Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Karu! Majd tavasszal valamikor arra járok és megmutatom.

Ez az R6-os kezdő motoros meg nem tudom mit szórakozik itt... semmi baja a netemnek. Nem bírja elolvasni, hogy ez nem az MZ fórum. Elnézést kérek miatta.

De abban egyetértek vele h jól néz ki a tied is.
Nem tudom hol lakik.
Helló! Jos88 haverja vok, és úgy néz ki, hogy beszart a net náluk, vagy nem tudom.. Azt mondta, hogy üzenjem meg a nevében, hogy kurva jól néz ki a motorod és ha gondolod, bármikor megmutatja ő is az övét! Ha írjál egy fél órával előbb, hogy mikor mennél, hogy biztos otthon van-e.
Tied meg egy putri bontásra sem venném meg a roncsodat.
Kabb be ez valóban egyedi annyira hogy túrára nem is alkalmas.
Látod, ez egyedi, a tiéd meg csak egy átfestett tífusz!
Igazán szép ez a motor szeretném látni élőben én is keszis vagyok Kálmán u 48.
TeeJay!
Ha már itt tartunk ez kajak durva, pont most nézem , hogy ez Gyöngyösön van én meg jelenleg itt vok fősulin ebből is látszik vak tyúk is talál szemet
beszarás még 1 szer kössz
Hálásan köszönöm!
Nincs benne szerencsére motorikus tuning. Úgy azért már elgondolkoztam volna, hogy megvegyem-e.
VEGH-TECH KFT
Ifjusag U5
H-3334 SZAJLA - HUNGARY

e-mail: veghtech@freemail.hu
Üdv néktek vas lovasok!
Segítségre lenne szükségem, szeretnék venni öcsimnek a yamaha fz6/s jére egy fokozat visszajelzőt méghozzá STARLANE típusút, NEM TUDNA NEKEM SEGÍTENI VALAKI?! Hol a fenébe lehet ezt megvenni a határon belül, van egyáltalán valaki aki forgalamzza idehaza, mert mutogatta nekem ,hogy akar 1 ilyet, gondoltam meglepném vele, de nem is olyan egyszerű :(
gratula
valami motorikus tuning van benne
Most még csak ez a pár kép van róla.
OK! Jos88!Az is érdekelne,hogy fekete-e a jobbos ülésoldalidom,mert az kellene?!Az ülés és az idom együtt érdekel ebben az árban!juzoli@freemail.hu-ra írj légyszi telefonszámot és megbeszéljük mert kamionozom és nem mindíg tudom jól beosztani az időm.Ha esetleg kormányod is lenne,de majd beszélünk.köszi:ZOLI
Erről van szó...
Csak ez a 2 jó? Mert a BOS-nek is szép hangja van, van hozzá dB killer meg E tanusítvány.
Raido, Peti, Kozmax!
Köszönöm a válaszokat, holnap felhívok pár bontót!
márpedig nekem ennyiért adták el! ha hiszed ha nem!
33,5k az SW-motech középállvány nagyvas.hu-n
Semmelyik bontos nem adja oda annyiért Ők is tudják az újárakat!
Csak a stender 35702Ft, plusz, még egy két apróság rugó, távtartók, stb.
SV-Motech gyártmányúból szerintem van olcsóbb.

A világon gyártott összes járművet, ha alkatrészekből akarja összeszerelni az ember, akkor minimum a 10X-es összeg fog kijönni.
lehet hülye kérdés de menynire megbizhatok ezek a tank táskák?
nem karcolják a tankot? makulátlan marad egy görönygyösebb tura után is?
Motorodról tegyél már fel pár képet, nagyon jól néz ki!
Az adatlap kommandó üzeni, hogy akinek nincs kitöltve az adatlapja annak nem válaszolunk!