Nem, még nem vettem meg, és ezt attól szeretném függővé tenni, hogy be tudom-e kötni magam, vagy nem.
Szeretnék fokozat kijelzőt, de nem szeretném, ha másvalaki kötné be. Ezért kérem a segítséged.
Sok valilálás után úgy döntöttem, hogy február környékén beruháznék egy FZ6 S2-be, remélem nem bánom meg:-) Mivel én az idomos gépekhez vonzódok igazán, így szeretném ha lenne oldalidom és hasidom is a gépen. Nem tudjátok véletlenül mennyibe fáj? Tapasztalatotok szerint ezt bele lehet alkudni a vételárba (ha újról beszélünk)?
A magasított plexi mennyit segít (ja és ennek árára is kiváncsi lennék)? Na jó, több kérdéssel így kezdésnek nem bombáználak titeket. Előre is köszi a válaszokat!
Valójában megvetted már vagy csak ezutánn akarod? Vásárláskor kapni fogsz hozzá eggy magyarnyelvü leírást
amibenn a bekötés nem túl eggyértelmü , de programozása igen. Valójában 5 vezeték van ,amiböl eggy a programozó szál.
Köszönöm! Még pár kérdést feltennék:
Ezek szerint csak négy vezetékből áll az egész.
Hogyan kell beállítani, hogy a váltóvillám akkor jelezzen, amikor akarom?
Azt mondta a boltban az eladó, hogy beszerelés után be kell programozni a fokozat kijelzőt. Ezt hogy kell csinálni?
Köszi szépen!
A váltóvillám ,az általad beállitott motorfordulaton felvillano jelzőfényt jelenti ,így ideális a max gyorsulás.
A bekötéshez hajtsad fel a tankot ,itt megtalálod a vezérlő elektronikának a csatlakozóját (nagy csatlakozó ,sok vezetékkel) keresd meg a fehér/sárga vezetéket (csatlakozó bal felső sarok),kössed rá a GPT sárga vezetékét,
keresd meg a szürke vezetéket a csokiban (felső sor jobbról a hatodik) idekössed a GPT fehér vezetékét.
A GPT barna (12V-),zöld (12V+)vezetékét én a hejzetjelzö vezetékeire kötöttem mivel ez a gyujtással folyamatossan megy .Fotókat nem csináltam , a motort már összeraktam.
Az túlzás, hogy jól mutat. Ilyen nincs senkinek sem, azért vett egyet. Hogy miért nincs senkinek azt sejtem. Vagy azért, mert annyira drága cucc, hogy senki nem tudta megvenni, vagy annyira haszontalan műszer, hogy senkinek sem kell, szinte ciki a használata.
Ezt mindenki döntse el, melyik csoporthoz tartozik. Én az utóbbihoz. Homasita tuningot nem teszek a motoromra.
Meg tudod csinálni.