Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az biztos nem ilyenkor kell küzdeni a majrécsikkal
nemtom én 10 fok alatt nem nagyon akarok mászkálni a vassal..
gondolom ti se nagyon döntögettétek...
Tegnap 60 ma 40 km-t toltam le Bp-n és környékén. Ma alig, tegnap viszont találkoztam jópár motorossal. Remélem mostmár minden héten lesz ilyen 7-9 fokos napsütéses idő : )
Sziasztok.

Én is megjárattam a gépet délután, nagyon jól esett.
Én is csak 1-2 motorost láttam.
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem már nagyon hiányzott ez a tavaszi hétvége! Utoljára novemberben ültem motoron. Jól esett gurulni egyet. Találkoztam egy-két motorossal, de nem voltak sokan. Ki volt kint még?
hát viccesnek vicces, de szerintem ez csak egy promó videó nem kell elhinni, hogy mindig mindenki Akrás köpenyben dolgozik és röptében mér a digitális tolómérőjével pontosan.
Azért aki egy kicsit is műszaki beállítottságú, annak szemet szúr a videón 1:26-nál az ezredes tolómérővel hogy mérnek!
link
ezek "egyszerű" ovál dobok, a fz6 kipufogoja kicsit más, már ha csak a alakjábol indulsz ki,,,, elméletbe lehetne belül egyterű is, meglehetne oldani, de ha jol láttam ennek a belseje ketté van osztva, mastekot is láttam ,annak is, biztos van valami oka,,,
azt hittem már rég kész az 1.felnid is
Bár ez nem metszeti rajz, de ha megnézed akkor el tudod képzelni milyen egy metszet : )

http://www.youtube.com/watch?v...
Itt va nnak a képek
gratula! mikor látunk képet?
már nem rolad! hanem amotorrol
Ha már a gép előtt ülök, megosztom Veletek: tíz perccel ezelőtt vettem le a trélerről az FZ6s-emet. Most a garázsban pihen, én meg indulok megünnepelni . Ja, és VÁROM A JÓ IDŐŐŐŐŐT!

Üdv: kkg
Az már teljesen elfogadható ár .
én mondjuk használtan vettem, de igyis 20körül volt,,,
Szia!
Bocsánat az OFFolásért,de mennyi ez a technika?
Marchello1@citromail.hu-ra kérném a paramétereket,évjárat,köbcenti,megtett km,esetleges hibák voatkoztatásában....köszönöm,Spin
[13703] ?
Jo ez a leiras, szinte kedvem lenne megcsinalni, de sajnos nincsenek lyen eszkozeim...

Gyari gombara 50eFt-ot mondtak, ezt sokallom.
Valaki nem tud sportdobról valami használható metszeti rajzot feltenni?
Hát itt nincs valami nagy élet.
Nem tudom hogy mennyi a gyári de biztos nem olcsó.
Én a Givit javaslom.
Sorozat gyártás nem megoldható. Munka menet szétvágod flexel utána felszereled a motorra aksi saru levesz COhegesztövel megheftel utána leszerel kőrbe hegeszt köszörül gittel szorogittel csiszol szinre fuj vissza szerel.
ezt igy leirni egyszerű de megcsinálni jó minőségben az már igényel egy kis hozzá értést.
Freemailpeter, TeeJay, Karu, köszönöm a válaszokat. Sajnos úgy látom, ez a feladat meghaladja a tudásomat és a lehetőségeimet. Reménykedtem, hogy nem kell átalakítani a csövet.

Karu! Esetleg vállalsz sorozatgyártást ilyen átalakításra ?

Ha bukógomba, akkor milyet javasoltok? A gyári tud annyival többet, mint az árkülönbség?
A tankot sikerült tágítani?
Esetleg kép készült róla?
Tessék