Tegnap 60 ma 40 km-t toltam le Bp-n és környékén. Ma alig, tegnap viszont találkoztam jópár motorossal. Remélem mostmár minden héten lesz ilyen 7-9 fokos napsütéses idő : )
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem már nagyon hiányzott ez a tavaszi hétvége! Utoljára novemberben ültem motoron. Jól esett gurulni egyet. Találkoztam egy-két motorossal, de nem voltak sokan. Ki volt kint még?
hát viccesnek vicces, de szerintem ez csak egy promó videó nem kell elhinni, hogy mindig mindenki Akrás köpenyben dolgozik és röptében mér a digitális tolómérőjével pontosan.
ezek "egyszerű" ovál dobok, a fz6 kipufogoja kicsit más, már ha csak a alakjábol indulsz ki,,,, elméletbe lehetne belül egyterű is, meglehetne oldani, de ha jol láttam ennek a belseje ketté van osztva, mastekot is láttam ,annak is, biztos van valami oka,,,
Ha már a gép előtt ülök, megosztom Veletek: tíz perccel ezelőtt vettem le a trélerről az FZ6s-emet. Most a garázsban pihen, én meg indulok megünnepelni . Ja, és VÁROM A JÓ IDŐŐŐŐŐT!
Szia!
Bocsánat az OFFolásért,de mennyi ez a technika?
Marchello1@citromail.hu-ra kérném a paramétereket,évjárat,köbcenti,megtett km,esetleges hibák voatkoztatásában....köszönöm,Spin
Nem tudom hogy mennyi a gyári de biztos nem olcsó.
Én a Givit javaslom.
Sorozat gyártás nem megoldható. Munka menet szétvágod flexel utána felszereled a motorra aksi saru levesz COhegesztövel megheftel utána leszerel kőrbe hegeszt köszörül gittel szorogittel csiszol szinre fuj vissza szerel.
ezt igy leirni egyszerű de megcsinálni jó minőségben az már igényel egy kis hozzá értést.
Freemailpeter, TeeJay, Karu, köszönöm a válaszokat. Sajnos úgy látom, ez a feladat meghaladja a tudásomat és a lehetőségeimet. Reménykedtem, hogy nem kell átalakítani a csövet.
Karu! Esetleg vállalsz sorozatgyártást ilyen átalakításra ?
Ha bukógomba, akkor milyet javasoltok? A gyári tud annyival többet, mint az árkülönbség?
gondolom ti se nagyon döntögettétek...
Én is megjárattam a gépet délután, nagyon jól esett.
Én is csak 1-2 motorost láttam.
link
http://www.youtube.com/watch?v...
már nem rolad! hanem amotorrol
Üdv: kkg
Bocsánat az OFFolásért,de mennyi ez a technika?
Marchello1@citromail.hu-ra kérném a paramétereket,évjárat,köbcenti,megtett km,esetleges hibák voatkoztatásában....köszönöm,Spin
Gyari gombara 50eFt-ot mondtak, ezt sokallom.
Én a Givit javaslom.
Sorozat gyártás nem megoldható. Munka menet szétvágod flexel utána felszereled a motorra aksi saru levesz COhegesztövel megheftel utána leszerel kőrbe hegeszt köszörül gittel szorogittel csiszol szinre fuj vissza szerel.
ezt igy leirni egyszerű de megcsinálni jó minőségben az már igényel egy kis hozzá értést.
Karu! Esetleg vállalsz sorozatgyártást ilyen átalakításra ?
Ha bukógomba, akkor milyet javasoltok? A gyári tud annyival többet, mint az árkülönbség?
Esetleg kép készült róla?