Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen, nagyon szuper lett..1 évbe került, meg 4 szerelőbe, de aztán az volt a baja, amire én gondoltam, jobb ha az ember saját maga győződik meg a dolgokról.. te mit szeretnél csinálni vele?
ilyen kontár munkát, mint ahogy ezt a motort összerakták.. mindent kalapáltak és semmit sem cseréltek...
én hallomásbol ismerem őket, vagy neted akadtam rájuk, de szerintem csak törött motorokkal foglalkoznak
és azota sikerült megcsinálni? jo lett? a 20w s olaj nem sürü
ismered őket? mit hallottál róluk? többet soha nem vennék ot semmit, de sajnos én voltam a hülye...
nem volt bajuk, csak az egyik görbe volt, meg egy szerelő nézte meg és azt mondta az a baja... dehát nem..
Sziasztok!2005-ös fz6-hoz: ülés ,és ülés alatti jobboldali oldalidomra,esetleg kormányra lenne szükségem.Köszi előre is!Zoli.
igen, persze, ugyanojan rugót, mert az egyik görbe volt és azt mondta egy nagy szakértő, hogy az a baja..eredeti rugót vettem bele a yamaha-ban, 16ezer volt egy pár. Asszem 20w-s teleszkópolajat raktam bele, 0,467liter kell egy telóba, de a szervízkönyvben le van írva, hogy hogyan kell ellenőrízni......
sajnos muszály volt belefolynom ezekbe a dolgokba, de már okés lett..
variálni akarsz a telón?
Persze, hogy olvastam, csak ott nem írt senki láncsapkodásról...

De nem is ez a lényeg, hanem: Mindenkinek B.Ú.É.K.!
csak érdeklődés,,,,
Azt melyik rugókat? Azoknak mi volt a hibájuk?
Márka motor
BUÉK amúgy mindenkinek
Benzinben és balesetmentes km-ben gazdag, sikeres Boldog Új Évet Kívánok Nektek!
Jó reggelt, napot!
Miért érdekel az első lengéscsillapító ennyire, szét akarod szedni? Van valami gond vele?
Boldog új évet Mindenkinek!
és ugyan ilyen rugot vettél bele hol és mennyiért meg pontosan milyen olajat raktál bele, meg mennyit fejfájos kora reggelen lehet kicsit sok a kérdés
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Boldog Új Évet Mindenkinek és balesetmentes vezetést az úton közlekedőknek.
amúgy buék! kicsit be vagyok nyomva....
sajnos nem v olt a teleszkópnak csillapítása.. ezért szedtem szét, lehúzógyűrűket és rugókat kelltt cserélni..egy paksi motorkereskedés vágott át sajnos..nem tudtam mit tenni, beírták, hogy a motor sérült volt...
ez van
a zöldfülűség átka
mégegyszer buék!
őőőő azt hiszem idén én irtam be az első hozzászolást
tavaly meg az utolsót
és viszonylag ocson is meglehet uszni,,,
azt mondják nagyon könyen átlehet varázsolni 98 pacissá
Vajon a 78Le-s változat elektronikája megegyezik a 98 Le-s gépével?
Boldog új évet kívánok Mindenkinek!
amugy miért szedted szét
valahogy igy néz ki,,,
semmi baj nincs vele, csak én azt hittem ezekben linaris rugo van
aminek a menetemelkedése egyenletes