Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most le kell lépnem, de este megpróbálok képet küldeni. A hangjában sem fogsz csalódni, nagyon dögös.
érdekel csak nem tudom hogy nézki tudsz képet küldeni?
Nekem van egy EGRUS sportdobom, vadi újan vettem, erre való. Gyönyörű hangja van, csak a szomszédaimnak nem jön be, mikor melegitem a gépet az ablakuk alatt. Szinte vadi új, karcmentes, két napig volt felrakva. Ha érdekel, 40-ért a tiéd. Egyébként grat a géphez!
Ja, kormányom az nincs, azt az egyet nem adták vele.
Egyértelmű... 30ért még odaadom a 2-t ha gondolod. Ennél kevesebbért nem. Nem akarom mindenáron eladni.
Használd egészséggel!Szerintem így is szép a bicaj!
jos88 nagyon köszi a rugalmasságod de ez drága nekem!Illetve jóval olcsóbban érdekelne.a baloldali idomot8000-helyett5000-ért hozták,de most egy jobbos kellene.Lustaságból kifolyólag még végig se kérdeztem a bontókat,hiszen nem sietem el a vásárlást,mert így is meg lehet ülni a mocit gond nélkül.A teljes s-es fejidomot amin persze van még pár repedés meg karc lámpákkal plexivel és azoldalidommal együtt vettem 95000-ért!230.000-körül lett volna!Az ülés és az idom 30.000-alatt érdekelne.Esetleg ha kormány lenne az is érdekelne.DE NEM KELL MEGSÉRTŐDNI,HISZEN EZ CSAK ÜZLET!
Juzoli! Akkor én eladnám neked az ülésem, meg van oldalidomom is, ha gondolod. Az ülés újszerű állapotú. 30 e Ft-ra gondoltam. Az idomot meg majd még megbeszéljük, feltéve, hogy érdekel.
sziasztok! tavaly május-ban vettem ezt a király gépet de szeretném lecserélni az ocsmány kidörrentöjét hogyha valaki tud valami jót yosi vagy akra megköszönném meg egyéb kiegészitök is érdekelnek
enyémmel nem kellett semmit csinálni és pöpec állapotban volt/van
ööö... itt. de ezzel a címmel konzultálj konkrétan: sztamas@suzuminn.hu... amúgy korrektek voltak csak hát elméletileg ezért a pénzért 2 sztendert kellett volna kapnom
én bajai bontoba vettem 5000ft ért még egy szinterezést ráküldtem, hogy pofája is legyen

egy mailt löktem még!
Hol vetted?
13k volt... átb*sztak na mindegy... faján működik a sztender na
Elég sok bontóban kerestem már, sehol nem volt.
Még keresgélek.
Raidot rábeszéltem egy bontottra, eredetileg hátsó állványt akart venni - talán egy 10-esből megúszta.
5-6 rugó bontóban egy közép álvány.
ne hogy azt hidd a közép szetender olcsobb! régebben kérdeztem , felejsd el szerintem!kivétel ha milliárdos vagy
bármelyik bontoban kapsz! és ha a festése nem kielégtő semmipénzért lefestik, vagy te magad is
Igen, ezek az árak csöppet eltúlzottak! Hatvanezer forint egy ülés? Kíváncsi vagyok mennyibe jönne, ha alkatrészekből rakna össze az ember egy motort.
Szia Kozmax!
Megnéznéd, hogy gyári középtámasz mennyibe kerül? 2007-es. Köszi!
Zoli! Én a hejedben körbetelefonálnék pár helyet: Motor bontók
Hello! Nekem is egy ilyen van mondjuk kivülről hibátlan. de a zár része annak is kivan szakadva a müanyagvázból.
Az úl alkatrészek árai:
A komplet ülés: 57726Ft
A huzat rá: 20914FT
Üdv! Nekem van ülésem, csak nem tudom eldönteni eladjam-e a gyári hátulját a motornak... Azt se tudom mennyibe mérnek egy használt hátsó ülést (hibátlan állapotú), vagy legalább hogy egy új ülés mennyi, viszonyítási alapnak. Ha tudsz mondani valami árat akkor átgondolom.
szia "kozmax"!Az ülés egy helyen ki van szakadva,de nemez a baj mert ez kissé zavar csak!A nagyobb hiba hogy ez csúszott moci és az ülés alsó- hátsó-részén ahol a segédvázba belekattintod vagy,lezárod az ülést onnan miden letört belülről és most úgy ülők rajta,hogy az első műnyagkarom fogja csak az ülést+a saját súlyom.a hátsó zár nem!az ülés műanyag alsórészéről letőrt a pánt ami a zárba csatlakozik!Köszi!ZOLI