Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A stílusa olyan, amilyen - lehet szeretni meg nem szeretni. Viszont Zoli itt sokakat körbemotorozna az E-ringen. Fél kézzel.
És akkor az MT01 milyen az SV-hez képest?
Pont most olvastam újra a tesztmotoros tesztet... Állat lehetett!

Amúgy az RTL-es gyerek a három hengert szereti. Legalábbis ezt olvastam valahol a Neten...
szerintem nyomatékát jobban érezni, erő nincs benne anyni ,simán leveri a fazer,, futóműve gyengus, féke gyengébb, sport dobbal jo hangja van viszont, röviden ennyi,
jah és elég kemény üllés van rajta
És az milyen az fz6 hoz képest?
ha nem is 1000en de 650esen mentem, azon is vizsgáztam,,,,
Mindenki áradozik itt a V2 nyomatékról de probálta már valaki? Egy Sv1000-nek 3 ezer alatt egy miliméter gázt sem lehet huzni, mert csak csapkod a lánc a marha nagy nyomatéktól. Azt 6ezertől megint elfogy, azt így annyit lehet rajta váltogatni, mint egy 2 ütemű vason. Perzse annak is meg van a varázsa, aki szereti.
igazábol hiába papol itt az elektronikárol, meg hogy milyen fejlett meg ez meg az,,, 4hengeres motornak nem lesz olyan nyomatéka alul mint egy 2hengeresnek, szerintem ő valami ilyesmit várt el ettől a motortol
Aki egy kicsit ért a gépekhez, az tudja, hogy alapvetően a furat-löket arányával lehet egy motort behatárolni, nyomatékos legyen, vagy pörgős. A BMW-m már alapjáraton is rendkivül nyomatékos volt, de nem is pörgött 6 ezer fölé, ennek megfelelően a csúcsteljesitmény is kicsi volt. Egy ilyen magas fordulatszámra tervezett blokk (R1) soha nem lesz olyan nyomatékos kis fordulaton, mint egy hosszúlöketű motor. Nézzük csak meg az Apriliát, vagy akár a Suzuki SV-t. Azok biztosan nyomatékosabbak......De mennyi a max fordulatszám? Mennyi a csúcsteljesitmény?
mondjuk amikor kiprobáltarettem én is észre vettem hogy alul nem igazán nyomatékos, ahogy ráültem mint az 1. ezres gépre kicsit többet vártam, de azért az se lehet tőle elvárni hogy olyan nyomatéka legyen alul mint valami v2es, csak 4 hengeres, ezek föntebb élnek, de szerintem egyel kisebb fogaskerket nyugodtan fel lehet rá tenni, akinek ilyen baja van
viszont küllem re nagyon tuti, nekem rohadtul tetszik
ez az riporter leeht sokat motorozik meg sokmindent kiprobált már, de hogy szaktudása nincs sok az tuti
Ez a csávó biztosan valami más márka iránt elfogult. Én sem állitom, hogy a világ legtökéletesebb mocija, de ez az ember hülyeségeket beszél. Előre egy kisebb lánckerék talán nem rossz ötlet, mert végül is minek megy egy gép 1.-ben 140-et? Továbbra is az a véleményem, ha valakinek tetszik és ilyet akar venni, próbálja ki! Ennyi....
sikerült lejátszani! nekem a sima explorer se játszotta le, felkeleltt tennem egy adobe flash et
most már megy de csak IE en
Nem codec. IE alatt megy szépen. Sima flash video...
.flv formátumban van a videó. Valamilyen kodek kellene, azért nem megy sztem.
XP Codec pack talán orvosolja a problémát.

Akrapovicnak ne a görbéjét nézd, hanem a hangját...Fz1 alatt durva nagyon, gázelvételnél ropog, durrog, kegyetlen feeling : )
Firefox alatt nekem se megy. Még ha kikapcsolom az ADBlockert, akkor se. IE...
Biztos igaza van, sokkal tapasztaltabb motoros, mint én. Majdnem minden teszten azt írják, hogy alul nem elég jó.
Én csak az FZ6-tal és a Z750-nel tudom összehasonlítani, azoknál sokkal jobb. Még így is, hogy egyelőre csak magázódunk.
Mondjuk kíváncsi lennék egy Tuono-ra, amire mindenki azt mondja, hogy vérbeli naked. Viszont a nyomatékgörbe alapján az se húz 3000-től, szerintem: Tuono Dyno

Ennél már az FZ1-é ránézésre is sokkal jobb: FZ1 Dyno

Tegyen rá kettővel kisebb lánckereket előre és akkor majd jobb lesz. Nekem így parasztosan is nagyon jó.

Bár ez az Akrapovic dob, a görbe alapján, nagyon meggyőző... Csak csúnyább, mint az eredeti...
ezen az oldalon össze van gyüjtve! http://fz6.uw.hu/ , szervizen belül megtalálod
Kozmax, freemailpeter, köszönöm a válaszokat, elkezdem felhajtani bontóból, ha nem megy akkor rendelek.
nekem miért nem játsza le
Igen, ezt én is láttam, gyakorlatilag csak fikázta végig.
FZ6-ról nincs hasonló videós teszt valahol?
http://www.rtlklub.hu/musorok/...

Főleg Fz1 tulajok nézzék meg! Sztem mindenki cáfolni fogja a tesztben elhangzottakat.
törött motorbol tényleg olcsobban kijösz! esetleg bontoban, hátha valamilyen madár benne hagyta
Darabonként nem megvásárolható, csak a készletben.

Cikkszáma:5VX-28100-00 Ár:17236Ft

Vagy felhajtaszegy törött mociból
A rugó előfeszitést állitó kulcsot meg lehet vásárolni valahol utólag? A 32-es kulcs, a kerékcsavaroké?
ez amolyan motorosok paradicsoma lehet, ha jol gondolom
ez igaz hogy sokan vannak, de időben ott kell lenni! nem muszály 2 órával előtte ,mert mindekit egyszerre engednek be, aztán csak a te gyorsaságodon mulik hogy mennyit kell várnod
de mondjuk ha tényleg ott vagy hamar és sikerül hamar is feliratkoznod akkor én ugy vettem észre az első 2 menetben kevesebben vannak,
amikor először mentem a yamaha tesztnapon már a saját motorommal alig volt 14-15 ember, 2.ra már kicsit többen 20-25 a következőkbe meg szarásig voltak, meg az azutániakban is