Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

durva lett a motorod Karu, nekem ez már egy kicsit sok.. de frankó
az első felni marad fekete?
őőő, nem kötekedésképp, deee, piszkos a középsztender alja...
Szép a Vas, a tankot sikerült nagyobbra ütlegeltetned?
Az első is fújva lessz csak még odáig nem jutottam.
Tényleg nem rossz, de én a két felnit egyforma szinűre festettem volna........Egyébként szép, gratulálok!
Fasza, még nem láttam ezeket !
BÉkÉs boldog karÁcsonyt mindenkinek!
Karu szép lett a motorod!
Boldog Békés Karácsonyt Kívánok minden Kedves fórumozónak!
:))))))))))))))))
Jajj, ezt akartam: link
Boldog karácsonyt kívánok minden fórumtagnak ezzel a kedves kis karácsonyi dallal:
link
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
Így van.
3 napon belül bármire mondhatod, hogy kenje a hajára az eladó...
A MOTUL.hu-n 0.47 litert ír bele, ez gondolom mindkét szárba való mennyiség. Nem tudom igazán.
Amikor még a SNOWFOX-nál dolgoztam, az volt a szabály, hogy az abroncsot hat éves koráig lehetett eladni új gumiabroncsként. Ez a személyautó gumikra volt igaz, talán teherabroncsokra. A motorkerékpár gumikra lehet, hogy más szabály vonatkozik. Az én motoromon 2006 júliusi abroncsok vannak, ezekkel vettem 2008 őszén.
valaki megtudja mondani hogy 2006 os fz6 ba 1 teloszárba hány dl olaj kell
ha megrendelsz egy gumit, és megmondod neki hogy 1évnél ne legyen idősebb és ők erre fel hoznak egy 3éveset , akkor nyugodtan mondhatod hogy nem veszed át ,,, mivel nem ebben állpodtatok meg,

igazábol nincs olyan hogy 2 év felett kedvezményt kéne adniuk, akárkinek is,,, általában minnél idősebb a gumi annál nagyobb kedvezményt adnak , persze nem mindenki!
ez első sorban gonolom azért van ilyen nagy akciok pl a yamahánál is ,hogy a készlet frissüljön, esetleg ujabb tipus jelent meg és leakarják cserélni, meg ne maradjon nyakukon az idősebb gumik, mivel nagyrész mindeki inkább fiatalabbat akar venni, aki mondjuk ismeri mi az DOT szám,,,

és akiknek nincs tapasztalatuk ebben azok nyakran belefutnak ilyen idősebb gumikba(akár 4-8 éves gumikba is), mivel az áruk rohadtul csábitó, de ezeket a gumikat is sok minden befolyásolhatja, nem feltétlen baj ha egy gumi 3 vagy akár 4 éves, ha azt megfelelően tárolták, ennek is megvannak a maga szabályai hogy hogy kell tárolni,,,
persze amiket irtam ezek a saját véleményeim és tapasztalataim,
én most vettem a yamaha-nál ezt a 2007.3.-as road attack gumit 23500-ért.. annyit nagyjából megért remélem, de ha azt mondják, hogy meghozatják? akkor nem tudom megnézni a dátumot.. 2 év felett már engedményt kell adniuk? vagy hogy van ez?
szerintem elég fontos ez a gumi dolog, mivel a motorod és az aszfalt között a gumi hozza létre a kapcsolatot,

ha egy valamilyen okbol megcsuszik a motor, szerintem egy puhább sportosabb gumi hamarabb viszanyeri a tapadását és akkor talán lehet is menteni valamit, mint egy pl egy turagumi.
persze olyan is lehet hogy jol megcsuszik a hátulja, majd megragad(visszanyeri hirtelen a tapadását) és jol átdobja a gazdáját és bukta lesz belőle, ilyet pályán látni
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!
Igazad van, 4-én lesz. De legalább van benne 9-es.. (2009)
A buszacsa pedig a Bujtosi Szabadidő Csarnok.
hali
nem gondoltam volna, hogy a gumi kora meghatározható lehet egy adott szituációban, hogy megcsúszik-e a motorod, vagy nem...stb.
persze azt mingyár gondoltam, hogy nem 8-10 éves gumikat kell koptatni...
érdemes forumot olvasgatni :)
vagy ha bedobod ide a gumitopikba ezt a képet és megkérded mikor gyártották tuti megmondják!
ott van 1-2 agy aki ért is hozzá!