Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi utána nézek
plexi ittlink
a kiput corsaro v alex,plexit megkérdem
arra lettem volna kiváncsi hogy hol lehet venni öket és mennyiért de hogyha kaptad akkor
bocs nemolvastam. a plexit ajándékba kaptam úgyhogy annyit tudok róla mint te,mire vagy kiváncsi?
kiput most szereztem
fézerpéter valamelyik fórumban kérdeztem a kidörrentödröl és a plexidröl irnál róla honnan mennyi pénz stb elöre is köszi
szia rozsdamentes énis szinteres ferodót használok
Bakker, most látom csak!
Ismerős
Igen, rozsdamentes, nyugodtan beszerelheted, vagy szereltedheted
kb 130 péz
értem, és menyni be fáj egy ilyen "beültetés" a gépnek
Telószám az adatlapomon.
http://agomotors.hu/
AGO Motors - Tuning, Performance Parts and Accessories
Akit érdekel a Power Commander, az itt olvashat róla: link
Igaz, hogy a tesztmotor egy MT01, de a működése rendesen levan írva.
Sziasztok!

Lehet h hülye kérdés de azért megkérdezném, hogy az FZS1000 fazeren a gyári féktárcsák azok rozsdamentes acélból készültek? mert szeretnék ferodo szinter fékbetétet venni de csak rozsdamentes tárcsához jó.
én ezt értem de mi a konkrét neve ennek a pc-nek hol és mennyibe kerül power commander? vagy más?
nem értem a kérdést... az hogy villanymotor lett nem elég előny, ahhoz képest, amit előtte produkált? tipikus négyhengeres tünetek, elkezd húzni aztán egy fordulat után mintha meglökött volna valaki hátulról... vagy bizonyos fordulatszámon, egyszer csak egy lyuk a nyomatékban... ilyenek. illetve a sportdob miatt visszadurrogott fix gázálláson gy hogy egy pillanatra el is vesztette a nyomatékot... ez mind eltűnt. igaz erősebb nem lett a gép, de legalább "egyenletes" kiszámítható. ha erősebb gép kell majd, áttételt cserélek és kész
engem is érdekelne mi ez a pc?
szia!

miért jo ez PC azon kivül hogy a motorodbol "villanymotor" lett
tudsz rola valamit mondani
jól néz ki hogyha a hangja is jó érdekel adj elérhetöséget
Boldog Új Évet mindenkinek!

FZ1-es kollégák! megnéztem "az" RTL es riportot az FZ1 ről... volt már szerencsém élőben beszélgetni Tóth Zoltánnal aki teszteli a mocit, mert ő tartotta az euroringen nekünk a motoros oktatást, akkor is, és a riportban is nyugodtan hinni lehetett neki. ő nem azt mondja, hogy egy "kissebb" motorról átülve nem fogod azt érezni, hogy majd össze csinálod magad úgy megy a gép... hanem azt, hogy az áráért, alapból benne kellene lennie egy ilyen gépben annak, amit utólag úgyis belerakatsz... a PC. mióta az enyémben benne van, mintha kicserélték volna a blokkot, mintha elektromos motoron ülnék, ahogy húzom, úgy megy. nem rángat, nincsenek ugrások a nyomatékgörbében.
Nem az életkor számít.
Na jó. Nagymotorral mindenképp... majd elmúlik.
Te is kezdő vagy az életkorodbol itélve.
Nem azért hogy megharagudj:)