igen, nagyon szuper lett..1 évbe került, meg 4 szerelőbe, de aztán az volt a baja, amire én gondoltam, jobb ha az ember saját maga győződik meg a dolgokról.. te mit szeretnél csinálni vele?
igen, persze, ugyanojan rugót, mert az egyik görbe volt és azt mondta egy nagy szakértő, hogy az a baja..eredeti rugót vettem bele a yamaha-ban, 16ezer volt egy pár. Asszem 20w-s teleszkópolajat raktam bele, 0,467liter kell egy telóba, de a szervízkönyvben le van írva, hogy hogyan kell ellenőrízni......
sajnos muszály volt belefolynom ezekbe a dolgokba, de már okés lett..
variálni akarsz a telón?
amúgy buék! kicsit be vagyok nyomva....
sajnos nem v olt a teleszkópnak csillapítása.. ezért szedtem szét, lehúzógyűrűket és rugókat kelltt cserélni..egy paksi motorkereskedés vágott át sajnos..nem tudtam mit tenni, beírták, hogy a motor sérült volt...
ez van
a zöldfülűség átka
mégegyszer buék!
sajnos muszály volt belefolynom ezekbe a dolgokba, de már okés lett..
variálni akarsz a telón?
De nem is ez a lényeg, hanem: Mindenkinek B.Ú.É.K.!
BUÉK amúgy mindenkinek
Miért érdekel az első lengéscsillapító ennyire, szét akarod szedni? Van valami gond vele?
Boldog új évet Mindenkinek!
sajnos nem v olt a teleszkópnak csillapítása.. ezért szedtem szét, lehúzógyűrűket és rugókat kelltt cserélni..egy paksi motorkereskedés vágott át sajnos..nem tudtam mit tenni, beírták, hogy a motor sérült volt...
ez van
a zöldfülűség átka
mégegyszer buék!
tavaly meg az utolsót
Boldog új évet kívánok Mindenkinek!
aminek a menetemelkedése egyenletes