mocimról
Szóval KATICA!
A markolatfűtés lehetőségén nem ajánlatos elmélázgatni, ha az ember fanatikusan szereti a mocizást(akár mikor : télen tavasszal ősszel) , akkor nem rosz ötlett a markolat fútés. Nekem spec Saito van. Naggyon jó! IMÁDOM! Ha egy átlagos kesztyűben vagy akkor 10 c-fokig oriási komfort érzetet nyújt hosszútávon és rövidtávon is egyaránt. Van még egy Oxford nevezetű márka is, aminek az a hepje, hogy mivel régebb óta gyárt markolatfűtést, így többet kérnek érte ,de szeretném megjegyezni, hogy kibontva megvizsgáltam mind a 2 fajtát(és a technikai adatokkat is összehasonlítva=tottál egyforma mind a kettő, csak design különbség van, ja és persze ár (néhány ezer) :) . Nekem a Saito, nagyon frankón működik kb 60 másodperc alatt meleget varázsol a mancsom alá.
Ki is próbáltam, felkavartam vele Debrecenböl Gyöngyösre 13 fok ban és nem a kezem fázott, hanem inkább az arcom :D !
Szó mi szó, csak ajánlani tudom !
Pl.: Innen megrendelheted : http://kelomotor.hu/markolatfu...
Még egyszer köszi!
szijja
Kata
Hallottam, hogy elő szokott fordulni FZ6-osokon a fojtószelep szenzor meghibásodása. Mint típusbetegséget emlegették.
Kérdésem, hogy az én 2007-es motoromon is előfordulhat ez a meghibásodás, vagy ezt már orvosolták? (FZ6-N 78 Ps)
Valamint engem is érdekelne a véleményed a lánc mosásával kapcsolatban. Brigi, vagy nem brigi? Egyébként a könyve gázolajat ír a mosáshoz.
Válaszodat várva üdv.
Amúgy én nem használok marokfűtést, de ahogy nézegettem neten, 15e Ft körül kezdődnek. Vannak itt olyanok akik használnak, ha elolvassák válaszolnak...
Brigivel takaritom láncom azt általában 40 ezrenként cserélem.